teknolaji hisselerinde dün ciddi alımlar oldu abd denen ş......lerde bugün bize yansır göbeklerimiz onlara baglı kurtulamadık şu amerikan verileri sözcüklerinden.ytd.
teknolaji hisselerinde dün ciddi alımlar oldu abd denen ş......lerde bugün bize yansır göbeklerimiz onlara baglı kurtulamadık şu amerikan verileri sözcüklerinden.ytd.
Ezbere konuşuyorsun, zahmet olmazsa aç da bir yatırım yaptığın hissenin grafigine bak
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Evet hisseyi 3 tl. Den beri taşıyan ve %70 mi 17-19 arasından satan biri olarak ezbere konuşuyorum.ben o grafiğe 3 senedir hergün bakıyorum.rahat ol.
haber gelecek gibi 13.40 üzerinde gider
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
hacim bu tahtaya göre yüksek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
grafik var mı sayın mavideniz
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Bugün hiç bakmadım .Geldim ki iyi hareketler var.
Satılacağına inananlar ağırlıkta .Temennilerimiz doğrultusunda herkes kazansın arkadaşlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri