Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Hangisi Anadolu soruyorsan Anadolu bank kupon hesap. 25,15 soruyorsan Nzor. Çok cahilim bunlari bi araştırıyim.. anadolubank kupon hesap??
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Çok cahilim bunlari bi araştırıyim.. anadolubank kupon hesap?? Ay başında attım doktor görmediniz sanırım 22,50 oran vardı. Alıntı: Originally Posted by NewsTR Özelliği güzelmiş aylık kupon ödemeli hem %10 stopaj ile ama oran kaç acaba bilen varmı? Edit 22,50 https://resmim.net/f/tG1IIZ.jpg
Alıntı: Originally Posted by shorts HSBC, hojgeldin, 300k, 32-45 gün %22 İyi oranmış. Bugünlerde kimsenin vermediğini vermiş HSBC Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Alıntı: Originally Posted by karamizah İyi oranmış. Bugünlerde kimsenin vermediğini vermiş HSBC Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Fiba bugun aksama kadar 23.5 verdi ustad
Alıntı: Originally Posted by NewsTR 25,15 560 gün doktor bey. Anadolu kupon yapacaktım bir kısım da sonra dedim piyasa belli olmaz kalsın poz alırız diğerinde. 560 gün bir ömür :) SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Ay başında attım doktor görmediniz sanırım 22,50 oran vardı. Şuan 22.50?? Imkansız sanirim..pazartesi bi sorayim
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Şuan 22.50?? Imkansız sanirim..pazartesi bi sorayim Şuan düşmüştür ama sor bir max vade 10 yıl, her ay faiz ödemesi.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Şuan düşmüştür ama sor bir max vade 10 yıl, her ay faiz ödemesi. Teşekkür ederim saol..