Kritik bir seviyede kapandi. Muhtemelen yarin kirmizi kapatiriz. Ama yarin ABD vadeliler yesil yanarsa bizde yesile doneriz.
Haftalik beklentim hala yesil bir kapanistir.
Printable View
Kritik bir seviyede kapandi. Muhtemelen yarin kirmizi kapatiriz. Ama yarin ABD vadeliler yesil yanarsa bizde yesile doneriz.
Haftalik beklentim hala yesil bir kapanistir.
ben birşey yazdığımda dinlere giydirmiş oluyorum.
o halde din yerinde kalsın.
devletlerin kanunları geri çekilsin. hiç brşeyin cezası olmasın şu dakikadan itibaren. adam öldürmek gasp tecavüz hırsızlık vs vs. aklına gelebilecek her türlü ceza .
cevabını bilmediğimiz sorular tonla evet ama tahmin edebileceğimiz cevaplarda var.
10 dakika içinde milyonlarca insan ölürdü ve suç işlenirdi.
ben dinlere neden giydireyim. dinler aslında insanların normlara uyması için devlet kanunları gibi bir kalkan görevi görüyor yaşadığım lkede ve tüm dünyada.
insanoğlunun gerçekte kim olduğunu öğrenmek için yukarda saydığım kanunlar kaldır aslında ne olduğunu / kim olduğunu öğren.
dinler yetecekmi hepbirikte görelim.
şimdi amerika gücünü yeniden değerlendir ?
amerika olmasaydı daha önce olduğu gibi hitler olurdu başaramadı.
daha öncesine gidrsen imparatorluklar vb.
hep böyleydi zaten
#SONDAKİKA Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı https://t.co/oNwXiM1BuP
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
ölünce kedinin, köpeğin, atın, kuşun, solucanın, böceğin, deniz mercanının "ruhuna" ne oluyorsa o oluyor...
zamanında bilimin geldiği noktada çözemediği her şeye bir kulp takılmış... spermde ruh mu var; yok, bir çeşit hücre... yumurtada da ruh yok, o da başka bir çeşit hücre... ikisi birleşip yeterli sayıda bölünce bir canlı oluşuyor... temel olarak hadise bundan ibaret... hangi arada derede yok hamileliğin bilmemkaçıncı haftasında havadan süzülüp bir "ruh" girdiğine inanılıyor bana garip geliyor...
ben bıraktım masallara inanmayı yıllar önce...
Tolstoy'un ölmeden önceki konuşması: "İnsanlar acıyla büyür. Yaşam, bedende değil ruhtadır. Ölüm yalnızca bedenden kurtuluştur. Zihninizde neyin bedensel olmadığını ayıklayın. Gelecek için endişe etmeyin, çünkü gelecek diye bir şey yoktur. Sadece şimdi vardır. Onun için yaşayın."