İstanbul’da 1 lira 75 kuruş olan 100 gram simidin fiyatı bugün itibariyle 2 lira oldu.
Printable View
İstanbul’da 1 lira 75 kuruş olan 100 gram simidin fiyatı bugün itibariyle 2 lira oldu.
Bilmiyorsanız. Besim Tibuk birebir bu sorunun cevabını anlatıyor. Görüşlerine güvenirim.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiracı ile uğraşmak bir anekdot .
Bir tanıdık 1 ay kira 2 ay depozitolu aldı girişte onun dışında .
2.5 senedir kira alamıyor mahkemelikler
Çıkmak için ödediği paraların %50 fazlasını ve ödediği apartman aidatlarını istiyor kiracı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tinaz Bey merhaba.Benim icin yaziyorsaniz tum olumsuz gorusleri dikkatle degerlendiriyorum.10 kisi pohpohlayacagina 2 kisi yaptigim cikarimlardaki hatalari soylesin daha memnun olurum.Bu mantiktayim.Bu arada 1+1 kiracisiyla ugrasma deneyimim var cunku yazmamistim ama Izmir'de baska bir 1+1`im daha var kirada.
Brut 60 m2. Bahsettigim dairenin ozelligi universiteye 500-600 metre.Dibinde yani.Spor salonu ve havuzu var.Migrosu var dibinde. Sadece ogrencilere verilebilecek bir yer yani. Kocaelinin havasinin kirli olmasi bence parametre degil cunku ogrenci universiteyi kazandiysa mecbur yasayacak o sehirde.
Sizin bu yazdıklarınızı kimse okumaz bu forumda, hava kirliliği şeyim dedilerse, olay bitmistir.:yes: