Dönem karý, Vergi öncesi veya sonrasý fark etmez. Azalma oluþmaz.
Dönem karý, Vergi öncesi veya sonrasý fark etmez. Azalma oluþmaz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Öncelikle taramalara endekslerin dahil olmadýðýný belirtmeliyim, bu nedenle özellikle aradýðýmýz bir endeks hissesi yok. Sistem kriterlere uyan senetleri listeliyor, biz de arkadaþlarla beraber masaya yatýrýyoruz. Herhangi bir yönlendirmemiz yok.
Listenin 10 numarasýna gelince vadeleri ve getirileri inceleyince en kýsa sürede en yüksek primi yakalayan KRONT. Ama geçmiþe giderseniz OZKGY'nin % 30'larý geçtiðini gördüm. Bir de maliyet açýsýndan listede ucuz kalan senetler var. Listede bulunan her senet 10 numara beklentisiyle listeye giriyor. Takip ediyoruz, alan arkadaþlar varsa ters bir durumda stop yapmayý unutmasýnlar...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
31/12/2020 - 31/12/2020 tarihinde ZORLU ENERJÝ ELEKTRÝK ÜRETÝM A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 2,69 - 2,69 TL fiyat aralýðýndan 4.699.999
TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ZORLU ENERJÝ ELEKTRÝK ÜRETÝM A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 31/12/2020 tarihi itibariyle %62,43 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bereket versin 5000 lik olduk 75 te yakaladým![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri