Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 348/1004 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Kritik bir seviyede kapandi. Muhtemelen yarin kirmizi kapatiriz. Ama yarin ABD vadeliler yesil yanarsa bizde yesile doneriz.

Haftalik beklentim hala yesil bir kapanistir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konuya bi açıklık getirelim arkadaşlar, ister inanın ister inanmayın, bunla mesul sizsiniz, herkes kendi hür iradesince hesabını kitabını verecek.mantığın almadığı aklımızın yetmediği konularda balatayı yakmak yerine düz mantıkla hareket edelim derim.
    Hızla çoğalıyoruz, özellikle son düzlükte (son yüzyıl) dünya nüfusu iki katına çıktı yada üç emin değilim
    ya üçüncü dünya savaşı çıkmak zorunda yada virüsler varyant değiştirip öldürücü etkisini çoğaltmak zorunda yada ne biliyim büyük deprem yada büyük yangınlar falan olmak zorunda diye düşünüyorum yada uzaydan bi meteor bi yerlere çarpıp insan sayısını azaltmalı yoksa gidişat iyi değil
    ben birşey yazdığımda dinlere giydirmiş oluyorum.

o halde din yerinde kalsın.

devletlerin kanunları geri çekilsin. hiç brşeyin cezası olmasın şu dakikadan itibaren. adam öldürmek gasp tecavüz hırsızlık vs vs. aklına gelebilecek her türlü ceza .

cevabını bilmediğimiz sorular tonla evet ama tahmin edebileceğimiz cevaplarda var.

10 dakika içinde milyonlarca insan ölürdü ve suç işlenirdi.

ben dinlere neden giydireyim. dinler aslında insanların normlara uyması için devlet kanunları gibi bir kalkan görevi görüyor yaşadığım lkede ve tüm dünyada.

insanoğlunun gerçekte kim olduğunu öğrenmek için yukarda saydığım kanunlar kaldır aslında ne olduğunu / kim olduğunu öğren.

dinler yetecekmi hepbirikte görelim.

şimdi amerika gücünü yeniden değerlendir ?

amerika olmasaydı daha önce olduğu gibi hitler olurdu başaramadı.

daha öncesine gidrsen imparatorluklar vb.

hep böyleydi zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,545
    #SONDAKİKA Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı https://t.co/oNwXiM1BuP

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bedende problem yok, öldükten sonra bedene nolduğunu biliyoruz. Çünkü gözlerimizle bunu net bir şekilde görüyoruz.

Peki öldükten sonra ruha ne oluyor? O da mı çürüyor, onu da mı böcekler yiyor, yoksa ruh da mı toz oluyor? Aklınız bu konuda ne diyor?
    ölünce kedinin, köpeğin, atın, kuşun, solucanın, böceğin, deniz mercanının "ruhuna" ne oluyorsa o oluyor...

zamanında bilimin geldiği noktada çözemediği her şeye bir kulp takılmış... spermde ruh mu var; yok, bir çeşit hücre... yumurtada da ruh yok, o da başka bir çeşit hücre... ikisi birleşip yeterli sayıda bölünce bir canlı oluşuyor... temel olarak hadise bundan ibaret... hangi arada derede yok hamileliğin bilmemkaçıncı haftasında havadan süzülüp bir "ruh" girdiğine inanılıyor bana garip geliyor...

ben bıraktım masallara inanmayı yıllar önce...
    Son düzenleme : Desperado; 15-09-2021 saat: 01:26.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Tolstoy'un ölmeden önceki konuşması: "İnsanlar acıyla büyür. Yaşam, bedende değil ruhtadır. Ölüm yalnızca bedenden kurtuluştur. Zihninizde neyin bedensel olmadığını ayıklayın. Gelecek için endişe etmeyin, çünkü gelecek diye bir şey yoktur. Sadece şimdi vardır. Onun için yaşayın."

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim abi.
    Birşey değişmedi :Yarın şöyle artık % 5 eksi yapsa ne güzel olurdu.
    +5000 yaparsada ağlamak yok.

8.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    +5000 yaparsada ağlamak yok.
    Benimki ne kadar hayal ise sizinkide o kadar hayal eşitiz yani

Sayfa 348/1004 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz