Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Yabancı satıyor satabilir. Adamlar zaten 2000 li yıllardan 130 birim altın dan girmişler resmen pazarlanmis mal bunlara. Hamal gibi taşımışlar gelmiş sayı 9 a 8 'den döndü . Ters indikatörün dibi olmuşlar. Yabancı satıyor denilince zaten anlıyorum ben. Çok akıllı dırlar kendileri. Son not yatırım yapılır seviye yapınca kendi kankalarina çaktılar malı onlar da anlayamadılar kankalarindan gelen kazığı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Karantina yaşlılar için hiç iyi olmadı. Hem psikolojileri hem de sağlıkları bozuldu. Bugün 4 kişiye şahit oldum babanesi-kaynanası-dedesi ölmüş cenazeye gidiyor ya da geliyordu.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Karantina yaşlılar için hiç iyi olmadı. Hem psikolojileri hem de sağlıkları bozuldu. Bugün 4 kişiye şahit oldum babanesi-kaynanası-dedesi ölmüş cenazeye gidiyor ya da geliyordu.
    aynen öyle.
    evde hareketsizlik yaşlılarda hastalıklara neden oluyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yabancı satıyor satabilir. Adamlar zaten 2000 li yıllardan 130 birim altın dan girmişler resmen pazarlanmis mal bunlara. Hamal gibi taşımışlar gelmiş sayı 9 a 8 'den döndü . Ters indikatörün dibi olmuşlar. Yabancı satıyor denilince zaten anlıyorum ben. Çok akıllı dırlar kendileri. Son not yatırım yapılır seviye yapınca kendi kankalarina çaktılar malı onlar da anlayamadılar kankalarindan gelen kazığı.
    Senin problemin at gözlüğü takman, finans dünyasından bir habersin...

5. Vaka sayisindan ziyade artik olum sayilari onemli.
    Tedavide olumlu sonuclar vermeye basliyan ve hala Gelistirilmeye devam edilen ilaclar var.
    Doktorlarda tecrube kazandilar.

ilk haftalarda doktorlar tecrubesizdiler. Tedavide kullanilabilecek Belirli bir ilac yoktu ...Hatta yanlis tani ve tedavi yontemleride uyguladilar...

65 yasindaki konsumuzda dahil Yuzlerce hasta yanlis tedavi yuzunden can verdi.
    Adam koah hastasiydi. Yilda bir kac defa nobet gecirirdi. Evde nonet gecirirken ailesi ambulans cagirdi. Adami gelip evinden alip hastaneye yatirip virus teshisi koydular.
    6 gun sonra Olmeden bir gun once hastanaden ailesini aradi..Bana verilen ilaclardan dolayi agzim ve burnumdan surekli kaniyor dedi. Ben olecegim. Komsularimiza soyleyin. Haklarini helal etsinler dedi adamcagiz.

10 kisilik ailesi bir ay boyunca karantinada kaldilar. Tek bir kiside bile virus cikmadi.

Aileside bu gercegi biliyor. Ama bu sartlarda yapabilecegimiz bir sey yok diyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Senin problemin at gözlüğü takman, finans dünyasından bir habersin...
    Hakli isem at gözlüğü yeterli olabilir çevreden gelen bozuk algılardan korur beni. Finans dunyasi ise benden haber alsın benim onlara ihtiyacım yok. [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    syn. seçbul merkez bankasının yarısı kimin ... yabancıların

u 30 da şirketlerin yarısı kimin.. yabancılarla iş yapan bizim zenginlerin

yabancı ne satmış yahu ... al gülüm ver gülüm.. kandırmaca o işler...meril credit satmışta a1 iş almış iyi tahta izleyen görür gerçeği

konu çok derin burda yazmaya kalksam sayfalar alır... satan matan yok abicim..tamamen algı tamamen kandırmaca...

8.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Lambent 80.000 den 110.000 e giden endekste sermayeyi sıfırlamış olmalı... Yanlış, forumda olsaydım uyarırdım... Şimdi 72.000 e düşecek belki ama adamda sermaye yok...
    batan cıkan yok......ben ıkı vade poz alıyorum caho.....bu hafta sonu pek foruma gıresım yok.....111 gecerse sort olma gecemezse 104 bekle...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •