Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 347/1014 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    dışarıda kahve içmek yok ama yurt dışına tur haberi var.
    alemsin kardeşim.
    ikisinin arasindaki alakayi birisi anlatabilirse sevinirim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Ben aglamadım, sizin yanlisiniz var. Okumam yazmam da gayet iyidir. O konuda sıkıntı cekecegimi pek sanmam...da, müsadenizle sormadan edemeyeceğim: 50 senedir dışarıda bir kahve bile icEmemisseniz, ne işiniz var.el.memleketlerinde? Babanızın, dedemizin köyü sizin kafada birine bence fazla fazla yeter. Bu zulüm.niye ki?!??
    kahve sevmem ondan icmedim
    disarida kahve icince gogemi yukseliyorsun?

komik insanlarsiniz

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kahve sevmem ondan icmedim
    disarida kahve icince gogemi yukseliyorsun?

komik insanlarsiniz

Yok Hocam, ondan degil de, mevzu paradan acilmisken kahve meselesi gecti de, o yuzden dedim. Yoksa ben de epeydir icmiyorum, ustelik sirkette bedava oldugu halde. Kafein vs yaramiyor tansiyona, uzerinize afiyet....

Bahsettiginiz hususlar kismen dogru olabilir, ancak butun ulke bu sekilde diye genelleme yaparsaniz cok isabetli ve saglikli olmaz muhtemelen. Cunku en az 50 defa gece 12 de downtowna misafir goturdum ben, trafik olmasin diye. Saatlerce gezdik, dolastik. Hatta kahve bile ismarladim elemanlara... Herhangi bir guvenlik endisesi de hissetmedik. Ancak, dediginiz turden yerler her eyalette var. 350 milyonluk, Avrupa kitasindan daha buyuk bir yuzolcumunden bahsediyoruz burada.

Peki bu kadar kar ve kisa ragmen, hic yolda kaldiniz mi kisin? Istanbul'daki kar belki buraya yagan karin 1/10 u kadar. Ancak, her sene hazirliksiz yakalanan birbelediyemiz var. 7 saatte isten eve giden arkadaslarim oldu benim. Kendi rekorum 4 saatti Istanbul'da.KOpru gecme rekorum da 3,5 saat.

Saglicakla....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Yok Hocam, ondan degil de, mevzu paradan acilmisken kahve meselesi gecti de, o yuzden dedim. Yoksa ben de epeydir icmiyorum, ustelik sirkette bedava oldugu halde. Kafein vs yaramiyor tansiyona, uzerinize afiyet....

Bahsettiginiz hususlar kismen dogru olabilir, ancak butun ulke bu sekilde diye genelleme yaparsaniz cok isabetli ve saglikli olmaz muhtemelen. Cunku en az 50 defa gece 12 de downtowna misafir goturdum ben, trafik olmasin diye. Saatlerce gezdik, dolastik. Hatta kahve bile ismarladim elemanlara... Herhangi bir guvenlik endisesi de hissetmedik. Ancak, dediginiz turden yerler her eyalette var. 350 milyonluk, Avrupa kitasindan daha buyuk bir yuzolcumunden bahsediyoruz burada.

Peki bu kadar kar ve kisa ragmen, hic yolda kaldiniz mi kisin? Istanbul'daki kar belki buraya yagan karin 1/10 u kadar. Ancak, her sene hazirliksiz yakalanan birbelediyemiz var. 7 saatte isten eve giden arkadaslarim oldu benim. Kendi rekorum 4 saatti Istanbul'da.KOpru gecme rekorum da 3,5 saat.

Saglicakla....
    bizim buralarda kar hic yagmaz

su anda 50 dereceye yakin mesela

kis sevmem kar sevmem soguk sevmem

ev is arasi 14 mil yani ne ediyor 20 km falan ben yarim saatte gidiyorum otobanlar bedava ve beton

ama burada hayat yok hayat Istanbulda

Ahmetg Guest
    haritaya dikkatinizi cekerim

kanser hucresi yayiliyor ayni NY un 1950 leri gibi

http://haber.tuvimer.com/istanbulda-...-arsa-kazandi/

6. Ahmetg abi bize Amerika'nın neresinde yaşıyorsun rica etsek söyler misin? Şehir yeterlidir. Bu bilgi bizim seni daha iyi anlamamıza İnan çok yardımcı olacaktır. Haydi ağabey yaz şunu ve daha fazla zorlama bizi!

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Her mahallede havuzlar, su kaydiraklari var. 50 mil icerisinde mutlaka "Su Eglence Dunyasi" turunden seyler var. Sizin okyanusta ne isiniz var hocam? Yada soyle diyelim; Madem bu kadar kotu bu memleket, nicin cok zorluyorsunuz ki, donsenize cennet vatanimiza...
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O doner de, sen donebilirmisin bilmem.
    asla dönemeyecek..

15 temmuz gecesi darbeyi bunların yaptığı belli olana kadar bizim liselilerin whatsapp grubu kıpır kıpırdı, hadi inşallah- acaba' falan diye, lakin operasyonun bu soytarının müritleri tarafından icra edildiği belli olunca herşeyin tadı kaçtı, bir suskunluk çöktü gruba aniden.. o muazzam tayyip nefreti bile bizim çocuklar için bu soytarıdan yana çıkmak için yeterli olamadı..

aşağıdaki imzasız bilgi notu, genelkurmay personel daire başkanı fetöcü m.partigöç'ün ofisinde bulundu, üstünde genelkurmay başkanının- 'araştırın bunu' yazılı ıslak imzalı notu bulunuyor, tarih 2014 sonbahar ..

8. eğer bu kadro temizlenemeseydi (temizlenemezse) oransal olarak küçük bir düşman güç (ermenistan, esed, barzani yada apo) bile bir günde ankara'ya girebilir' demek, ne demek ?

bunun ne kadar korkunç bir şey olduğunu düşünen var mı ?

Sayfa 347/1014 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •