Katılıyorum. Hatta batsınlar diye özellikle satışın bokunu çıkarabilirler.
Printable View
Yeni asgari ücret an itibari ile dolar bazında eskisini yakaladı. Eski ücret 373 dolardı
4250/11,40 =372
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurun nominal hakkı 10-11 tl arası zaten
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vs vs
VOB yapmayin..
Adios.
tüm dolarlarını dün akşamüstü 18.20 satarak TLye dönen akçay arkadaşımızı can-ı gönülden tebrik ederim
henüz ekstre görüntüsünü atmadı foruma ama ben peşin kutlamak istiyorum, sonra seansın hengamesinde unutuyoruz
son yıllarda "döviz alanlar pişman olacaklar " mealinde konuştu hükümet ..
son bir ayda dövizin bu şekilde tırmanmasına yol açarak döviz alanlara bir "ders" verme peşinde olduklarını da düşünüyorum..
ayrıca izleyelim, belki doları tepeden getirip TL varlık alan yabancılar olduğunu göreceğiz ilerleyen günlerde.. bir iki yıl 18 görmezse bunu seçime kadar da kullanırlar propaganda olarak..
Dolarcıların hali:)
https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow
Aracı kurumlar karşılanır ky karşılanmazM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada araba toplayan galericiler iyi patladı, sarı sitenin uygulama çöktü
Borsada tarihi bir gün olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sistem ilk başta faiz istemeyen yastık altı için talep oluşturur. Büyük paralar bu sisteme güvenir girerse MB ilk başta dövizi bir müddet savunur. İthalatın patlayıp ihracatin durmaması için. Dışardan para girdikçe sonsuz döviz alamaz alırsa enflasyon patlar. Almazsa döviz düşer ihracat azalır. Bu sistem eninde sonunda patlar. RTE de bunu uzun süre devam ettirmez. MB rezervi dolduruncaya kadar sonra bir şekilde gerekirse bunun faizini sıfırlar yada çok düşürür bırakır. Ama bu RTE ye seçim kazandırır mi bunu cahil kesim anlayamaz. Hakikaten adam doğru söylüyormuş kitabını da yazmış derler. Enflasyonun düşmesi TÜİK verileriyle kolaylıkla yapılır o hiç sorun değil.
dün tüm dolarlarımı 18,20 den bozdurdum %8 eksideyken borsaya yatırdım iyi etmiş miyim :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bu seviyedw kimse kur bozmaz.
politika %14
gösterge %22
TL mevduat %sonsuz
ülkenin ayarı yok, borsada önce shortçuları sonra longçuları hallettiler, dövizde de önce shortçuları şimdi longçuları. daha vob açılınca olacakları izleyelim. dövizin son 1 aydaki artışı nasıl sağlıksızsa bu düşüş de sağlıklı değil. Ticaretin tek istediği şey stabilite
De hani dolarcılar:))) 11 liradan dolar satıyorlar almaya eliniz gidiyor mu? Haaaaaahahahahha :)))))
VİOP işlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli işlem sözleşmeleri ile Gram/TL altın vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan %10 oranındaki alt fiyat limiti oranları bugün için %80'e çıkarılacak
Muhtemmelen kasasi dolar dolu denen sirketlere cakarlar. Bankalarda sert yukari hareket olur. Yan kagitlara gecis baslar. Cok garip bir seans olacak.
Araba ev fiyatlari dusecek diyemi bekliyosunuz;) cok beklersiniz.SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eregli,banklar nasıl açtı?
[emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks eksi
Hiç bir portföy bozmuyor um..ne dolar ne spot
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyonu besleyen iki etmen döviz ve faiz ikilisini bir kazığa bağladılar gidadaki artışın büyük bölümü stokcular yüzünden bir senede satacağı yağı adam bir hafta da sattı sıfır stok çalışıyor eğer insanlar su yerine yağ tuketmez ise talep durur.
Artık piyasa da muzlu süt bulabileceğiz
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsede anlık ekran yok sanırım!
Panik satışı gelirM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan vadeli -4 den -070 e topladı
Arabami var dogru duzgun 0 km. Gidin bi sorun bayilere. Millette oyle bi heyecan varki sanki 8 tl oldu dolar butun zamlar geri alincak[emoji2]SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.