sadece befelliden gelen parayı göreceğiz.birde faaliyet karları.binaların teslimi ne yazıkki 2017 ye yetişmedi.
Printable View
sayın EMEKTAR yarın teslimat haberi kesin gelirmi acaba? gelirse sonucu nasıl bekliyorsunuz...
Yarına teslimat haberi seans içinde veya kapınışta gelebilir.
Endeks zaten olmuş 120 bin, yarın ve Cuma günü için inşallah güzel bir çıkış yapar diyelim. Ostim Prestijli bir fiyatı hakediyor artık.:)
Nerede kaldı bu haber
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabaha karşı gelir inşallah..
SM-T560 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın gelir mi
Firmalar göndermiştir de, yatırımcı ilişkileri bölümü boşvermiştir herhalde. Hisseye yarayacak haber göndermek yasak herhalde.
Yapı kullanım izin belgesi alınması için gerekli olan belge ve onaylarla ilgili müracaatlar yapılmıştır. Belge ve onayların alınmasını müteakip yapı kullanma izin belgesi alınacaktır. Projede yer alan gayrimenkullerin 13 - 25 Ocak tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilmesine ilişkin Müteahhit Firma tarafından duyuru yapılmıştır.
13-25 Ocak demişlerdi, sonuç ne oldu peki, onu da bildiriniz.
Borsa 120 bin oldu.bu o çocuğu hisse gidene bakıyor
Hemen takoz u koyun hemen, ********in çocukları illa küfür yiyeceksiniz.
beylr bu kagıt nasıl alınabilir mi sizce teşklr
Aldık henüz hayrını görmedik, şu haber bugün gelse de hayrını görsek
hacim yok...yeni alıcı gelmiyor...endeksin yükselişi umrunda bile değil..haber bile göndermekten acizler...biz hariç bunların soyguncu olduğunu herkes biliyormuş.
yedikleri yemekten gezdikleri arabaya,aldıkları maaştan kazandıkları itibara kadar hepsi
bedelli ile soydukları küçük yatırımcıya ait.
memleket aleyhine bildiri yayınlayan sözde aydın müsveddeleri ile...ki bunlar ülke lehine şehadete yürüyen öğretmen ,asker lehine asla bildiri yayınlamazlar
ülke paralarını pensilvanyaya kaçırıp terörü fonlayanlar ile...ki bunlar ülke kaynaklarını soyarak kaçırırlar.......
kendi ülke vatandaşını borsa yolu ile soyanın farkı nedir ?? bunlarda kendi lüksleri,kendi çıkarları için her pisliği yapanlardır......
Sayın abka ben sizi vob24 den de takip ediyorum bu hisse değil de sanfm nasıl teknik olarak.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen 4 ay önce, 27 Eylülde yapılan bedelli fiyatından işlem görmekte.
Oysa bedelli yapan hisseler genelde kasaya para girdiği için bunu hisseye de yansıtır ve de elini taşın altına koyan yatırımcıya da yansıtır.
Anlaşılıyor ki bedeliden gelen parayla keyif yaparken hiç vicdanları sızlamıyor.
Endeksin durumu ortada, kırılmadık rekor bırakmadı, bu kadar da yatırımcısını cezalandıran başka bir yönetim görmedim daha.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
borsa 110 binden 121 bine gitti hisse bu zamanı kayıpla kapadı..şimdi küçük bir satışta hemen eksiye döndü...
bunlar silme oçocuğu. dötünüzü yırtsanızda çeyrek bilançoyu ky bekleyecek.size teslim olma yok.yaptığınız baskılarla ky katlettiniz ama bu topiğe gücünüz yetmeyecek.
Bu kağıt böyle giderse bilanço çıkınca da 5 kademe çıkıp 3 kademe düşücek... Sabırla bekleyen kazanır yada sinir hastası olur ortası yok :)
Yatırım Tavsiyesi Değildir :)
Tavsiye üzerine az miktar almıştım, hisse arada bir takip ederim, borsada bunun kadar adi kağıt zor bulunur tahminimce.
Yeni girmeyi düşünenler, sadece 2 gün hisseyi takip etsinler hak vereceklerdir. İnat biriyimdir, böyle süzmelere beş kuruş kazandırmam. Benim düşmemi beklersen çok bekle. Kıvran dur, zevkle izliyorum.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdilik böyle olsun....
https://www.youtube.com/watch?v=Jmr0DcR3BV4
Endeks eksi bile olmadan hisseyi 2 kademe çakmışlar.
Çeyrek bilançoya kadar kasadaki avansları cukkalayıp kaçarlbilirler mi diye tedirgin olmuyor değilim.
Geçmiş sicilleri temiz değil maalesef, şimdi 47m avans + bedeliden gelen 12m + kira gelirleri.
Kasa tam soyulmaya müsait, hepimizin rızıklarnıda gözü var ama bize yar etmezseniz, size de yar olmaz.
Bu arada şirkette şikayette bulunup da cevap alan var mı acaba, cevap vermiyorlar hiçbir soruya.
Er geç intikamını alacaktır...kime nasip olur bilemem.
Büyük pislik var ve yönetim de bu işin içinde. Bu toprağın üstünden sonra birde altı var. Spk seni de kutluyorum,Şikayet edilmeden inceleme araştırma yapılmaz mı sizde.
Parası ile rezil olmak isteyen buyursun gelsin
Eninde sonunda fiyatlayacaktır, hisse çok çakkal bir grubun eline düşmüş görünüyor, yoksa mal vermek gibi bir dertleri olsaydı yükarı sürer verirlerdi.
Başarıyla bedelli yapan her şirketin hissesi sonradan güçlenerek yukarı giderken bu hissede maalesef 4 ay geçmesine rağmen daha bölünme fiyatına bile değil.
Mayıs ayına kadar buralardan epey yüksekte olacağını düşünerek beklemeye devam diyorum.
Düştükçe topluyorum :)
İnat ta bi murat...
Grafik şemsiye formasyonu gösteriyor.açmaya çalışıyorlar, biri haber versin açılmaz.
Çinlilerin atasözü gerçekmiş demek ki;
"Takiyoki şamiseva açımoki"
:halay:
Fed faizlerde değişikliğe gitmedi...%1,25 - %1,50
Senin hisse gibi.......
şuan yukarı hareket için hacim yetersiz görünüyor.1.61 Hacimli geçilirse 1.64 ve 1.72 hedef olabilir.
kasada ostim prestijin satışlarından bedellinin iki katı para birikti.soygun tayfasının sallası akıyor.bu hırsızlardan küçük yatırımcı dostu olamaz.bunlar paraya MUTA nikahı yapan tipler.