Bu arada Banvit için 2018 yýlý da güzel geçecek gibi duruyor. Finansal borçlarý 2018’de epey azalacak. Karlýlýk artýyor. Ýhracat rakamlarý sektörde çok iyi bu aralar. Japonya’ya ihracat baþladý. Þimdiye kadar geçmiþ karlarý - olduðu için temettü veremiyordu. Bu sene verebilir. Takibimde olan bir hisse. Ýyi bir Yýl sonu bilançosu bekliyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Arkadaþlar bu kadar çimento bina vs derken bu binalarýn boyalarý da var unutmayalým. Ülkemizde birçok çimento þirketi varken boya þirketi 3-5 tane.Geçtiðimiz ay yatýrým teþvik belgesi alan Marshall bunlardan biri ve 250 milyonluk Rusya pazarýnda olmasý da cabasý. Sermayesi de dünya kimya devi Akzo Nobel.Bilmem deðerlendirebilir mi sizce? Buda Rusya pazarýnda ki Web sitesi.
http://www.marshall-paints.ru/
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR!
Kriz dönemlerinde rasyonel akýldan uzaklaþýlýyor. Firma gelirinde pek bir deðiþiklik olmasa da karinda faiz döviz vs etkiler ile düþüþler olabiliyor...ama kriz dönemlerinde mantýktan uzaklaþildigi icin yok fiyatýna inebiliyor hisseler...kriz fonemlerinde fk lar 4-5 lere kadar inebiliyor kýsa süreli olsa da...bu nedenle bu tür dönemlerde fýrsatlar icin pusuda bekliyor olmak lazým.
Uzun vadeli yatýrým tüyo ile olmaz.
Ve ayný gruba ait bu kadar hisseye portföyünüzde yer veriyorsanýz portföyünüzde 30-40 hisse falan olmalý...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Hisse senedi satýn alýrken Yiðit Bey'in(lattedenborsaya.com) blogunda bahsettiði 'Uzun Dönemli Büyüme Oraný Karþýlaþtýrmasý' hakkýnda ne düþünüyorsunuz?
Satýn alma yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiði ile ilgili çok yazýldý. Ancak bu yöntem de ilgimi çekti. Tekrardan bir gözden geçirme yapabiliriz diye düþünüyorum. Küçük bir swot analizi de çýkabiliriz belki.
Saygýlar
Yer Ýmleri