ikisinin arasindaki alakayi birisi anlatabilirse sevinirim
Printable View
Yok Hocam, ondan degil de, mevzu paradan acilmisken kahve meselesi gecti de, o yuzden dedim. Yoksa ben de epeydir icmiyorum, ustelik sirkette bedava oldugu halde. Kafein vs yaramiyor tansiyona, uzerinize afiyet....
Bahsettiginiz hususlar kismen dogru olabilir, ancak butun ulke bu sekilde diye genelleme yaparsaniz cok isabetli ve saglikli olmaz muhtemelen. Cunku en az 50 defa gece 12 de downtowna misafir goturdum ben, trafik olmasin diye. Saatlerce gezdik, dolastik. Hatta kahve bile ismarladim elemanlara... :yahoo: Herhangi bir guvenlik endisesi de hissetmedik. Ancak, dediginiz turden yerler her eyalette var. 350 milyonluk, Avrupa kitasindan daha buyuk bir yuzolcumunden bahsediyoruz burada.
Peki bu kadar kar ve kisa ragmen, hic yolda kaldiniz mi kisin? Istanbul'daki kar belki buraya yagan karin 1/10 u kadar. Ancak, her sene hazirliksiz yakalanan birbelediyemiz var. 7 saatte isten eve giden arkadaslarim oldu benim. Kendi rekorum 4 saatti Istanbul'da.KOpru gecme rekorum da 3,5 saat.
Saglicakla....
haritaya dikkatinizi cekerim
kanser hucresi yayiliyor ayni NY un 1950 leri gibi
http://haber.tuvimer.com/istanbulda-...-arsa-kazandi/
Ahmetg abi bize Amerika'nın neresinde yaşıyorsun rica etsek söyler misin? Şehir yeterlidir. Bu bilgi bizim seni daha iyi anlamamıza İnan çok yardımcı olacaktır. Haydi ağabey yaz şunu ve daha fazla zorlama bizi!
asla dönemeyecek..
15 temmuz gecesi darbeyi bunların yaptığı belli olana kadar bizim liselilerin whatsapp grubu kıpır kıpırdı, hadi inşallah- acaba' falan diye, lakin operasyonun bu soytarının müritleri tarafından icra edildiği belli olunca herşeyin tadı kaçtı, bir suskunluk çöktü gruba aniden.. o muazzam tayyip nefreti bile bizim çocuklar için bu soytarıdan yana çıkmak için yeterli olamadı..
aşağıdaki imzasız bilgi notu, genelkurmay personel daire başkanı fetöcü m.partigöç'ün ofisinde bulundu, üstünde genelkurmay başkanının- 'araştırın bunu' yazılı ıslak imzalı notu bulunuyor, tarih 2014 sonbahar ..
http://666kb.com/i/dllwuve4wyn3b461k.jpg
eğer bu kadro temizlenemeseydi (temizlenemezse) oransal olarak küçük bir düşman güç (ermenistan, esed, barzani yada apo) bile bir günde ankara'ya girebilir' demek, ne demek ?
bunun ne kadar korkunç bir şey olduğunu düşünen var mı ?