Ben aldımya spek efendi kıvranır durur 2,40-2,43 arası dökmek için yağma yok 2,50 ye yol al bakalım almassan acele yok bekleriz
Printable View
Ben aldımya spek efendi kıvranır durur 2,40-2,43 arası dökmek için yağma yok 2,50 ye yol al bakalım almassan acele yok bekleriz
Merhaba, acaba çok mu aldınız birde kaçtan aldınız, tahtayı önceden takip ediyor muydunuz?
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=6CXNhttp://imageturko.com/?di=QG9U
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=M9KF
Hisse bedava alan yok, Allah belanı versin Garfa.
Evet bugün de yeşil kapatmadı bravo, ne yapıp ediyor yukarı götürmüyor, ne zaman kurtulacağız bu adi spek bozuntusundan, belanızı bulun, bu kadar insanın bedduasını alıyorsunuz, devam edin siz devam, unutmayın herşey para değil insanlık önemli.
Patron ve avaneleri top çevirmeye devam ediyorlar.Garanti yatırımın maliyeti zaten yok.Düşürdükçe düşürebilir.Hakikaten para kazanması cok zor bir hisse. Bırakın para kazanmayı maliyetine gelse kacacak cok yatırımcı var.Bizlerin maliyetine gelse adamlar yüzdeyüz kazanmış olacaklar. Ne diyeyim Allah bunları ıslah etsin.
Tahtanın speği bu tahtadan gitse bu rakamlar çok komik kalır bence, çok kötü niyetli bir tahta yapıcı insaf vicdan hiç yok hep bana hep bana yapıyor ama bunun da canına okuyacak biri gelir inşaallah, bu fiyatlar 6 sene öncesinin fiyatları yani şu an bedava alan yok, gerçekten güzel şirket sürekli düzenli kârı olan en iyi faktoring şirketlerinden biri belkide en iyisi ama fiyatı komedi gerçekten, hisse düzgün yönetilmiyor ne yazık ki, siz bence çok uygun çok güzel bir fiyattan aldınız, benim ortalama çok yukarıda 8 aydır bekliyorum sürekli düştü artık kalıcı yükselişe geçmesini bekliyorum ama sabır filan da kalmadı bende, benim gibi pekçok kişide çok yukarıdan yakalandı çok mağdur olduk ama yine de sabırla bekliyoruz, inşaallah iyi olur herşey (YTD)
Operasyon yapıldığı zaman almışınız,o zaman op başlamadan önce bana bir arkadaşım dedi garfa al op olacak diye almadım sonra çıkış başladı birdaha op olurmu onu bilemem ama ben öyle yüksek yerleri beklemem bu hisse çok dandik 2,50 yi geçtiğini görsem verirdim
Sizin maliyet nedir umarım zararlarınızı kurtarırsınız
Merhaba, operasyon filan ben anlamam o işlerden Garanti Bankası'nın diye güvenerek aldım nerden bileyim bir banka kağıdının speğinin bu kadar kötü niyetli olabileceğini tahmin edemedim, hisse dandik değil aslında speği insan değil, hergün lanet ediyorum bu adi spek insafsız ve vicdansız insanlık yok bunda, hiçbir yetkili de çıkıp bir açıklama yapmıyor 8 ay boyunca hep aşağı verdi, garanti yönetimi neden izliyor, hisseleri hergün düşüyor yatırımcılar filan hatta spek bile bence zararda, bu nasıl iştir, fiyat bedava alan yok inanamıyorum, keşke daha insaflı bir büyük yatırımcı gelse de bizi kurtarsa, baskı kuracağım diye elindekileri birisi alsa keşke ya da başka bir tahtacı yönetse tahtayı, hergün beddua alıyor buradaki hissedarlardan, neredesiniz ey patronlar, garanti yatırımdakiler, yatırımcınızı kollayın biraz (YTD)
Bu hisse çok dandik falan değilde bu hisse çok sığ bu kesin,
Borsada nice dandikler var bu o dandiklerden ziyade çok sığlara giriyor,zamanı helince gidecek,o mallar boşuna alınmadı ve alınmıyorda beklicez.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Spek zarar etti derken neye göre zarar etti kime göre zarar etti
Birşeyi konuşurken aylık 3 aylık hatta 1 senelik konuşmayın tahtanın en dandik hisselerinden birisi derken sığ olmasının etkisi var 3-5 bin lotla 5 kademe gidiyor
Spek zarar felan etmedi iyi para kazandı 2016 larda bana söylendiğinde 1,70 ler felandı yanılmıyorsam adamlar aşağıda topladı sonra yukarda boşalttı
Ha yeni bir spek girer kağıda o zaman yine gider ama eski spek bi kağıtla işini çokkk önceden bitirdi
Ben uçuk rakamlar için girmedim 10 kademe bana yeter umarım zararda olanlar kurtarır
Yorumum beni bağlar etkilenmeyiniz
Bizi bedelsizden ötesi kurtarmaz.hayal ötesi ama öyle...
galip derinliği olmayan tahtaya gelmez, kademelere 100 er bin koyuo adam burası çok sığ, bedelsize gelince evet verme ihtimali var 50 bedelsiz flan mümkün ama çok bi tepki vermez okadara şirketin satılması ihtimali de kısa vadede zor gözüküyor ama 2.20 altına sarkableceğini açıkçası düşünmüyorum ama şu da var ki endeks de olası bir yükselişte en çabuk tepki verecek kaıtlardan birisi garfa
Alıcı gelince ne kadar hızlı çıkabiliyor değilmi arkadaşlar, birde kalıcı olabilse keşke yukselişler.
Galip denen zat derinliği kendi yaratıyor zaten,garfaya girer girmez o ayrı konu,galip bir tahtaya girer ise ister derin olsun ister olmasın fark etmez,toplar toplar,sonra derinlik var yok sıkıntı olmaz zaten metro geldi diye 1 den alınmayan hisse 3 den 5 den kapışılıyor kimsede derinliğe bakmıyor zaten,galip herşeyini yapmış hazırlamış oluyor.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bende size katılıyorum, Garfa'da 4.40 olduğu günlerde işlem hacmi çok yüksekti şimdi hacim yok gibi bazı günler 30,000 - 50,000 lira hacim oluyor komik rakamlar yani, bu sıralar yine hacim var iyi yada kötü, ayrıca galip gelse bu fiyatların 3 katını bile görebilir şahsi düşüncem ve galip gelse bu tahtaya bu tahtacının işi zor olur bence dayanamaz, baskı kuramaz, ben böyle düşünüyorum (YTD)
2.37 lere geri gelir hiç merak etmeyin. Karakteri bozuk çünkü
Crdfa diğer bir faktoring şirketi temettü vermiş 0,2524 lira hissenin fiyatı 1.40 civarında, bizimki de 0,50 lira temettü verse ne olur yani 5 yıldır bunca kâr yapıyorsunuz birde küçük yatırımcıyı düşünün, yazıklar olsun.
Arkadaşlar inanamıyorum %2.52 yukarıda kapatmış, endeksten utandı sanırım ;)
Sabahtan beri şirketi arıyorum inanın açan yok...
hujman Bey şirketi arıyorsunuz açmıyorlar demek, bende 3 farklı adrese şikayet maili attım okumadılar demekki, zaten cevap bile yazmadılar, daha öncede internetten okumuştum şikayet edenlerde olmuş sanırım birşey çıkmamış, ne olacak böyle koskoca Garanti Bankası'nın hissesi nasıl bu halde anlamak mümkün değil, bari 0,40-0,50 lira bir temettü verin bu nasıl şirket, yazıklar olsun.
Doğuş gurubu zaten borç içinde yüzüyor.Garantiyi sattılar işin içinden çıkamadılar. Tv 8 de dünya kadar zarar ettiler. Bir çıkış yolu arıyorlar bu garfaya nasıl yansıyacak zaman gösterecek.Bu durumda telefon açmamaları maillere cevap vermemeleri çok normal. Ytd...
Garanti bankasının %25 i ispanyol BBVA nın % 20 si doğuş gurubunun % 55 i halka acık.
verdiğiniz bu bilgi yanlış.
https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonom...satti-1693225/
https://www.garantiinvestorrelations...isi/346/1022/0
Kusura bakmayın bir önceki haberi baz almışım.son hali attığınız şekilde...
rica ederim Sn. Hujman, forum bunun için var, birbirimizi bilgi olarak desteklemeliyiz. ilk 5 kademede 651 lot satış var toplam sadece.ilk 10 kademe 6.500 lot. uzun bir süredir derinlikli izliyorum, tahtada tek 1 grup var ve şirket üst yönetimi ile de irtibatlı oldukları açık, öyle olmasa garanti takasındaki lotlarla çoktan çökerdi üstüne bu heriflerin. yazılacak çok şey var ama bir giriyorum başlıyorum anlatmaya, bakıyorum sağdan soldan sataşmalar, sidik yarıştırmalar, para kazanmayı bile bir kenara bırakıp didişmeler. tek söyleyeceğim tahtada grup var ve kafalarına göre takılıyorlar, onlar sizin gibi; para kazanmak için illa da tahtanın yukarı gitmesi beklentisine sahip değiller, satarlar kazanırlar, alırlar gine kazanırlar. bu grup para kazanmanın formülü olarak, girdiği tahtadaki yatırımcıların tersine hareket etmeyi şiar edinmiş bir grup. biriniz bir kademeye 100 bin lot satış yazın,gelir alır yukarı çekerler, 100 bin lot alış yazın gelir satar daha aşağı çeker sizden geri alırlar. afedersiniz seansta tuvalete bile gitmeden sizi kazıklayıp dolandırmak için ellerinden geleni ardına koymazlar..
Evet bugün endeksten utanmadı :) yine kırmızı istikrarlı ne de olsa, bravoo spek bozuntusu.
Bu ne bee !!!