Katarlýlar olmadý, En azýndan þimdilik tutmadý
O zaman Ýtalyanlar ý verelim ,Olmadý aradan bide ingiliz çýkartýrlar..Þimdilik ortam sýçak kalsýn diyorlar yani..
Ben dünki yazýmda 50 milyon Euro demiþtim ama...Haksýzlýk etmiþim dostlar..Meðer 40 milyonmuþ
Haberler..haberler..haberler..Yalanlarýn arkasý gelmez..Biz bunlara inandýkça
Saðlýcakla kalýn.
bizim usta malum dr. hemde iyi dr. ve ticareti ne kadar iyi bildiðini kendi iþinde gördük...
acaba bu dr. piyasaya özellikle trabzon dakilere katarlýlar ile ölümü gösterip, may ve/veya kartal ile
sýtmaya razý edebilir mi, diye düþünmüyor deðilim...ytd....
Derdi Dünya Olanýn, Dünya Kadar Derdi Olur... Yunus Emre...
Ne zaman alalim ?
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar sayýn forum üyeleri iyi günler diliyorum.SPKEK senin günün gecen zehir zýkkým zaten de daha da beter ol ve olacaksýnda.
sayýn uzunburun bu abin senin bu foruma ben istersem kalkar istemezsem kalkmaz istersem iner istemezsem inmez v.b yazýlar yazan sonra kaybolan abin mi ?git de ki "ister indirin kaldýrýn ister kaldýrýn indirin"diyor mako...her þartta eðilmek durumundasýnýz demiþtim di mi???þimdi bu ýwt twýt face mace grup mrup ayaklarýyla alavare dalavare ile bu dolabý döndüremezsiniz.bunu yiyecek adam kalmadý buralarda.o zaman biri birinizi yiyerek besleneceksiniz...eh afiyet olsun size
sgelmiþken spotumuzu da yapalým,"yapabilirsin spkek,baþarabilirsin,eðilebilirsin spkek haydi spkek"![]()
Yer Ýmleri