Kripto para da en çok işlem yapılan 3 ülke, Kenya, İran ve Türkiye diye yazılmıştı sosyal medya da... Böyle bir ihtimal var sanki...
manzara konusunda takıldığınızı anlıyorum bencede harika.
deniz ayağının dibinde orman her taraftan kaplıyor. kentleşmenin dışında kalmış nadir yerlerden biri gibi
sabahları sürekli kuş seslerindne başka bi ses duymuyorsun gece yastığa başını koydun mu derenin şırıltısından altına işemezsen ninni gibi
Benim evde dublex manzaram bundan daha güzel..Çamlıca tepesine bakıyor , hem duvarlarda izalasyon var hemde dış cephesinde izalasyon var , çatı 10 cm taşyünü izalasyonlu , a.q 2 milyona razıyım :oleyo:
dolar oran alan oldu mu ?
özellikle odea dan
Dalga geçtiğim anlaşılmamış galiba :D
Neyse yani burayı bu paraya satabilen emlakçı/müteahhit varsa ben onu ancak tebrik ederim.
Ha bana diyeceksin ki buraya sen kaç para verirdin? En zor soru bu. Yani buranın benim gözümdeki ederi 0. Mal benim olsa açık arttırmaya koyarım en çok verene satıp kurtulurum. O derece yani.
Benden çıksın da sonra yeni sahibi isterse milyar dolara satsın diye bakardım olaya.
195 e
Bel air den ev alınır
https://www.zillow.com/homedetails/1...20530474_zpid/
Bu konuyu müşteri danışmanımla epey bir konuştuk. Aldığım bilgileri şöyle özetliyeyim.
1- Hiçbir müdahale yapılmazsa mobil uygulamadan EFT sınırı 100 bin TL
2- Müşteri temsilcisini arayarak bunu 350 bin TL'ye çıkarabiliyorsunuz.
3- Daha üstü için şubeye gidip ıslak imzalı dilekçe veriyorsunuz, o durumda da 1 milyon TL'ye kadar çıkabiliyormuş yanlış aklımda kalmadıysa.
4- Şubeden direk EFT talimatıyla tüm parayı aktarma yolu en mantıklısı gibi duruyor. Bana şube epey bir uzak olduğu için ben 2 no'lu tercihi yapacağım.
İçime şüphe düşmedi değil.:)
Yanlız son dönemde düşük faizli konut kredisi takıntım depreşti, ufak ufak ev bakayım dedim.1+0 1+1 falan.
Ve şunu gördüm.
İstanbulun en mutena semtleri olan şişli ve sarıyer'deki birçok apartman dairesi arsa tapulu
Krediye uygun değiller.
İstanbulun en gözde yerlerinde kat mülkiyetini geçtim, kat irtifakı bile kurulamayan binlerce arsa tapulu lüks dairenin olması çok şaşırtıcı.
İmar ve iskanın kurallarının görmezden gelinmesi en uç noktalara gelmiş.
borsacılar, erkenden bayram tatiline çıkmak istemiş anlaşılan....
Geçmişte aldığınız evi şimdi satsaniz neyi baz alırsınız?altın,dolar,borsa .... Artisinlarindan hangisiyle kıyaslar satarsınız?
DAP seyrantepe polis lojmanlarını almış.
İnşaata başlayacakmış.
Fiyatlar şuna göre tuhaftan da tuhaf.
2+1 8.900.00 denilmiş.
https://goo.gl/maps/1ShkJX4nLqQMBdZ68
Araplar bitirmistir
https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-...-etti-7098233/
Bu eft olayında da en çok korktuğum şey budur iban numarasında bir rakamı yanlış girdinmi gitti para :) benimde seneler önce 500 lira paramı mt yanlışlıkla urfaya göndermişti giden hesapta blokeli hesapmış oraya telefon buraya telefon mt yi baya terletmiştim :)
Dostlar, kur donusumlu mevduat tan bende yaptim yuzde 17 cazip geldi usd durup duruyordu hesapta bakalim nolcak...
Bu arada esime de usd li yuzde4 lu hesaptan da uygulama yapmislar yuvam mi ne onun ulke ici karsiligi oluyo demek ki..
usd mevduat soranlar belki bunu kullanabilir...
Saygilarimla