Türk Dil Kurumuna göre BİRKAÇ kelimesinin anlamı "Çok olmayan, az sayıda, az". .. Şimdi birde ÇOK kelimesinin anlamına bakmak gerekli...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Türk Dil Kurumuna göre BİRKAÇ kelimesinin anlamı "Çok olmayan, az sayıda, az". .. Şimdi birde ÇOK kelimesinin anlamına bakmak gerekli...
çıkıp SÜRÇÜ LİSAN ETTİM AFFOLA derse işte o zaman d*****n kuyruğunun koptuğu vakittir... inşallah demez :-)))
Hacim çok küçük, 2-3 tane ky satıyor malını, ne yapalım biz de mi satıp gidelim? Güldürmeyin beni, hacim bu kadar küçükken istesen de satamazsın, daha da düşerse yokum demiştim ama bu hacimli düşüşe bakıp satarsak bu kadar ky olunmaz ki derler adama :oleyo:...ytd...
Bu Spek tam bir manyak.
Yapacak birşey yok kimse tekkeyi terketmezken 1-2 ky malını satıp stop oldu diye satamam, mantık tutmuyor, hee bu kendi fikrim kimse takip etmesin herkesin aklı kendine, mazallah yarın kötü haber gelir de taban taban giderse kimse ağlamasın, ben şu hacme kanmam diyorum, ytd...
45 gündür istikrarlı bir şekilde düşen nadir hisselerden biri olarak tarihe geçeceksin şeref yoksunu
Yok bu böyle olmayacak, her türlü gider yapıyor hacim yapıyor, salla yaww, takip ediyor olacağım sadece ben kaçtım,ytd...
satarsam namert olayım diye bir türkü vardı sanırım ha bire onu söylüyorum:)satmam spek satmam istersen 5 e düşür vallahi satmam billahi satmam:):)
ama buralardan akçe oldukça alacağım
10.40 tl civarındaki GAP ı kapatmak için %20 lik bir düşüş hakkı kaldı. ..
Ne içiyorsunuz arkadaşlar,hangi gap hangi düzeltme, kağıt 19.40 dan 12.40 gelmiş düzeltme diyorsunuz.boşluk diyorsunuz. Yarın ortaklık açıklasa 3 gün içinde tavan yapsa genede zirvesine gelemez.biraZ gerçekçi olun.
Zarar büyük beklemekten başka çarem yok istediği gapı doldursun yarın satsam tavan olur onu çok iyi biliyorum satmadıktan sonrada zarar yok onuda biliyorum spek oynasın dursun.elbet bir gün hareket başlar 11,70 ilk maliyetim ordan 19,40 a 10 günde çıkmıştı hayırlısı...velhasıl zarar büyük...
12.20 den saglam tepki verecegini dusunuyorum, buralara mal vererek dusurmediler.
Bugun biraz aldim, 12.20 civari toplamaya devam.
Kesinlikle YTD.
Vallahi inat ettim satmıycam.Beni bekliyor adi kağıt.geçenlerde 14 lerden sattım halbuki düşüyordu.ne olduysa ben elden çıkardım o da ne kağıt 1 saat içinde 18 olmus.şimdi 14 den aldım.Satmiyorum.Isterse sıfırlasın.Kendisini de be bitirecem.İnadım inat.
teknolaji hisselerinde dün ciddi alımlar oldu abd denen ş......lerde bugün bize yansır göbeklerimiz onlara baglı kurtulamadık şu amerikan verileri sözcüklerinden.ytd.
Ezbere konuşuyorsun, zahmet olmazsa aç da bir yatırım yaptığın hissenin grafigine bak
Evet hisseyi 3 tl. Den beri taşıyan ve %70 mi 17-19 arasından satan biri olarak ezbere konuşuyorum.ben o grafiğe 3 senedir hergün bakıyorum.rahat ol.
haber gelecek gibi 13.40 üzerinde gider
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim bu tahtaya göre yüksek
grafik var mı sayın mavideniz
Bugün hiç bakmadım .Geldim ki iyi hareketler var.
Satılacağına inananlar ağırlıkta .Temennilerimiz doğrultusunda herkes kazansın arkadaşlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Durdurma geldi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
kardeşim grafik atamiyorum ama saatlikte güzel bir bar (yeşil) dikecek haber eli kulağında kanımca ama ben 13.40 altı almam üstü alırım
not 2017 kasim ayinda 6.90 dan al verdi dedim ve 19** hedefi var diye grafik attım ara ara ama mavideniz000 nicki twitterda tarih oldu ama linki beğenirim elinde olanlara bol nasipler ben de duruma göre alırım en son 8.93-15 hareketinde aldim sattim
Keyifler yerindedir umarim!!!
Bol kazanclar!
Pasta var mi acaba?
Yok eleverdiler yine yukarıdan dosediler diyenler olacaktır.Benim bunlara karnım tok.Ben büyük fotoğrafa odaklandim bekliyorum.
13.780 ni teyet geçmiş belki dokuna bilir.
Boyle bir gunde pasta yapistiran yok ise bu hissede fazla gunlukcu ve kucuk yatirimci yok demektir.
YTD.
Sattım yine çıktı.adi kağıt.Satmıycam dedim.13 den salladım.Neyse dostlar kar etsin.
Muhtemelen yabancı tekrar hissemize teşrif etti.
Gerçekten bahsettigim noktada bulunan boşluğu göremiyor musunuz?
Senin gibi spekin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa