Evet ustadim ing...
Londra acilisiyla birlikte yukselis bekliyorum. Bir iki gune 5.80 ustu...ytd
Printable View
Sn. Webster siz tam vuramadınız gibi geldi bana ben de 15k 5.727den çaktım bi tane
Dostlar cafenin müdavimleri bu arada cafe izlenme olarak forumda mevduat sayfasının yarısına ulaşmış demek ki insanlar hoş sohbete aç, oran istemekten daha fazla. hepinize teşekkürler.
Finansbank
Usd %3 verebilecekmis
ICBC'deyim.
3.55 devamı 3.40 verecek heralde düşürmüş biraz.
Tavsiye ederim bulunduğunuz yerde var ise iyidir.
Gönül ister ppf'lere tamamen dönelim..
2 yıllık gösterge tahvil faizi % 18.65...
TR 2 YILLIK TAHVİL 18,65 19,92 -6,38 18,68 18,65
TR 10 YILLIK TAHVİL 16,00 16,43 -2,62 16,00 15,95
TR 5 YILLIK TAHVİL 17,23 18,09 -4,75 17,23 17,23
TL mevduatları uzun bağlama zamanı bence...Bu oranları 1-2 ay içinde göremeyeceğiz bir daha...
HSBC.den taşınma tamamlandı
%30portfoy burgan %4
%70portfoy Denizbank %3.65
TL tahvilleri abd için ön hazırlık bakımından epey düşürdüler, artık bu 18 civarında seyredeceğini düşünüyorum, abdden gelecek yaptırımlarla tekrar 25-26 lara gelir... 2-3 ay ben paramı kullanmam diyen adama 2-3 aylık bağlamak şuanki faizlerden gerçekten karlı olabilir
burgan banktan Avrupaya gidiş geliş bedava uçak bileti bekliyorum :kmk:
tercihim Berlin olacak sanırım
B . 1 Haziran itibarıyla Burgan Blue veya Burgan Private müşterisi misiniz?
1 Haziran - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında en az 30 gün süreyle Burgan Blue veya Burgan Private müşterisi olmaya devam edip, segment kriterlerini 30 Eylül 2019 tarihinde de muhafaza etmeniz ve A maddesindeki tüm koşulları yerine getirecek bir tanıdığınızı Kazandır Kazan süreci ile Bankamız müşterisi yapmanız gerekmektedir.
* Burgan Bank, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Ödül
Londra, Amsterdam, Paris, Brüksel, Berlin, Roma, Münih, Milano, Viyana, Budapeşte veya Atina şehirlerine tek kişilik, vergiler hariç, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti.
dolar 5,80 bugün bir yıl sonra 7,18 olursa dolardan alınan faiz kar kalır sadece vakıfın 23,5 net 0 stopaj oranına karşın
kafalar karışık :vk:
üstadım bu FIL ppf 'unda faizler düşmeye başladığında ne zaman etkisi hissedilir. fonun oranlarına göre sadece repo yapılan yüzdelik kısmında mı düşüş etkili olur? ne düşünüyorsunuz?
vakıf ın uzun vade 23,5 net 0 stopaj mantıklı mı acaba çok dillendirildi bu ara:wu: