http://fs5.directupload.net/images/180228/dwltdh4p.jpg
Printable View
http://fs1.directupload.net/images/180228/4eur9eoy.jpg
3 aylık takas.
not:
geçerli olan takastır.
Katarlılar olmadı, En azından şimdilik tutmadı :)
O zaman İtalyanlar ı verelim ,Olmadı aradan bide ingiliz çıkartırlar..Şimdilik ortam sıçak kalsın diyorlar yani..
Ben dünki yazımda 50 milyon Euro demiştim ama...Haksızlık etmişim dostlar..Meğer 40 milyonmuş
Haberler..haberler..haberler..Yalanların arkası gelmez..Biz bunlara inandıkça
Sağlıcakla kalın.
bizim usta malum dr. hemde iyi dr. ve ticareti ne kadar iyi bildiğini kendi işinde gördük...
acaba bu dr. piyasaya özellikle trabzon dakilere katarlılar ile ölümü gösterip, may ve/veya kartal ile
sıtmaya razı edebilir mi, diye düşünmüyor değilim...ytd....
Ne zaman alalim ?
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar sayın forum üyeleri iyi günler diliyorum.SPKEK senin günün gecen zehir zıkkım zaten de daha da beter ol ve olacaksında.
sayın uzunburun bu abin senin bu foruma ben istersem kalkar istemezsem kalkmaz istersem iner istemezsem inmez v.b yazılar yazan sonra kaybolan abin mi ?git de ki "ister indirin kaldırın ister kaldırın indirin"diyor mako...her şartta eğilmek durumundasınız demiştim di mi???şimdi bu ıwt twıt face mace grup mrup ayaklarıyla alavare dalavare ile bu dolabı döndüremezsiniz.bunu yiyecek adam kalmadı buralarda.o zaman biri birinizi yiyerek besleneceksiniz...eh afiyet olsun size
sgelmişken spotumuzu da yapalım,"yapabilirsin spkek,başarabilirsin,eğilebilirsin spkek haydi spkek":party:
Belli bir fiayata kadar her hissenin bi maliyeti var
Şu anki hisseler sonucta birilerinin elindedir
Kimse zararına satış yapmaz
Bir gün gelir hareket başlar
Elinde hisse bukunduran agalar elbet kar etmek isteyecektir
Sabırla beklemeye devam
Sadece verilmeyen temettü haber gelse o bile hisseyi yukarı taşır
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katar haberi beton görevi görüyor.
çökerse hepimize kayar.
şubatta en düşük 2.07 görmüş. aşağıdaki haberdensonra bile oraya inmedi.
150 milyon zarar ve bilançonun açıklandığı gece ,SPK şöyle bir açıklama yapmıştı;376 maddeye göre tsporun borca bataklık durumu... ve sirketin sürekliliğinin ciddi şüpheleri var....(şirkete kaymış torpille idare ediyoruz gibi bişey)
katar haberine çok kişi kizsada mantık burda.
şubat dibinin altı, kaldırılamaz sonuçları olur.
şimdilik durum iyi.
Yüksek oranlı bedelli yapar mı?
Gs gibi?
Büyük bedelli yapsa kim karşı çıkar?
Borç batağından çıkabilmesi için bedelli yapamaz mı?
Buda hisseyi bitirmez mi?
Sesli düşündüm...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.takvim.com.tr/spor/2018/...smen-satiliyor
Gözünüz aydın başakşehir satılıyormuş..
-Hiç anlatmıyorum tek kelimeyle mikemmel 😀...şelaleci abimizin ifadesi gibi...
-Şaşırdım da Dollars böyle yazdıysa çıkış yakındır...kardeşim Thyao'daki gibi olmasın bak 6-7 arasında go ...na sat sat sat diyordun millete 20'ye gidiyor, (gerçi ben de 12ye kadar dayanabildim :) )...Tspor'da kazanman lazım artık yoksa borsa defterini kapatmanı tavsiye edeceğim...( argo kelimemi de yanlış anlamayın lütfen)saygılarımla
Latife dolu mesajimdan tavsiye algılamayın lütfen çakalların en bol olduğu Bistte ve en fazla fink attığı Tspor'dan bahsediyoruz ve Bistte yabancı oranının ciddi yüksek olduğu tabiri caizse sıkıştığı ve Amerika ile ciddi didişilen dönemdeyiz hiçbir zaman ucuz hisse daha ne kadar düşecek mantığınız olmasın 11 tl'den 1.20'ye geldiğini unutmayın...kurt olun, sofralarına aş olmayın...Allaha emanet olun...
"TÜM KULÜPLERİN ŞİRKETLEŞMESİ GEREK"
Göksel Gümüşdağ, Türkiye'de kulüplerin kurtuluşu için şirketleşmenin mutlaka gerekli olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti:
"Tüm kulüplerin şirketleşmesi lazım. Elli yıl önce dernekler statüsü yapılmış, herkes o kadar rahat ki. Türkiye'de başkan oluyorsun, bir anda gündeme oturuyorsun, istediğin her harcamayı yapıyorsun, bıraktığında seni sorumlu tutan hiçbir şey yok. Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi. Ben çekleri imzalarken çok tedirgin olurum, çünkü şirketimizin itibarından sorumluyuz. Bugün uluslararası alanda kulüplerimizin çoğunun itibarı yok. Biz talip olduğumuzda ülkemizden hiçbir kulüp gidip aynı oyuncuya talip olamaz. Clichy örneği bunun en net ispatı. Clichy'yi herkes istedi ama biz aldık. Çünkü bizim referansımız iyiydi."..Göksal Gümüşdağ
Adam ne güzel demiş..
Başkan Gümüşdağ, kulübü satma planları olup olmadığı yönündeki bir soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Sadece Çinliler değil, zaman zaman Avrupa'dan fonlarla da görüştük. Burada çok uluslararası şirketler, yerel şirketler var. Kulübümüz bu işten kazan kazan sağlayabiliyorsa neden olmasın. Kulübün tamamını satmak gibi bir niyetimiz yok. Yüzde 30-40'ını güçlü bir aktöre satabiliriz. Çinlilerle görüşmemiz devam ediyor, şu an sponsor da oldular bize. Doğru bir zamanda doğru bir ortaklığa her zaman açığız."
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e096b152c7.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tspor, Başakşehir gibi satışı (%30-%40) söz konusu olursa mali açıdan rehavet sağlar. Bedelliyle olacak işler değil bunlar. Ayrıca kim hangi kurum başarısı olmayan bir takımın bedelli talebine olumlu yanıt verir. %49 olan halka açıklık oranını %20 veya %%10 indir. Geri kalanı sat ve borcunu öde, iyi transferler yap, başarı getir. YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk nin kosacak hali kalmadi cok yoruldular trabzonspor hafta sonu biraz duzenli saglam oynasin maci rahat kazanir yusuf ile abdulkadir bu isi bitirir ytdddddddd
Beyler bedelli yapacak parasi yok trabzonun yazmiyim diyorum trabzonun bedelli sini spk kabul etmez ne vercek trabzonsporda parami var batik durumda ondan bedellicilere inanmayin trabzonu ya devlet yada yabancilar kurtarir bununda yalan haberleri cikmaya basladi yalansa bosver diye bir sarki vardi ytdddddddddd
Basaksehir satildi satilacak eli kulaginda turkiyede adamlar ilk olcak ve geriside gelcek ondan dolayi fazla beklemeyiz ytdddddd spor hisselerinin yili olcak 2018 cunku hepsi dibin dibinde trabzonspor fiat tam bitik 50 milyon euro yaziyoduk ama ordanda asagi dusmus valla ytdddddddd
Bedelli yapmasi için önce gecmiş yıllara ait ödemedigi temettüyü ödemesi lagzım
Bosuna burda bedelli haberleri yapıp milleti korkutmayın
Trabzonun yerinde olsan soyle yaparim alanlara yuzde 49 satar sonrada anlasmali olarak bedelli yapar adamlari yuzde 49 bedelliye katar yola devam ederim heee ozaman muhtesem bedelli olur satistan alinan para ile borclar kapatilir adamlar bedelli yoluyla sirkete para koyar yola devam edilir eee tabi bizde pamuk elleri cebe atariz tabiki bizde hissede kalabilirsek o zamana kadar ytdddddd
ben macla ilgili yeniden belirteyim bjk bugun salam efor sarfetti trabzonsporlu futbolcular biraz dikkatli olursa bjk yi yenerler ve en azindan avrupa ya gitme yolunda ilerlerler trabzonda o guc var hafta sonu zevkli bir mac bizi bekliyor ytddddddddd
Tspor da bugun sabahtan veya aksama kadar bir yükseliş bekliyorum
Neden yükşeliş
Hareket başladı sanirsam
Muharrem Usta Dün trabzon da eski yönetici ve baskanlarla görüştü.
Ortak akıl sonucu toplantıdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana gidilmesi kararı çıktı.
Trabzonspor Akyazı Stadyumunun yanında bulunan araziyi isteyecek olan Bordo Mavililer buraya yapılacak yapılar ile kulübün kasasına gelir koyup borç yükünü hafifletmek isteyecek.
haftaya da trabzon dışında yaşayan eski başkanlar ve yöneticilerle görüşecek. 61saat.com
anladığım kadarıyla tek gündem nakit bulabilmek.
bu toplantılar bir ilk.
bilmedik birşeylerde konuşmuş olabilirler.
dışarı bunlar sızdı.
Belki katarlilarin yalan haberini gorusceklerdir ya teklif gelirse napalim baskanlar 250 milyon dolar dile kolay yalan ama yalani bile guzel ytddddddddd
Hayal kurmadan bu gunler gecermi tabiki hayal kurcaz ytdddddd
Tabzonspor Başkanı Muharrem Usta ilerleyen günlerde Bordo Mavili kulüpte başkanlık görevini icra etmiş tüm başkanları Trabzon veya İstanbul'da toplamayı planlıyor. Burada Trabzonspor'un kurtuluşu için reçeteler yazılacak.
gazeteci hasanTuncel.
Katar a satış için icazetmi isteyecek yoksa...
Eski başkanlarıda topluyor.Kulüp batık durumda.Ya herro ya merro..
Bir an önce eylem planı yapmaları gerek..
......Y.T.D.....
ŞURDA İNSANLARIN ELINDE ÜCBES HİSSE VAR ONU DA SATTIRMAYIN
YAZIKTIR
Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevinden geçtiğimiz aylarda istifa eden Nevzat Aydın’dan sürpriz bir çıkış geldi. Sosyal medyayı etkili kullanması ile bilinen eski başkan yardımcısı Nevzat Aydın sık sık Trabzonsporlu taraftarların sorularına cevap veriyor. Yine sosyal medya üzerinden gelen bir soruyu cevaplandıran Aydın bir taraftarın “Başkanım TRABZONSPOR satılığa çıksa satın almayı düşünüyor musunuz?†Sorusuna cevap verdi. Trabzonspor’un Katarlılara satılması gibi bir durumun olmayacağının altını çizen Aydın “Öyle bir şey tabii ki olmaz olamaz ama olursa Katar’a gelene kadar biz varız burada.†Mesajını verdi. Yemeksepeti’nin kurucusu olan Aydın daha sonra bu şirketi satmış ve CEO’luk görevine geçmişti.
AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/nevzat...z-h518747.html
61SAAT.COM
alan alana da birde icraat görse millet:halay:
Onca Trabzonlu zengin işadamı var herbiri elini cebine atıp bi villa parası koysa 1-2 milyon, şimdiye borç morç kalmazdı. Belki ky yatırımcının 3-5 kuruşuna da göz dikilmezdi bu sayede. Bu zenginlerin hepsi lafta trabzonlu...Bi atı bi forma ile olmuyor bu iş.
Hee onlarda öyle düşünüyor zaten. Başkan iş adamı değilmi?
Yatırımcılar da zamanında gaza gelip çok ahlar vahlar aldılar bilen biliyor.
Şimdi yine o ah ettikleri el atarsa bu hisseye acaba gerçekten samimi bir özür dilerlermi?
Hiç sanmam.
O gün gelince de bir kulp bulurlar onlar.
Neyse şu akar yolunu bulur...
Bol kazançlar...
Merak ediyorum nerde kaldı sizin baralper?
Tabiki suç onun değil.
Gerçekten o mu diye düşünmeden atliyanlarındır bu hisseye... Bol kazançlar...