Bedelli sermaye artıran hisse performansına baktım. En son vakıf bedelli sonrası sert çıkışın düzeltmesini yapıp eski zirveyi geçmiş. Göstergeler soğusun. 100 de 100 e yakın kardayım ama eklemeye devam ediyorum.
Kesinlikle YTD.
Printable View
Bedelli sermaye artıran hisse performansına baktım. En son vakıf bedelli sonrası sert çıkışın düzeltmesini yapıp eski zirveyi geçmiş. Göstergeler soğusun. 100 de 100 e yakın kardayım ama eklemeye devam ediyorum.
Kesinlikle YTD.
Takası elinde olan is bank 103 bin artıda
Kesinlikle YTD.
bugünkü tabanı izah edecek arkadaş varmı içimizde,günlerce tavan giden kağıt bugün taban, denemek alış yazdım geldi
Yuh R 2.60 gösteri birden,sanırım R almaya zorlayan bir şirket var karşımızda zorlan bedelliye sokmak için,zaten R almak şirketin lehine,çünkü kasasına para giriyor,kasaya para girerken vatandaşında cebinden gidiyor,neyse bekleyelim bakalım işin sonu neye varacak.
R de panik yapmaya çalışıyorlar. Ama anlam veremedim 2.60 nedir. Alt kademeler bomboş o zaman. Nihayetinde bir maliyeti var R nin de. 4 maliyetli R yi 3 e verecek halleri yok ya.
Bu arada R nin son günü ne zaman?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R nin satışı 28.07.2020 son günmüş. O zamana kadar kıvrandırırlar, sonrası iyi olur zannımca
R yi çok düşüremezler. Maliyetleri var. Buradan dönmesi gerekiyor. Dönmezse başka hesapları vardır.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse rsi 91 e kafa atıp bölünmeden önceki fiyatı görmüş. Tabiiki normal. Ben bugün r leri megap a çevirdim. Yüklü girmem zaten böyle hisselere ama önünde 1 gipten çıkma, 2 yeni siparişler, 3 ay sonunda gelecek bilanço var. Bu yüzden kendimce beklemeye değer.
Kesinlikle YTD.
Hangi vakıf,2 vakıf var,sanırım son bedelliyi yapan olması lazım,yani VKFYO,bundan iyi kaldırmıştım,ortalama 5-6 arası postalamıştım,bugün tavan kapattı 7.39,ne hikayesi var belli değil,sanırım karşılıksız basılan paralar burada dönüyor gibi,varlık komple varlık fonuna devredildi,yani kontrolü devlette,ne iş çeviriyorlar bilemiyoruz,çünkü kutunun anahtarı onlarda içi gözükmüyor,Cöleli var orada,eskiden iktidara devamlı giydirirdi,şimdi tükürdüğü tükürüğü yalıyor,zamanında bazı forumlarda beraberdik,ne diyelim,dönek herzaman dönektir.
Bugun ky bırakmışlar gibi duruyor. Bizbize kaldık gibi
Bunun bedellisi bana sarmadı,sanırım bir hesap peşindeler...E-R düştükçe azar,azar almak lazım,R ise çok tehlikeli virajda,düştümü 50-100 puan düşüyor birden kademeler boş olduğu için,yarın,pazartesi R tahtadan kalkacağı için bir hareket bekliyorum yukarı yönlü...ytd.
Devam
Kesinlikle YTD.
rüçhanı çok düştü 3,11 civarı şuan ilk gun 7,40 tl görmüştü sanırım...
Sanki bir haber bekleniyor gibi !!!,çünkü bir haber pompalamasının yaklaştığı zamanlar bu gibi kağıtları dip yaptırırlar baskıylan,bakalım sonuç neyi gösterecek,izlemeye devam...ytd.
Saklama analizinde R leri yüzde elli boşaltıyorlar. Çıkış var R den. Hiç hoş değil. Ytd
Eda hanım için mi düştü R Lee [emoji4]
Sanırım öyle gözüküyor. Fakat Megap R den yüklü çıkış var. Aslında onun teknik analizi vardır. Olayı çözümlemek gerekir. He bu arada Megap E de alış var, kafam karıştı. Yok mu bir üstat işi yorumlayacak.
Ytd ...
Aynisi vakıftada olmuştu,almış olduğum R'leri bedelliye çevirip ortalama 5-6 arası postalamıştım,bundan önce katıldığım en son bedelli idi ve karlı ayrılmıştım,buna ise yabancıyım,bakalım nasıl yakamızı sıyıracağız,elbet çıkaracaklar,tabiki son düşüş noktasıda önemli,hiç olmazsa Topladığımız R'leri bedelliye çevirme imkanımız var,buda işin iyi tarafı,kötü olanı R'nin E fiatına göre çok düşmesi,yükselmesi sadece bir habere bakar,o haber geldiği an hisse roketler söktaş,kalkınma ve Afyon vs gibi...ytd.
Sanırım haber bombası gelmiş gibi,ne derece doğru bilinmiyor,sadece ortak girişimcilikten bahsediliyor,yarın ola hayır ola,zaten baskının amacı bu olsa gerek ucuzdan toplama adına...ytd.
Demekki haber fasonmuş...R zararını biraz Afyondan çıkardık,Afyonuda kötü bastılar aşağıya 4.39 yaptırdılar,buradan topladılar bende dahil4.62 yaptırdılar...Bunun işi ise belirsiz,7 olan hisseyi 3-4 seviyesine indirdiler,penguendede satış var,bu iki bedelli milleti yoracağa benziyor,zaten bedelliye giden her hisse bunu yapıyor,önce yukarı,sonra çıktığının %50 aşağısı,peşi malum yukarıya fişek,bakalım bu bedelli sonu fişekmi olacak,yoksa yükselmeden infilakmı edecek,izlemeye devam...ytd.
İyi baskı yapıyor helal olsun. Bitir düzeltmeni.
Kesinlikle YTD.
R leri ana hisseye çevirdim. Ufak ufakta takviye yapıyorum. Burada beklentim var bakalım.
Kesinlikle YTD.
4.07 açtı,namızsız 3.99 virmedi bana,inşallah bu son düşüştür,öyle olurda yolumuza bakarız.
Bende bekleyenlerdenim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hisse gipten çıkmak için başvuru yapsa aşağı yukarı ne kadar sürer bu süreç acaba bilen var mı?
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R'yi Bedelliye çevirmek ana papuç için astarı yüzünden pahalı,E fiatı 5 üstünde olsaydı iyi olabilirdi,resmen,abidik,gubidik bedelli olmuş bu,6-8 arasından olması lazımki E anca kara geçme imkanı var,ilerde görürmü bilemiyoruz,penguen bundan iyiydi ilk zamanlr,şimdi oda cıvıttı,onda R yerine E almak avantajlı,gerçi bundada E almak avantajlı,guya R aldık yüksek fiattan satmak için,resmen bunda çuvalladık,neyse geçmişte bedelliye katıldığım hisse karlarından yemiş olurum,devamlı kazanacağız diye bir durum yok...ytd.
daha önce de yazdım burda megap zor kağıttır diye,
bedelli öncesi 1.20'lerden kısa sürede 6.50'lere gelmiş.
zor yersiniz vesselam..
is the average of five people around the human..