Sayfa 348/899 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Bazen kendime o kadar çok kızıyorum ki, Herşeyi hakettiğimi düşünüyorum. Ne işim var bu pis fakirlerin içinde, Auram bozuldu yahu..
    Bizler zamana karşı filmindeki en alt tabakada insanlarız
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bizler zamana karşı filmindeki en alt tabakada insanlarız
    duvara karşı var bir de iii?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de kenecik olarak dün 10.000 lot aldım beni de saysana beni tek kademede tüm malımı verebilirim muhtemelen tek kademe bile düşüremem ne acı dimi nasıl çıplak nasıl fakir geldiysek kazanmakla da azalmiyor fakirlik vay arkadaş...
    Tammam, kazancin bol olsun nosfecagri.

Adin cikmaya gorsun, yoksa adamin burda keneligi yok. Baska bir hissede 1 ay satip kanimizi emmisti.

Kulcude sirketin sahibi olacak neredeyse.

Komşu komşunun külüne muhtaçtır lütfen birbirimizi hor görmeyelim , ayrıca Kene hisseye bizden daha çok inanmış olamaz . İnancımızın her gün sınandığı bu hissenin tayfasından muhakkak eksilenler olacak , şahsen sonuna kadar bekleyeceğime ant içiyorum. Sonunun neresi olduğu da Interception filminin konusu )

5. Kene diye bahsedilen kim ? Hangi aracı kurum acaba?

buffet Kene (BGC) para sokuyor, senin inancinin tek basina bize faydasi yok.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by omahakahini Yazıyı Oku
    Komşu komşunun külüne muhtaçtır lütfen birbirimizi hor görmeyelim , ayrıca Kene hisseye bizden daha çok inanmış olamaz . İnancımızın her gün sınandığı bu hissenin tayfasından muhakkak eksilenler olacak , şahsen sonuna kadar bekleyeceğime ant içiyorum. Sonunun neresi olduğu da Interception filminin konusu )
    senle aynı cümleleri kuran bir Dimitri vardı. 1 sene bile dayanamadı. bakalım sen ne olacaksın. dirençli olursun umarım
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8. 3 yılda 150 lot Soda biriktiren de zararda,
    Tek kalemde 10, 20 hatta 30 bin lot alan da zararda,
    6 yılda 300 bin lot biriktiren de zararda...

Kim kazanıyor ulen o zaman bu Sodadan kimmmmmm?

Neden diğer hisselerden canın yanan soluğu Soda'da alıyor? Darülaceze mi burası, Kimsesizler Yurdu mu, Kız Meslek Lisesi mi?

Kül üretiyor küllll. Komşu komşunun külüne muhtaçtırdaki kül başka kül, o soba külü.

Küller 3'e ayrılır arkadaşlar,

Soba külü
    Soda külü
    Koleston 17 Kızıl Kül

Sonuncusu saç boyası oluyoreeee.

6.05 e düşürdüler şimdi de tekrar 6.25 olunca sevinecek bazı saftirik Schwansteiger'ler. Oysa bize kalan hep Babangida, Babayaro ve Babahindi.

Sayfa 348/899 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •