Beni tanımamışsın yeğen :) Doktor tavsiyesiyle uzak duruyorum, stres kaynaklarından.
Printable View
Bende burayi takip ettim , yok temettu hissesi yok saglam hisse yok ebesi danasi aldik %13 zarardayiz halda dusuyor , obur tarafta ismen %80 karda hemde dah iyi temettu veriyor
harbiden is istrakleriden basksi yalan bu borsada , sansimi hepsinde denedim thyAo, ekgyo, sodasi, betoncular felan fiskan , hepsi tirt
Yatirim tavsiyesi degildur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Her sene iş bankasının bir yahut iki hissesi yatırımcıyı ihya eder diğerleri de deli eder . Her iş bank hissesi sırayla sahne alır sonra dinlenir . Akıllı uslu oturun sıranızı bekleyin. Ülkede neyin fiyatını mantıklı buluyorsunuz ki soda nin fiyatına takılıyorsunuz. Bu düşünceler beni bağlar, hem de pis bağladı. Cevap yazmayın lütfen.
3 ay kanser aradı elemanlar , bulamadılar çok şükür ama birkaç doktor ağız birliği etmiş gibi stresten uzak dur dedi . O yüzden gelmiyorum. Sizleri seviyorum. 666 seni de seviyorum. Dünya boş , çoğu şeye gereksiz anlam yüklüyoruz. Para kazanacam derken hayatı kaçırmamak lazımmış. Hoscakalın.
ismen reysaş ve ipek enerjide tavan yaşadım bana yeter benim hayalim ismen hissesinde yaşamaktı olmadı şubat ayında 6 civarları yazmıştım olmadı yarın belkide düşüş yaşar bugün %2 prim yaptı ya yazık gerçekten.mayıs ayından eser yok ismen de o dönemde doğruydu tek hisse.
Niye bu kadar stres yapıyorsunuz ya alt tarafı kumar oynuyoruz şurda , Nasuh Abi insan her yerde insan kendimi böyle cümlelerle oyunda tutmaya çalışıyorum ben de.