Kaldıraçlı alınsaydı düşünürdüm :he:
Şaka bir yana Tcd fonu inceledim resmen endeksi 4'e katlamış. Büyük başarı.
Printable View
Ben sene boyunca sürekli mal taşıdım, overperform da ettim, ama ettiğim kagitlar hep ummadık kagitlar mesela boynuzlu taşıyorum ehhh işte şimdiye 3.5 kesinkes olması gerekirdi ama yok... alsat milimetrik tam zirvede dipte yapamazsınız endeks kağıtları ciddi underperform etti.
Eğer 99 gibi bir ralli olacaksa, bunları geri alma fırsatı bile vermeden topuk topuk sürmeleri gerekiyor. Bunu da bademsporun yapamayacağı çok açık. 31 Ekim nasıl long squeeze ise 31 Aralık da short squeeze olup sonrasinda yatay / aşağı olsa daha mantıklı olur diyorum özellikle faiz gerçekten de artarsa. O nedenle zaten spot iyi gittiği için ( ve viopta henüz hala epey korktuğum için) genelde flat takip ediyorum son günlerde. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En ucuz iki kağıt sadece bilançosuna göre yani sadece rakamsal olarak kozalak ve dohol. İkisinin de derdi sıkıntısı malum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 14K kontrat alan TEB olsam ben,
Yarın faizi beğenmemişcesine bu vadeyi basar iken,
sonraki vadeyi uzunlarla doldururdum.
Ocak vade dolar uzunları da okutur, Şubat vade dolar kısayla takas ederdim.
Akşamı 68li büyüklerimizin güzelliği "her genç kalanın bilmesi gereken eser Hair" ile bitirelim.
Borsacı gözüyle
aktivist çiçek çocuğu George Berger'in başına gelen olay;
grafikte gördüğünün tersinde çıtırlık poz alanın başına gelendir.
https://www.youtube.com/watch?v=0mH23CAV7jE
Teko bilancolar iyi değil. Kağıt çok ucuz amenna ama elinde iş ve bilancoda kar yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağzı ishal Olmuş insanlara teknik veriyle sifonu çektik..
Hem yardakcilara hemde yalakalara.. Cezamızı da yattık geldik..
Oyuna gelmem getirmem..
Dediğim gibi tarafta yaratmayız tarafta olmayız..
Sezarın hakkı sezara..
O yüzden bundan sonrası için sadece saygı..
Hiç bir emare yokken aksini savunan verilerle cevap..
Olay budur..
Sadece respect..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kişi twitterda formul yazdırmış rastgele 5 hisse seçerek getirileri ekrana getiriyor %50altı getiri için bahtsız bedevi olman lazım diyordu >
https://twitter.com/mebulud/status/1...029413377?s=19
Sayın verge en son yaşanılana şahit oldunuz saygılarımla SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen spot elimde ki portföy resmini attım getirisi yüzde 30..
Spotta boğa da geri kalmışları bulursanız aksen gibi çok hisse var abi.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O iki arada bi derede 154x ve 151x
duble zayıf gevşemiycekti bademligil,
çok iyi değerlendirdik o mevzileri..
Şimdi ne deseler boş..
Tek hamle satıma kalır final bile lehimizde net graflarda görünmeyen ortili. )
O gıdım gıdım giriyordu sanki 1-2 jeton...
gerçi maliyet yapmış mıdır bilmem.
82 bin endekste herkes shorttu şimdi de fazla değişen bir şey yok çoğunluk şort :)
Ben bunu politik görüşlere bağlıyorum çoğunlukla. Ya da ekonominin bu kadar kötü borsa da göçecek mantığına.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bize ne kardeşim senin pozundan.. Hala aynı mabalı okuyorsun.. Biz ne dedik sen ne yaptın..
Neyse uzatmadan..
Bu forum biraz yanlı olduğu için seni kayirir...
Adalet yok çünkü.. Sana demiştim seni meşhur edecem diye.. Artık itibarın sıfır bunu bilesin.. Bilen gözler de zaten az kör ous gerisi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakti zamanında iki cezadan önce endeks için ne demiştik yurt dışı dahil perşembe önemli gün demiştik.. Burayı takip edenin çoğu terste.. Spotta da mal çıktı ama biz babalar gibi durduk 1378 üstünde görüşürüz dedik..
Garan için de aynı 7 leri bekleyene 9.29 ay içi trend kırılmadan yön değişmez.. 9.69 saatligi bile bir kere ihlal etmiş bir hisseye düşecek diye bastirmadik emare yok dedik..
VS vs.. En anlatsak boş..
O. Yüzden taraf olmayınız. Objektif olunuz..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler biraz sakin olun, kim ne paylaşırsa paylaşsın, forumda huzur bırakmadınız ,iki gündür ne kadar sakindi buralar, lütfen sataşmayın
Olabildiğince anlık ve net poz yazmayanların görüşlerine öyle fazla saygı sevgi asla yok bizden..
Forum adabı mantığı gereği..
cons bayım,
Tom'un Fıçırtı,30037 den itibaren güzel gamaşullah yaptı...
Ne dersin,sölüyek Tom'un ayularına büksünlermi?...
Not:Streç gürültü patırtı isdemiyon gari...
Lütfen...
Bence beklenti olarak yani temelci değil de borsacı gözüyle en kelepir su an Tüpraş. Kozaa ve kozal almadım ama ipeke taşıyorum taaa 4 liradan beri, boynuzlu taşıyorum, dohol taşıyorum, Tüpraş araba aldığım gün artıda olduğu için vermek zorunda kaldım namussuz en iyi de o gitti ama elime nakit gelince ilk alacağım o. Veya diğer kağıtlardan çok çıktı diyeceğim olursa Tüpraş a dönüştürülür itinayla. En ucuz banka hulk gibi ama bidon koymuşlar üstüne gidemiyor.
Araci kurum olarak info. Çok hızlı büyüyor bu fiyatlar bence komik kalacak.
Birkac başka kağıdım da var türlü sebeplerle al ver kovaladığım. Ama bir sonraki bilancoya kadar yukarıdaki kağıtları satmayacagimdan neredeyse eminim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitti gitti abi uzatmıyorum..
Sorunlu gene biz olduk iyi mi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an BİST30' da ikiye katlama potansiyeli olan hisse var mıdır sizce ???
Varsa hangi hisse, neden ???
Vade 8 ay olsun...
Bence var, ben en son yazayım...
Forumun ihtiyarları belli oluyor. Hey gidi günler. Video, CD, DVD, bilgisayar, cep telefonu vs yok. Tek eğlencemiz sinema. Ve şu filmi ne kadar sevdiysem tam 9 kez izlemiştim. Bir filmi 9 kez izlemek nedir yahu? Şimdi hayal bile edemiyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dohol hocam... SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün aralık vadeden 21500 çeton çekilmiş...
Şubat vadeye 38500 çton atılmış...
Aradaki fark 17000 çeton...
Şimdi bunlar şarjörleri helikopterden helikoptere geçerken havada mı değiştirecekler!...:kalp::kalp::kalp:
Oyunagelme dostum burda kimse kimseyi kayırmaz, rahat ol, relaks
SenSor bayım tradesini yapiyur kendi halinde kavuruyor, herkesin taktiği, sitili, yoğurt yiyişi, vadesi ve sermayesi farklıdır... Senin sensöre hızlı girişin tepki yapıyor olan bu yani
yoksa borsa düşerde çıkarda profesyonel adam sakin olur.
yazarsın düşünceni tahminini yada yorumunu okuyan okur okumayan okumaz. Kimse kimseye bedava para dağıtmıyor yani burda hergün para dağıtıyorlar diyoruz ya, o sebebten fikir cimnastiği yapıyoruz...
hisse tercih ederken her zaman ilk önce bıst-100 ü düşünürüm..eğer endeks uygunsa hisse alırım.
yapacak bir şey yok..şu trent bitsin.satalım ve uzun zaman hisse için beklemeye geçelim.
yaz mevsiminden sonra yeni poz. alınca sağlam hisseler seçmem lazım.
önüme koyacağım 30 hisseyi.teker teker araştırayım-sorayım..
DOHOL' de çok büyük bir oyuncu var, CEM OKULLU tarzında, belki daha büyük...
Son iki ayda yabancılar, yerli fonlar kim varsa sattı, bu oyuncu herkesin satışını karşıladı...
Bu tarz oyuncular biraz tez canlıdır, 2.60 - 3.00 liradan aldığı malı 4.00 liraya verir...
Ondan sonra kim taşıyacak DOHOL' ü, ky mi ???
Bu yüzden endeks 2000 bile olsa DOHOL' ün 4 liraları geçebileceğini sanmıyorum...
Tabi bu yazdıklarım kendi hayal dünyamda uydurduğum şeyler bu yüzden tamamen yanılabilirim...
İzleyelim görelim...