Dow wekkend -0.60
Printable View
Dow wekkend -0.60
Vaka sayalarımız artıyor
Dünya genelin dede artıyor
2 dalga geliyor sanırım
[QUOTE=bedo;4521681]bugun 0.79 ile bireysel kredi kullanmak mumkun ! tasit ya da ev kredisi degil !
0.79% ile nasil kar edilebilir, kendi fonlamasini kactan yapacak ve bu oranlardan kar edecek ? iyi degerlendirmek lazim !!! ayrica alternatif gelir kaynaklarina da surekli kamu otoritesi limit koyuyorken
butun dunya da bankacilik sektorune olan talep ciddi azalmis durumda ! mesela garanti ucuz dedigimiz yerde ana hissedar BBVA'nin 5 yillik grafigine bakalim
https://i.hizliresim.com/pVaoKd.jpg
İngiltere karışmış
Zenginliklerini borçlu oldukları insanları bugün inkar ettiklerinde günahlarından arınabileceklerini düşünüyorlar.
Ben onlara bir yol öneriyim. %50 eşitlik vergisi koysunlar, gelirin tamamını geçmişte zenginliklerini aldıkları topraklara iade etsinler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek 25280
Ne hikmetse bu 2. dalga bütün dünyada ülkelere aynı anda gelmeye başladı. Ve çok garipki bütün dünyada borsalar ciddi düşüş yapmışken bu haberler pompalanmaya başladı.
Size cambazı gösteriyorlar siz cambaza değil cambazı gösterenlerin ne yaptığına bakın.
Thyao da 10 gündür mal topluyorlar.
Tabi gaza gelip viopta hacimli longlar açmakda mantıklı değil bence çünkü elinizdeki malı ucuza almak için ne gerekiyorsa yapılır. Dökme seansları başlayacak gibi sanki.
syn. hayek havayolları grafikleride atsanız sanırım bbva grafiği ile örtüşür... uçaklar hangara çekildi sürekli zarar yazıyor ... thyo ve pgs neden acaba buralarda.... bu hisseler buralarda ise banka hisseleri neden yükselmeyecek..
Geleneksel, çok çıktı, gitmemesi lazım, tcmb rezervleri bitti, bbva grafiği, bankalar, thy. Bu çıkışa inanmıyoruz.
Günlük dozajımı aldım, gidiyorum. İyi akşamlar arkadaşlar.
Hatırlarsanız, maske takalım mı diye sorulduğunda, maske korumuyor, hiç gerek yok dediler.
İlk vaka açıklandığında dedik ki, iyi kötü takalım, maske takmak zorunlu olsun dedik. 100 kişiden 1 kişi takıyordu...
Sanki yayılmasına müsade ediyorlar gibi.
Yani şu benim gibi sıradan bir vatandaşın aklına geliyor, bu virüs ağız ve burun yoluyla bulaşıyor bu başından beri belli.
Ülkeyi kapatmıyorsan bile maskesiz çıkılmasına müsade etme.
Ki yine aynı hata yapılıyor. Maskesiz dolaşılmayacak. Dolaşana ceza.
Şimdide haldur haldur ilaç, aşı temin etmeye çalışıyorlar, ki bir an önce bitsin. Zannettikleri gibi kontrol altında tutamadılar...
biz kültürel bir millet değiliz.
bireysel sorumluluk almayız.
biz yasal milletiz.
devlet iradesine boyun eğeriz.
devlet buna göre önlem almalı.
Ihtiyarları eve hapsettigimiz icin ölü sayımız azaldı vaka sayısı yeniden 3.000 lerin ustune bulursa ihtiyarların hepsi sokakta 10 gun sonra yogun bakım ve entübe sayimiz3 1.000 lere vurur ölü sayımızda herginün 100 lerle ölçülür. Ihtiyarlarin serbest gezi icin kullandıkları otobüs metro kartları bugünden itibaren derhal iptal edilmeli sokağa cikma saatleri evlerine yakın mesafeleri geçmeyecek sekilde ve 2-3 saat ile sınırlamamalı yoksa cok ihtiyar kaybedeceğimizi bir kez daha yazayım.
Lambent 80.000 den 110.000 e giden endekste sermayeyi sıfırlamış olmalı... Yanlış, forumda olsaydım uyarırdım... Şimdi 72.000 e düşecek belki ama adamda sermaye yok...
syn seçbulun bir paylaşımı vardı... pala alıcıyı ayarlamadan malı vermez gibisine ... ticarette kötü günlerde mal alınır iyi günde satılır...
her şey güzelken bir bakmışsınız idlibde ankarada istanbulda bomba atılmış (geçmiş örnekleme) longcuları bitirmeleri için zamanı gelince bir numara çekerler .. ama şu an erken olduğunu düşünüyorum...her şey güzel değil çünkü
Caho senin için üzgünüm sadece. [emoji173] Bu pala pazar oluşturuncaya dek trend devam eder bence.
Bak zig zag dahil çoğunu sıfırladım. Daha bu mal alma zamanı düşün daha mal kıtlığı zamanı ve sonrası pazar açma var. Allah bilir bakalım kaç tane pazar açacaklar.
Sen ise daha yeni yeni mal alan adama sattirma derdindesin bu mal pazarsız nasıl satilsin. Alan adam onu ayarlamadan alırmı bunca malı.
Bunca ky hesap açtı deniyor belki adam onları pazarlamacısı tezgahcisi yapacak 1 kişi 10 kişi çekecek borsaya bu durum son belki 20 yıldır ilk kez oluyor.
Yabancı satıyor satabilir. Adamlar zaten 2000 li yıllardan 130 birim altın dan girmişler resmen pazarlanmis mal bunlara. Hamal gibi taşımışlar gelmiş sayı 9 a 8 'den döndü . Ters indikatörün dibi olmuşlar. Yabancı satıyor denilince zaten anlıyorum ben. Çok akıllı dırlar kendileri. Son not yatırım yapılır seviye yapınca kendi kankalarina çaktılar malı onlar da anlayamadılar kankalarindan gelen kazığı.
Karantina yaşlılar için hiç iyi olmadı. Hem psikolojileri hem de sağlıkları bozuldu. Bugün 4 kişiye şahit oldum babanesi-kaynanası-dedesi ölmüş cenazeye gidiyor ya da geliyordu.
Vaka sayisindan ziyade artik olum sayilari onemli.
Tedavide olumlu sonuclar vermeye basliyan ve hala Gelistirilmeye devam edilen ilaclar var.
Doktorlarda tecrube kazandilar.
ilk haftalarda doktorlar tecrubesizdiler. Tedavide kullanilabilecek Belirli bir ilac yoktu ...Hatta yanlis tani ve tedavi yontemleride uyguladilar...
65 yasindaki konsumuzda dahil Yuzlerce hasta yanlis tedavi yuzunden can verdi.
Adam koah hastasiydi. Yilda bir kac defa nobet gecirirdi. Evde nonet gecirirken ailesi ambulans cagirdi. Adami gelip evinden alip hastaneye yatirip virus teshisi koydular.
6 gun sonra Olmeden bir gun once hastanaden ailesini aradi..Bana verilen ilaclardan dolayi agzim ve burnumdan surekli kaniyor dedi. Ben olecegim. Komsularimiza soyleyin. Haklarini helal etsinler dedi adamcagiz.
10 kisilik ailesi bir ay boyunca karantinada kaldilar. Tek bir kiside bile virus cikmadi.
Aileside bu gercegi biliyor. Ama bu sartlarda yapabilecegimiz bir sey yok diyorlar.
syn. seçbul merkez bankasının yarısı kimin ... yabancıların
u 30 da şirketlerin yarısı kimin.. yabancılarla iş yapan bizim zenginlerin
yabancı ne satmış yahu ... al gülüm ver gülüm.. kandırmaca o işler...meril credit satmışta a1 iş almış :) iyi tahta izleyen görür gerçeği
konu çok derin burda yazmaya kalksam sayfalar alır... satan matan yok abicim..tamamen algı tamamen kandırmaca...
İlaç teminini nasıl yapacaksın büyük bir pandemi de?
Her şey bir yana önümüz yaz. Bu hastalık kışın esas yayılımını sağlayacak. Grip olan toplu taşımaya binecek. Bir de okullar açılacak...
nasıl geçmeyi planlıyorsun önüne?
Bu rahatlıkla bu hastalık çok kişiyi götürecek.
Bu yazı pas geçip çok erken açıldı ülkeler.
Hak vermiyor değilim kapalı kalma durumunda değil bütün dünya.
Ama en azından Maske kullanımı zorunlu olmalıydı.
Kafeler cayır cayır insan kaynıyor, karşılıklı oturmuş bira içiyorlar, sosyal mesafe yok...
Kaldı ki virüs zaten sürekli mutasyona uğruyor.
İkinci pandemi de yaşlılar değil orta yaş grupları etkilenmeye başlayacak.. daha da ileriye girip, tüm yaşları etkileyecek..Maske zorunlu olmalı başka yolu yok..
Daha önceki salgınların tarihini okuyun.
Veba da uzun süre öldürmüyordu. Sonra mutasyona uğrayıp ölüm süresi dakikalara düştü.
Son evresinde ise; veba bulaşan o an öldüğü için veba kendi kendini bitirdi..
Bu virüs de bu şekilde olacak...
Devlet yetkililer yumuşak dili bırakmalı, gerekirse tehditkar konuşmalı.. dünyadaki hiç bir halk bu kadar bilinçli değil.. o bakımdan kesin önlemler alınmalı ve ceza-i işlem uygulanmalı..
Rakı için... Ne isimsiz mezarların döviz rezervleriyle boğuşur beyniniz ne de Hanedanbank'a atanan efsunkâr yöneticilerle meşgul olur zihniniz... Rakı yudumlayın rakı...
SM-M205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi merkez bankasının yarısı yabancıların?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumdakiler bile çoğu Corona nın hala ciddiyetinin farkında değiller. Vebadan daha ağır bir virüs bu. Sadece mutasyona uğramadı henüz.
Bugün vebanın bile hala aşısı yok, direk olarak antibiyotik tedavisi uygulanıyor.
Coronada ise bağışıklık güçlendirici ilaçlarla tedavi yöntemi uygulanıyor.. o da deneme/yanılma. Şuan da doğru düzgün tedaviye yüksek oranda tedavi sağlayan ilaç bulunamadı.
Bulunasaya kadar da muhtemelen mutasyona uğramış olacak...
Yahu düşünebiliyor musunuz? Görünmeyen virüs, akciğere düştüğü anda kocaman bir hücreye bürünüyor.. akıl alır gibi değil... bunun aşısını nasıl bulacaksın? Akciğerden parça alıp mı yok edeceksin..?
Aşı olayı tamamen aldatmaca olduğu kanısındayım..
Ek 25283
Arkadaşlar sakin olun almanya 20 nisanda açtı ekonomiyi. Verilere ve rakamlara bakarak düşünürseniz yanılmazsınız.
Bugün dışarı çıktım baktım bütün insanlar dışarda dedim bütün ülkede böyleyse bu dolaşım ile çoktan 5000 vaka üzerine çıkmalıydık.
Sakin olun ve olacakları izleyin. Rakamlar ve verileri takip edip doğruyu bulmaya çalışın