Sayfa 175/1003 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Yolda yürüyorum üç kız önündem yürüyordu kızın biri tedavi olmuş baharat yasak şu yasak bu yasak dedi en son en kötüsüde 2 hafta saxo yasak diğerleri hadi ya çok üzüldük diye teselli ettiler beni de gülme krizi tuttu yakalanmayım diye caddenin karşısına geçtim ������

Şimdi bu anekdotu niye anlattım burada yedi yirmidört çöp deyip hisse toplayan şu seviyeden gelmeden almam deyip çıkınca varlık .

Aldım diye foto ile resim atmak 1 saat önce aldım zaten veya 1 haftadır bende diye .

Ya forumdakilerle john benjamin geçiyorlar yada balık hafızası var ne dediklerini unutuyorlar yazmaya devam ediyorlar .

Burada sizin en üzüleceğiniz şey ego mastürbasyonu yapamayıp kendinizi tatmin edememek .

Birkaç iyiniyetli varsa da artniyetli çok fazla var amaçları nedir bilmiyorum ama meşrepleri bu .

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Ereğli ve Akbank'taki fantastik karlar ile en gec persembe 100 endeksi icin tarihi zirvelere dokunuruz gibi duruyor sanki !

yil sonu 1.8 usd seviyelerinde bir kapanis bekliyorum.
    Eregli güzel kâr açıklamış, yarın muhtemelen tahtanın sipekisi coşkuyu verir, sayım doğru ise 22 lerden şort giymeyi düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yolda yürüyorum üç kız önündem yürüyordu kızın biri tedavi olmuş baharat yasak şu yasak bu yasak dedi en son en kötüsüde 2 hafta saxo yasak diğerleri hadi ya çok üzüldük diye teselli ettiler beni de gülme krizi tuttu yakalanmayım diye caddenin karşısına geçtim ������

Şimdi bu anekdotu niye anlattım burada yedi yirmidört çöp deyip hisse toplayan şu seviyeden gelmeden almam deyip çıkınca varlık .

Aldım diye foto ile resim atmak 1 saat önce aldım zaten veya 1 haftadır bende diye .

Ya forumdakilerle john benjamin geçiyorlar yada balık hafızası var ne dediklerini unutuyorlar yazmaya devam ediyorlar .

Burada sizin en üzüleceğiniz şey ego mastürbasyonu yapamayıp kendinizi tatmin edememek .

Birkaç iyiniyetli varsa da artniyetli çok fazla var amaçları nedir bilmiyorum ama meşrepleri bu .
    Senin viop olarak bir tane real time online pozisyonuu görelim hele ..sonra gel viop topiğinde yaz ..
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dikkat etmenizi oneririm.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eregli güzel kâr açıklamış, yarın muhtemelen tahtanın sipekisi coşkuyu verir, sayım doğru ise 22 lerden şort giymeyi düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    10.38 de spot da dolar kuru 9.50 iken hangi dövizci sana 9.43 den sattı ya..
    Beni de tanıştır..Hakkaten dağıtıyo bedavaya..

reis ci bi dövizci herhalde..
    alın ulan...
    istediğiniz dolar olsun alınnn.
    10.55 de 9.35 den alırım diye geçmişe gidip 9.43 den almak .

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Senin viop olarak bir tane real time online pozisyonuu görelim hele ..sonra gel viop topiğinde yaz ..
    Sen ve senden kaç tane mason varsa ..bir saxo resitalinizi görelim
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Önce bir bayat peyniri nasıl ucuza alıyoruz dan başla ..sonrası nasılsa gelir
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın bak mesela ben bu gece bir tanesini paylaştım ..

2.04-2.34

https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post5577958
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 175/1003 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •