Dönem karı, Vergi öncesi veya sonrası fark etmez. Azalma oluşmaz.
Dönem karı, Vergi öncesi veya sonrası fark etmez. Azalma oluşmaz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Öncelikle taramalara endekslerin dahil olmadığını belirtmeliyim, bu nedenle özellikle aradığımız bir endeks hissesi yok. Sistem kriterlere uyan senetleri listeliyor, biz de arkadaşlarla beraber masaya yatırıyoruz. Herhangi bir yönlendirmemiz yok.
Listenin 10 numarasına gelince vadeleri ve getirileri inceleyince en kısa sürede en yüksek primi yakalayan KRONT. Ama geçmişe giderseniz OZKGY'nin % 30'ları geçtiğini gördüm. Bir de maliyet açısından listede ucuz kalan senetler var. Listede bulunan her senet 10 numara beklentisiyle listeye giriyor. Takip ediyoruz, alan arkadaşlar varsa ters bir durumda stop yapmayı unutmasınlar...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
31/12/2020 - 31/12/2020 tarihinde ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,69 - 2,69 TL fiyat aralığından 4.699.999
TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 31/12/2020 tarihi itibariyle %62,43 sınırına
ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bereket versin 5000 lik olduk 75 te yakaladım![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri