Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    -62% Türkiye tarihi bunu da gördü
    -72%
    5 sene kendine gelemez artık

2. Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Aracı kurumlar karşılanır ky karşılanmaz
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar long taşıyıp malesef marjin yiyecek arkadaşların zararını da devlet karşılasın.

Kac gündür yilanoglu için manipülasyonu bizzat devlet yapmadı mı? Bu kişiler bazıları birikimlerini koruma düşüncesi bazıları korku bazıları hedge düşüncesi ile dolarda long imiş- pastada ciddi diğer long var.

Hayırlısı olsun ama yapılan çok çirkin - geceye poz taşınmaz bu ülkede malesef.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu arada araba toplayan galericiler iyi patladı, sarı sitenin uygulama çöktü
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Borsada tarihi bir gün olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bu sistem ilk başta faiz istemeyen yastık altı için talep oluşturur. Büyük paralar bu sisteme güvenir girerse MB ilk başta dövizi bir müddet savunur. İthalatın patlayıp ihracatin durmaması için. Dışardan para girdikçe sonsuz döviz alamaz alırsa enflasyon patlar. Almazsa döviz düşer ihracat azalır. Bu sistem eninde sonunda patlar. RTE de bunu uzun süre devam ettirmez. MB rezervi dolduruncaya kadar sonra bir şekilde gerekirse bunun faizini sıfırlar yada çok düşürür bırakır. Ama bu RTE ye seçim kazandırır mi bunu cahil kesim anlayamaz. Hakikaten adam doğru söylüyormuş kitabını da yazmış derler. Enflasyonun düşmesi TÜİK verileriyle kolaylıkla yapılır o hiç sorun değil.

7. dün tüm dolarlarımı 18,20 den bozdurdum %8 eksideyken borsaya yatırdım iyi etmiş miyim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Bu seviyedw kimse kur bozmaz.

Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •