Originally Posted by drselcuk Yüksekten dolar alip acısız intihar yolu soran var sacmalamayin arkadaşlar.. Sabah kac olursa olsun alacagim ustadim. Bunu da unutmayalim...
Originally Posted by Webster Sabah kac olursa olsun alacagim ustadim. Bunu da unutmayalim... Teknige gore giderse gincan yapti suan kulp safhasında eninde sonunda 6.20 olacak hepsini bozacam
Originally Posted by drselcuk Teknige gore giderse gincan yapti suan kulp safhasında eninde sonunda 6.20 olacak hepsini bozacam 6.20 bugun yarin yapacak bende oradan kacarim geri ppflere...dusuncem bu yonde...ytd
Originally Posted by admustafa Yolda kalmaktan ziyade uzun yolculuk biraz daha konfor ister hocam Şehir içinde konforun önemi biraz daha geri plandadır. Ustadimgidin mondeo alin bizzat cok memnun kaldim dusunmeyin gerisini Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Ustadimgidin mondeo alin bizzat cok memnun kaldim dusunmeyin gerisini Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Pahalli......
Originally Posted by Webster Garanti bankasi icin hangisi ustad Nokta atisi soylermisin lutfen... Tgt galiba kodu fakat garantideki kodlar biraz farklı
Originally Posted by Batman Ustadimgidin mondeo alin bizzat cok memnun kaldim dusunmeyin gerisini Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cip tarzi düşünüyorum.. mondeoyu geri satmak zor piyasasi yok.. arac olayini durdurdum suan kafamda. Cok uygun düşerse alacagim
Originally Posted by Webster 6.20 bugun yarin yapacak bende oradan kacarim geri ppflere...dusuncem bu yonde...ytd 6.20 bugun yarin???? Kidemli analist mi izliyosun youtube da )
Forum Rules
Yer İmleri