Torbacın güzel anlşılan🤣
Printable View
Yarın panikle acılır fakat kapanıs o kadar kotu olmaz moral bozmayın ani hareket kaybettirir yapacak birsey yok YTD
Simdi son bir soru: 20 yıllık ülkeyi yöneten birileri yada biri bunun buralara varacağını bilmiyor mu? Bence kesinlikle biliyordur. Peki o zaman neden?
Ya londradaki tefeci demiştir tamam kardeşim biz biraz fon getirelim ama bu fiyattan dolar bozmayız getir bunu 9 a 10 neyse.. öyle %19 dan faize girelim...
Ya da yandaş bir mutayit yada para babası yüklü dolarda kalmıştır bize cikis fırsatı ver falan başka aklim almıyor doların yükseleceğini bilerek bu hamle yapılmıştır..
Jas kardeşim dua etmiştim duam kabul oldu. Yarın şortlardan Benjamin den voleyi vuracaksin.
BloombergHT daha önce dolar fiyatını yayınlamayı kesmişti sert hareketlerde. Bu akşam hem yayınlıyor fiyatı hem de haber yapmış manşetten. Onlarda da hafif bir eksen kayması var son zamanlarda. Değişime oynuyorlar yavaş yavaş sanki
Gecelik faizlerde anomali olurmu beyler....
Işin kötüsü spor yazarı gelse nabıyon hacı sen diyecek yok.
Dolara 8.55 lerden ciddi satış gelebilir...
Alım satım da dikkatli olunmalı...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Bence reis bu köşe yazarının yazdığı gazeteye sözünü geçiremiyordu.
Krize giren Millete taşlatacak.
Önce önünde kendilerini yakarlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş bankası
Allah günah yazmasın tip konusunda arkadaşlara katılıyorum ulustaki pavyonların önündeki bodygardlara benziyor
Cuma günü çocukluk arkadaşıma dedim alalım sepet yapalım. MK o kadar oc hedef yıl sonu fiyat 7-7,5 verdi. Korktu şimdi vah töh
Ayıp oluyor ama, insanları görünüşüne göre niye değerlendiriyorsunuz...
Hakarete varan yorumlar hoş değil....!
Şu açıdan bakalım olaya.
çevremde ne kadar iktidar destekçisi varsa 4 aydir üzgündüler, servetleri %15-20 azalmişti
malum paralari ya dövizde ya altında idi
sabah ve yenişagak gazetleri aylardır sert m uhalefet yaptilar
senelerdir ilk defa bu medya gruplarından böyle m uhalefet görmemiştim
şimdi keyiflidirler
kardan zararları gitti
karlar tekrar maksimumua geldi
tepede gördükleri servetleri yine tepeye geldi
yiyin efendiler
tıksırıncaya kadar
Salı günü karadeniz durulur...sandala biner kürekleri çeker balığa çıkarız....!!!!!!!!!
Turkey 5Y CDS 425/460 +130
Bazı bankalar, anlık olarak döviz ve altın işlemlerini geçici olarak durdurdu.
bir ülkenin ekonomik sisteminin dibine nasıl dinamit koyarsın işte böyle...
Çok teşekkürler Sn Ayasofya2005.
Yalnız eğer bu fiyatlamalar sabaha kadar değişmez ise
1) Ciddi derecede yanılmış olacağım beklentilerimde.
2) Bu fiyatlandırmayı sadece MB başkanı ile açıklayamıyorum. Başka birşeyler olmalı bilmediğimiz.
3) Yine bu fiyatlandırma devam ederse, silmeyeceğimi söylediğim Vioptaki İKG cinsinden alım emirlerimin büyük bir kısmını sileceğim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bistte 5 milyar TL krediyle hisse taşıyan ky varmış. Onları avlarlar. Yazık olacak
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi buyur..vallaha doğru....bi tanesi yanımda....ağbi yahudi siyonist amerikan derken.....dolar 8.50 den 7 tlye düşünce ağbi dolar daha düşermi...!!!!!!!!!!!!
Faiz düşmanı sofi müslüman...cocolaya boykot...
Yaşasın BENJAMİN...!!!!!
Elhamdülillah amin....!!!!!!!!!!
Erken seçim fiyatlanmaya başlamış olabilir çarşamba günü kongre konuşması çok daha önemli hale geldi
dolar satma oyunu yüksekten doları çakarlar yarın obür gün borsayı alırlar bişey olmaz savaşmı çıktı sanki darbe olduda bişey olmadı alt tarfı bir merkez bankası başkanı değişti .
su fıyatlamalara gore 149 demıstım ama dırak 146 acar oyle gozuku....