R yi çok düşüremezler. Maliyetleri var. Buradan dönmesi gerekiyor. Dönmezse başka hesapları vardır.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R yi çok düşüremezler. Maliyetleri var. Buradan dönmesi gerekiyor. Dönmezse başka hesapları vardır.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse rsi 91 e kafa atıp bölünmeden önceki fiyatı görmüş. Tabiiki normal. Ben bugün r leri megap a çevirdim. Yüklü girmem zaten böyle hisselere ama önünde 1 gipten çıkma, 2 yeni siparişler, 3 ay sonunda gelecek bilanço var. Bu yüzden kendimce beklemeye değer.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Hangi vakıf,2 vakıf var,sanırım son bedelliyi yapan olması lazım,yani VKFYO,bundan iyi kaldırmıştım,ortalama 5-6 arası postalamıştım,bugün tavan kapattı 7.39,ne hikayesi var belli değil,sanırım karşılıksız basılan paralar burada dönüyor gibi,varlık komple varlık fonuna devredildi,yani kontrolü devlette,ne iş çeviriyorlar bilemiyoruz,çünkü kutunun anahtarı onlarda içi gözükmüyor,Cöleli var orada,eskiden iktidara devamlı giydirirdi,şimdi tükürdüğü tükürüğü yalıyor,zamanında bazı forumlarda beraberdik,ne diyelim,dönek herzaman dönektir.
Bugun ky bırakmışlar gibi duruyor. Bizbize kaldık gibi
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : ihsan07; 23-07-2020 saat: 10:27.
Bunun bedellisi bana sarmadı,sanırım bir hesap peşindeler...E-R düştükçe azar,azar almak lazım,R ise çok tehlikeli virajda,düştümü 50-100 puan düşüyor birden kademeler boş olduğu için,yarın,pazartesi R tahtadan kalkacağı için bir hareket bekliyorum yukarı yönlü...ytd.
Devam
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
rüçhanı çok düştü 3,11 civarı şuan ilk gun 7,40 tl görmüştü sanırım...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri