petkimde çok sağlam ayı formasyonu var.
uğraşmaya değmez. şort bile düşünülebilir.
Printable View
petkimde çok sağlam ayı formasyonu var.
uğraşmaya değmez. şort bile düşünülebilir.
Karax abim mal aldıysa götürmezler o tahtayı,
fakirlikten kurtulamazsın abi kusura bakma :he:
Şaka yahu
bak üzülüyordun sattım diye, geri kavuşmuşsun hissene
Akbank'tan 9 ayda 7 milyar 344 milyon TL konsolide net kar -AA
5 kuruş temettü vermedikten sonra bana ne faydası var...
bankalar karları yutan karadelik gibi...
sürekli kar eder o karı bir yerlere yedirip yok ederler...
Şey nerdeyse artıya geçecek. Bu kadar çok konuşanın olduğu ülkede düşmüyor ne yazik ki. Fakirleşmeye devam.
Sayın bozkurt sen şaka kalldıran birisin diye senin shortlarda anlık kardayken latifeydi.
seninde dediğin gibi burda her gün para dağıtıyorlar, bazen ince bazen kaba sataşıyorlar.
short kazancını güle güle harca.
Amma sanki palacan high of the year mı ne diyolar ya sanki ona gidiyor.
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ALC
bu fondan aldım biraz. uzun vade düşünüyorum. avantajı çok ama tam da emin olamadım.
yıllık %2 işletim ücreti var. ama hisse al-sat maliyetleri ve vergi avantajını düşününce fazla gelmedi.
daha önce alan oldu mu acaba?
Dolar hakkında düşüncem:
Kişisel kanaatim ocak-şubatta doların 8.50-8.20 aralığında dip yapıp yukarı dönmesidir.
8.20 nin en dip olmaya aday olacağını düşünüyorum. o zaman,teminat fazlası dolarda olmak üzere vadeli endekste short..
buradan,eldeki verilerle görünen bu.Doğal vefat olur, otomatikman seçim olur o başka.
Oradan itina ile dolar alırım..umarım olur.
şuanda 9.54
Bilançolar iyi geliyor. Rallinin altı dolu. Gerçi TL bazlı ralli söz konusu. Dolar bazlı bir yere gidemedik daha. Bunu söylerken aslında şunu ifade etmek istiyorum; evet yükseldik ama daha yol var. Önce dolar bazlı düşüşü kompanse edeceğiz, sonra bir de iyi gelen bilançolar kompanse edilecek. Fakat yine de 2021 Q1 FK çarpanlarının değerine kadar yükseleceğini düşünmüyorum. Arada bir yerde duracaktır diye tahmin ediyorum.
TOASO bilançosu güzel gelmiş, 580 mn...
Beklenti ne kadardı, bilen yazabilir mi ???
Vade kapanışında mevcut trentin zirve-dibinde kapatmak , herifin alışkanlıklarından sayılır.
Bu sefer, papaz pilav yemedi gibi(daha zirveden kapanış beklerdim)
gerçi fazla gevşetmeden veya biraz daha yukarı götürme olasılığı hala var.
yarın son gün.
EREGL 5 MİLYAR kar, sadece 3 ayda...
Ne ettin sen ereğli...
Ereğli bilançonun ve endeksin hakkını vermiş ben burdayım diyor [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti üstü abiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesla btc ile ödemeyi kabul edecekmiş tekrardan...
Bu ne demek[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün banka sırasında telefon konuşmasına şahit oldum.
Şahıs diyor ki;'' kredi faizleri düştü artık o evi 850 k ya vermem en az 920 k ya veririm.''
Faiz düşürülmesinden vatandaşın karlı çıktığı yok.70.000 daha fazla kredi çekecek.faiz düşse ne olacak ki.
ama kamu bankalarının zararını tüm vergi mükellefleri verecek.
Pala yine bozguşu elinden kaçırmış.
bi gün yakalayıp, o tüyleri yolacak. asdas. :he:
...............
Sağolsun, sayım mahcup etmeyecek gibi görünüyor.
Mavi çizgi aşağı geçilirse 5.1.3.4 realizasyonu başladı diyebiliriz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...315b995b71.jpg
ben şeyde douz altı zor diyorum...
bu kis gida fiyatlarınida izleriz beraber...
Üc beş puan bişii kaptık cımbızla ama terim terim terletiyo zalım çok pis vuruşuyor :he:
yarın oynamam, perşembe ve cuma tatil, iki günde haftasonu tatilini eklersek ücbucuk ediyor. üçbucuk benim uğursuz rakkamım, haftaya görüşürüz yeni vadede
Nassa hergün para dağıtıyorlar burda, borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, tüylerim yoluna yoluna sonsuzluk kavramını öğrendim artık pala beni yakalayamaz...
Ereğli ve Akbank'taki fantastik karlar ile en gec persembe 100 endeksi icin tarihi zirvelere dokunuruz gibi duruyor sanki !
yil sonu 1.8 usd seviyelerinde bir kapanis bekliyorum.
İnvesting vadeli endeksler (Aralık Vade) sayıları ile vereyim. Bahsettiğim mavi çizgi aşağı geçilir ve realizasyon resmen başlar ise, endeks:
1) 35539'u aşağı kırar, 35227yi aşağı kıramadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.1.3.4 realizasyonu,
2) 35227'yi aşağı kırar, 34351'i aşağı kırmadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.2 realizasyonudur.
3) 35539'u aşağı kırmadan yeni zirveye giderse 5.1.3.4 başlamamış, yeni zirve sonrasında başlayacak demektir.
4) Ve son olarak, hiç istemediğim olur da, endeks 33536 yı aşağı kırarsa ya sayım bitti, ya da çok komplex bir 4. dalga hala devam ediyor demektir ki EWci için en kötü durum da budur. Belirsizlik had safhadadır.
https://resimyukle.link/img/4N9wBz.png
Soru sorduk cugap verin yau :kahkah: hani paylaşma yeriydi buralar ..sayım nerde ..
Yolda yürüyorum üç kız önündem yürüyordu kızın biri tedavi olmuş baharat yasak şu yasak bu yasak dedi en son en kötüsüde 2 hafta saxo yasak diğerleri hadi ya çok üzüldük diye teselli ettiler beni de gülme krizi tuttu yakalanmayım diye caddenin karşısına geçtim ������
Şimdi bu anekdotu niye anlattım burada yedi yirmidört çöp deyip hisse toplayan şu seviyeden gelmeden almam deyip çıkınca varlık .
Aldım diye foto ile resim atmak 1 saat önce aldım zaten veya 1 haftadır bende diye .
Ya forumdakilerle john benjamin geçiyorlar yada balık hafızası var ne dediklerini unutuyorlar yazmaya devam ediyorlar .
Burada sizin en üzüleceğiniz şey ego mastürbasyonu yapamayıp kendinizi tatmin edememek .
Birkaç iyiniyetli varsa da artniyetli çok fazla var amaçları nedir bilmiyorum ama meşrepleri bu .
Yanlış anlaşılmasın bak mesela ben bu gece bir tanesini paylaştım ..
2.04-2.34
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post5577958