İstanbul’da 1 lira 75 kuruş olan 100 gram simidin fiyatı bugün itibariyle 2 lira oldu.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
İstanbul’da 1 lira 75 kuruş olan 100 gram simidin fiyatı bugün itibariyle 2 lira oldu.
Bilmiyorsanız. Besim Tibuk birebir bu sorunun cevabını anlatıyor. Görüşlerine güvenirim.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiracı ile uğraşmak bir anekdot .
Bir tanıdık 1 ay kira 2 ay depozitolu aldı girişte onun dışında .
2.5 senedir kira alamıyor mahkemelikler
Çıkmak için ödediği paraların %50 fazlasını ve ödediği apartman aidatlarını istiyor kiracı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tinaz Bey merhaba.Benim icin yaziyorsaniz tum olumsuz gorusleri dikkatle degerlendiriyorum.10 kisi pohpohlayacagina 2 kisi yaptigim cikarimlardaki hatalari soylesin daha memnun olurum.Bu mantiktayim.Bu arada 1+1 kiracisiyla ugrasma deneyimim var cunku yazmamistim ama Izmir'de baska bir 1+1`im daha var kirada.
Brut 60 m2. Bahsettigim dairenin ozelligi universiteye 500-600 metre.Dibinde yani.Spor salonu ve havuzu var.Migrosu var dibinde. Sadece ogrencilere verilebilecek bir yer yani. Kocaelinin havasinin kirli olmasi bence parametre degil cunku ogrenci universiteyi kazandiysa mecbur yasayacak o sehirde.
Sizin bu yazdıklarınızı kimse okumaz bu forumda, hava kirliliği şeyim dedilerse, olay bitmistir.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri