Abi Sistem filan bildiğimiz mi var, Orada ne görürsek Merdiven altı analiz yapmaya çalışıyoruz işte. :oleyo:
Printable View
Alkim yukarıda var Anadolu hayat bana görede iş yapar.
https://www.tradingview.com/x/yn0i1eoa/
Üçgen veya flama neyse bunda var.Trendleri çizdim yukarılarda bayağı marj gözüküyor ancak temel analiz desteklemeli.
Aylık pivot direnci 8.34 ama ocak ayında bu değer değişecek. Yıllık pivot desteği altta 7.39 ama yeni yılla beraber buda değişecek.
Yeşil trend 10.65 bu hafta için bunlar not olarak dursun izleyelim
ANHYT destekledik ya işte abi. :)
https://i.ibb.co/zr5Yf5N/Anhyt.jpg
Biraz karışık gibi gelebilir.
Şöyle özetlemek isterim. 8.26 altı kapanış stop, trend tepesi grafikte görüldüğü gibi 1040 civarı. kısa hedef yakın trend 950 civarı.
https://www.tradingview.com/x/EvEMg2zw/
Şu üstteki 20-30-40-50 lerdeki trendleri dedim
Değerlendirmeleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Alkım sayfasına baktım şimdi bir arkadaş yazmış bunda imtiyazlı hisse varmış:(
Bu imtiyazlı hisse olayı sıkıntı.
2021 yılı için iklim değişikliği kuraklık savaşlar kitlesel olaylar iflaslar çöküşler vb. Olaylardan bahsediliyor. Bu veriler ışığında gıda su enerji sektörlerinde bir kağıt olabilir miydi üstad. Asıl sorum Hocam bu listenin 10 numarası kim ?SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönem karı, Vergi öncesi veya sonrası fark etmez. Azalma oluşmaz.
Öncelikle taramalara endekslerin dahil olmadığını belirtmeliyim, bu nedenle özellikle aradığımız bir endeks hissesi yok. Sistem kriterlere uyan senetleri listeliyor, biz de arkadaşlarla beraber masaya yatırıyoruz. Herhangi bir yönlendirmemiz yok.
Listenin 10 numarasına gelince vadeleri ve getirileri inceleyince en kısa sürede en yüksek primi yakalayan KRONT. Ama geçmişe giderseniz OZKGY'nin % 30'ları geçtiğini gördüm. Bir de maliyet açısından listede ucuz kalan senetler var. Listede bulunan her senet 10 numara beklentisiyle listeye giriyor. Takip ediyoruz, alan arkadaşlar varsa ters bir durumda stop yapmayı unutmasınlar...
31/12/2020 - 31/12/2020 tarihinde ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,69 - 2,69 TL fiyat aralığından 4.699.999
TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 31/12/2020 tarihi itibariyle %62,43 sınırına
ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
bereket versin 5000 lik olduk 75 te yakaladım :halay::yahoo:
almasına alırızda daha zamanı değil sanki
bir çok hisse gibi buda haftalık satta bana göre
https://i.hizliresim.com/tcqHIH.png"
Arkadaşlar bugün hem haftalık hem aylık kapanış olduğu için analiz uzun sürüyor, birazdan atacağım...
İyi akşamlar arkadaşlar;
Bugün aynı zamanda haftalık ve aylık kapanış yapıldığından haftalık ve aylık analizi de gerçekleştirdim. Veriler yetersiz olduğundan dolayı asla üç aylık ve yıllık analizlere yer vermiyoruz. Teknik analiz dosyalarını kendi çalışmamı gösterecek şekilde yükledim. Teknik Analiz serisi TL ve USD tipleri ile toplam 7 adet excel dosyasından oluşuyor. Seanslık dosyada 7, günlük, haftalık ve aylık dosyalarda 6 sistem olmak üzere toplamda 43 sistemden oluşuyor. Her dosyada sabit 17, seanslık dosyada 27 adet makro çalıştırılıyor. Bu da toplam 129 makronun çalıştırılması demek. Yani bugünkü listenin hazırlanması için, 129 sayfalık bir raporun okunması için (raporların % 50’si boş gelse bile) bir hayli zaman gerekiyor. Aynı zamanda bu raporların görsel kontrolleri için şablonlarla eşleştirilmesi gerekiyor.
Dosyaların hazırlanması için 4 ayrı periyotta toplam 78 adet explorer taraması (tarama tam tamına 92 dk. sürdü.) gerçekleştiriliyor. Şu anda her dosyada, kullanılan sistemlere ait sekmeler makro çalıştırılarak hazır halde bulunuyor. Ben kendi açımdan süzgeçleri otomatik hale getirdim. Hazır makroları kullanmak için her makro çalıştırıldıktan sonra “SÜZGECİ KALDIR” makrosunun çalıştırılması gerekiyor ki; veri tabanı temizlensin ve sıradaki makronun çalıştırılması için hazır hale gelsin. Makroları çalıştırmak istemezseniz “VERI ISLEME (2)” sayfasında istediğinizi incelemeleri yapıp dilediğiniz süzgeçleri kullanabilirsiniz. En önemli konu makroların çalıştırılabilmesi için izin vermelisiniz. İzin verdikten sonra excel dosyasını kapatıp açarsanız makrolar sağlıklı bir biçimde çalışacaklardır.
Anlatmak istediğim ayrıntılı bir analiz için bunlara katlanmak gerekiyor. Ben kendim kullanmak için bu sistemleri geliştirmeye çalıştım. Onlarca periyotta, onlarca göstergenin, 400 küsür senette göz ile bakılıp kontrol edilmesi mümkün değil. Bu durumlarda, MetaStock + Excel hayat kurtarır…
7 adet dosyanın linki BURADA… :ok:
Kolay gelsin, mutlu yıllar dileyerek yeni yılınızı kutlarım…
Not: Listeyi analizleri bitirince yayınlamaya çalışacağım.
Bugün listeye girmeyi hakeden senet ARENA, hayırlı olsun... (Senet TF1, TOLGA1, BPS1 ve BPS2 kriterlerinden geçmiştir.)
https://i.hizliresim.com/ScwkYL.png
Listeye almadım ama orta vade için haftalık grafikler TRGYO ve TCELL, aylık grafikler de IHLGM diyor. Bilginize...
Tolga bey, Aselsan için dediğim şeyler, Arena için de geçerli. Yani "Ne şiş yansın ne de kebap" Ortada...
Sonuç olarak Ekmek var, Değerlendirilebilir...Aşk tadında değil ama...
topiğe emeği geçen dostların 2021 de başaralı bol kazançlı ve
kazandıklarını sağlıklı huzurlu bir şekilde harcamalarını temenni ederim
İYİ SENELER :party:
Tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum, mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum.
Herkesin emeğine sağlık, Tolga beyi tanıdığıma ve sayesinde buradaki arkadaşları tanıdığıma çok mutlu oldum.
İyi seneler...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi