Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Twitteki fotoda ekranda müdür gülüyor idi. Halen olumlu düşünüyorum belki çok iyi niyetliyim.. tavan bekliyorum kartlardA..
    Torbacın güzel anlşılan🤣

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amk. Sanki spor yazarını getirdiler.

Keşke öyle olsaydı.....tipe bak...tipini miktiğim....karpuzcu kabakçı mübarek...!!!!!!!

Çok biliyodu....al eline oyna...bükeyim deme....

Yarın panikle acılır fakat kapanıs o kadar kotu olmaz moral bozmayın ani hareket kaybettirir yapacak birsey yok YTD

4. Simdi son bir soru: 20 yıllık ülkeyi yöneten birileri yada biri bunun buralara varacağını bilmiyor mu? Bence kesinlikle biliyordur. Peki o zaman neden?
    Ya londradaki tefeci demiştir tamam kardeşim biz biraz fon getirelim ama bu fiyattan dolar bozmayız getir bunu 9 a 10 neyse.. öyle %19 dan faize girelim...
    Ya da yandaş bir mutayit yada para babası yüklü dolarda kalmıştır bize cikis fırsatı ver falan başka aklim almıyor doların yükseleceğini bilerek bu hamle yapılmıştır..

5. Jas kardeşim dua etmiştim duam kabul oldu. Yarın şortlardan Benjamin den voleyi vuracaksin.

BloombergHT daha önce dolar fiyatını yayınlamayı kesmişti sert hareketlerde. Bu akşam hem yayınlıyor fiyatı hem de haber yapmış manşetten. Onlarda da hafif bir eksen kayması var son zamanlarda. Değişime oynuyorlar yavaş yavaş sanki

7.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Torbacın güzel anlşılan🤣
    Döviz artabilir emmi niye arttığını bilin mi

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Keşke öyle olsaydı.....tipe bak...tipini miktiğim...
    .karpuzcu kabakçı mübarek...!!!!!!!

Çok biliyodu....al eline oyna...bükeyim deme....
    Adamın tipinden oldu işler,katılıyorum...

Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •