Originally Posted by NewsTR Hangisi Anadolu soruyorsan Anadolu bank kupon hesap. 25,15 soruyorsan Nzor. Çok cahilim bunlari bi araştırıyim.. anadolubank kupon hesap??
Originally Posted by drselcuk Çok cahilim bunlari bi araştırıyim.. anadolubank kupon hesap?? Ay başında attım doktor görmediniz sanırım 22,50 oran vardı. Originally Posted by NewsTR Özelliği güzelmiş aylık kupon ödemeli hem %10 stopaj ile ama oran kaç acaba bilen varmı? Edit 22,50
Originally Posted by shorts HSBC, hojgeldin, 300k, 32-45 gün %22 İyi oranmış. Bugünlerde kimsenin vermediğini vermiş HSBC Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Originally Posted by karamizah İyi oranmış. Bugünlerde kimsenin vermediğini vermiş HSBC Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Fiba bugun aksama kadar 23.5 verdi ustad
Originally Posted by NewsTR 25,15 560 gün doktor bey. Anadolu kupon yapacaktım bir kısım da sonra dedim piyasa belli olmaz kalsın poz alırız diğerinde. 560 gün bir ömür SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by NewsTR Ay başında attım doktor görmediniz sanırım 22,50 oran vardı. Şuan 22.50?? Imkansız sanirim..pazartesi bi sorayim
Originally Posted by drselcuk Şuan 22.50?? Imkansız sanirim..pazartesi bi sorayim Şuan düşmüştür ama sor bir max vade 10 yıl, her ay faiz ödemesi.
Originally Posted by NewsTR Şuan düşmüştür ama sor bir max vade 10 yıl, her ay faiz ödemesi. Teşekkür ederim saol..
Forum Rules
Yer İmleri