Ben sene boyunca sürekli mal taşıdım, overperform da ettim, ama ettiğim kagitlar hep ummadık kagitlar mesela boynuzlu taşıyorum ehhh işte şimdiye 3.5 kesinkes olması gerekirdi ama yok... alsat milimetrik tam zirvede dipte yapamazsınız endeks kağıtları ciddi underperform etti.
Eğer 99 gibi bir ralli olacaksa, bunları geri alma fırsatı bile vermeden topuk topuk sürmeleri gerekiyor. Bunu da bademsporun yapamayacağı çok açık. 31 Ekim nasıl long squeeze ise 31 Aralık da short squeeze olup sonrasinda yatay / aşağı olsa daha mantıklı olur diyorum özellikle faiz gerçekten de artarsa. O nedenle zaten spot iyi gittiği için ( ve viopta henüz hala epey korktuğum için) genelde flat takip ediyorum son günlerde. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En ucuz iki kağıt sadece bilançosuna göre yani sadece rakamsal olarak kozalak ve dohol. İkisinin de derdi sıkıntısı malum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 14K kontrat alan TEB olsam ben,
Yarın faizi beğenmemişcesine bu vadeyi basar iken,
sonraki vadeyi uzunlarla doldururdum.
Ocak vade dolar uzunları da okutur, Şubat vade dolar kısayla takas ederdim.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Akşamı 68li büyüklerimizin güzelliği "her genç kalanın bilmesi gereken eser Hair" ile bitirelim.
Borsacı gözüyle
aktivist çiçek çocuğu George Berger'in başına gelen olay;
grafikte gördüğünün tersinde çıtırlık poz alanın başına gelendir.
https://www.youtube.com/watch?v=0mH23CAV7jE
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri