Sayfa 171/1122 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Avrupa da olmaz da TR de çoluğunun çocuğunun rızkını bağlayanlar ponzi sistemi çökerse veya başka bir sıkıntıda onlara baya hasar açacağı kesin.
    Kripto para da en çok işlem yapılan 3 ülke, Kenya, İran ve Türkiye diye yazılmıştı sosyal medya da... Böyle bir ihtimal var sanki...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Mekanın camından dışarıya baktığınızda görüğünüz manzara efsane.

195 milyon deyip ucuza kaçmışlar ama. 450milyon ederi var buranın en az.
    manzara konusunda takıldığınızı anlıyorum bencede harika.
    deniz ayağının dibinde orman her taraftan kaplıyor. kentleşmenin dışında kalmış nadir yerlerden biri gibi
    sabahları sürekli kuş seslerindne başka bi ses duymuyorsun gece yastığa başını koydun mu derenin şırıltısından altına işemezsen ninni gibi
    bir halt olacağı yok.

Benim evde dublex manzaram bundan daha güzel..Çamlıca tepesine bakıyor , hem duvarlarda izalasyon var hemde dış cephesinde izalasyon var , çatı 10 cm taşyünü izalasyonlu , a.q 2 milyona razıyım

4. dolar oran alan oldu mu ?
    özellikle odea dan
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad nası manzara harika, leş bir manzara var çarpık kentleşme ile

hamza abi olsa şimdi bu paraya miami de onu geçtim esas Manhattan da cillop gibi bina manzaralı daire alınabileceğini söylerdi.
    Dalga geçtiğim anlaşılmamış galiba :D

Neyse yani burayı bu paraya satabilen emlakçı/müteahhit varsa ben onu ancak tebrik ederim.

Ha bana diyeceksin ki buraya sen kaç para verirdin? En zor soru bu. Yani buranın benim gözümdeki ederi 0. Mal benim olsa açık arttırmaya koyarım en çok verene satıp kurtulurum. O derece yani.

Benden çıksın da sonra yeni sahibi isterse milyar dolara satsın diye bakardım olaya.

6.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar.

Odea Bank enflasyon koruması hesabında bu aralar vadesi dolan var mı?
    Enflasyonu kaç hesapladılar.? Sanırım sistem otomatik hesaplayıp öyle yatırıyormuş parayı.
    Yakın zamanda vadesi dolan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Benimde cuma günü vadem doluyor. Aynı gün milyon üstü eft yapmam gerekiyor. Banka bu konuda eft limiti falan diyerek eminim sorun çıkaracak, yasal olarak böyle bir hakkı varmı bankaların.

7.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Benimde cuma günü vadem doluyor. Aynı gün milyon üstü eft yapmam gerekiyor. Banka bu konuda eft limiti falan diyerek eminim sorun çıkaracak, yasal olarak böyle bir hakkı varmı bankaların.
    Şubeden dilekçe ile yapılacak eft de üst limit yoktur.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 171/1122 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •