Sayfa 172/366 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 2927 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Merhaba şimdilik çok fazla değil ama bu tahtanın speği için 5 bin lot bile fazla adam lot hesabı yapıyor bu hafta ilave yaparım bu rakamlarda olursa diye düşünüyorum maliyetin az altında sıkıntı yok
    Tahtanın speği bu tahtadan gitse bu rakamlar çok komik kalır bence, çok kötü niyetli bir tahta yapıcı insaf vicdan hiç yok hep bana hep bana yapıyor ama bunun da canına okuyacak biri gelir inşaallah, bu fiyatlar 6 sene öncesinin fiyatları yani şu an bedava alan yok, gerçekten güzel şirket sürekli düzenli kârı olan en iyi faktoring şirketlerinden biri belkide en iyisi ama fiyatı komedi gerçekten, hisse düzgün yönetilmiyor ne yazık ki, siz bence çok uygun çok güzel bir fiyattan aldınız, benim ortalama çok yukarıda 8 aydır bekliyorum sürekli düştü artık kalıcı yükselişe geçmesini bekliyorum ama sabır filan da kalmadı bende, benim gibi pekçok kişide çok yukarıdan yakalandı çok mağdur olduk ama yine de sabırla bekliyoruz, inşaallah iyi olur herşey (YTD)

2.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Tahtanın speği bu tahtadan gitse bu rakamlar çok komik kalır bence, çok kötü niyetli bir tahta yapıcı insaf vicdan hiç yok hep bana hep bana yapıyor ama bunun da canına okuyacak biri gelir inşaallah, bu fiyatlar 6 sene öncesinin fiyatları yani şu an bedava alan yok, gerçekten güzel şirket sürekli düzenli kârı olan en iyi faktoring şirketlerinden biri belkide en iyisi ama fiyatı komedi gerçekten, hisse düzgün yönetilmiyor ne yazık ki, siz bence çok uygun çok güzel bir fiyattan aldınız, benim ortalama çok yukarıda 8 aydır bekliyorum sürekli düştü artık kalıcı yükselişe geçmesini bekliyorum ama sabır filan da kalmadı bende, benim gibi pekçok kişide çok yukarıdan yakalandı çok mağdur olduk ama yine de sabırla bekliyoruz, inşaallah iyi olur herşey (YTD)
    Operasyon yapıldığı zaman almışınız,o zaman op başlamadan önce bana bir arkadaşım dedi garfa al op olacak diye almadım sonra çıkış başladı birdaha op olurmu onu bilemem ama ben öyle yüksek yerleri beklemem bu hisse çok dandik 2,50 yi geçtiğini görsem verirdim
    Sizin maliyet nedir umarım zararlarınızı kurtarırsınız
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Operasyon yapıldığı zaman almışınız,o zaman op başlamadan önce bana bir arkadaşım dedi garfa al op olacak diye almadım sonra çıkış başladı birdaha op olurmu onu bilemem ama ben öyle yüksek yerleri beklemem bu hisse çok dandik 2,50 yi geçtiğini görsem verirdim
    Sizin maliyet nedir umarım zararlarınızı kurtarırsınız
    Merhaba, operasyon filan ben anlamam o işlerden Garanti Bankası'nın diye güvenerek aldım nerden bileyim bir banka kağıdının speğinin bu kadar kötü niyetli olabileceğini tahmin edemedim, hisse dandik değil aslında speği insan değil, hergün lanet ediyorum bu adi spek insafsız ve vicdansız insanlık yok bunda, hiçbir yetkili de çıkıp bir açıklama yapmıyor 8 ay boyunca hep aşağı verdi, garanti yönetimi neden izliyor, hisseleri hergün düşüyor yatırımcılar filan hatta spek bile bence zararda, bu nasıl iştir, fiyat bedava alan yok inanamıyorum, keşke daha insaflı bir büyük yatırımcı gelse de bizi kurtarsa, baskı kuracağım diye elindekileri birisi alsa keşke ya da başka bir tahtacı yönetse tahtayı, hergün beddua alıyor buradaki hissedarlardan, neredesiniz ey patronlar, garanti yatırımdakiler, yatırımcınızı kollayın biraz (YTD)

4. Bu hisse çok dandik falan değilde bu hisse çok sığ bu kesin,
    Borsada nice dandikler var bu o dandiklerden ziyade çok sığlara giriyor,zamanı helince gidecek,o mallar boşuna alınmadı ve alınmıyorda beklicez.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Spek zarar etti derken neye göre zarar etti kime göre zarar etti
    Birşeyi konuşurken aylık 3 aylık hatta 1 senelik konuşmayın tahtanın en dandik hisselerinden birisi derken sığ olmasının etkisi var 3-5 bin lotla 5 kademe gidiyor
    Spek zarar felan etmedi iyi para kazandı 2016 larda bana söylendiğinde 1,70 ler felandı yanılmıyorsam adamlar aşağıda topladı sonra yukarda boşalttı
    Ha yeni bir spek girer kağıda o zaman yine gider ama eski spek bi kağıtla işini çokkk önceden bitirdi
    Ben uçuk rakamlar için girmedim 10 kademe bana yeter umarım zararda olanlar kurtarır
    Yorumum beni bağlar etkilenmeyiniz
    Son düzenleme : tiger; 14-05-2018 saat: 10:07.
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Bizi bedelsizden ötesi kurtarmaz.hayal ötesi ama öyle...

7.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Bizi bedelsizden ötesi kurtarmaz.hayal ötesi ama öyle...
    Ya da şirket satılacak veya metro yatırım Garfa'ya gelirse kurtuluruz ;)

8.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Ya da şirket satılacak veya metro yatırım Garfa'ya gelirse kurtuluruz ;)
    galip derinliği olmayan tahtaya gelmez, kademelere 100 er bin koyuo adam burası çok sığ, bedelsize gelince evet verme ihtimali var 50 bedelsiz flan mümkün ama çok bi tepki vermez okadara şirketin satılması ihtimali de kısa vadede zor gözüküyor ama 2.20 altına sarkableceğini açıkçası düşünmüyorum ama şu da var ki endeks de olası bir yükselişte en çabuk tepki verecek kaıtlardan birisi garfa

Sayfa 172/366 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •