Küresel ýsýnma nedeniyle dünya hýzla çölleþiyor.
10-20 yýllýk uydu resimlerinde bu çok açýk.
Kuzey afrika ve ortadoðu topraklarý bitiyor.
Bizde de konya baþta olmak üzere iç anadolu çölleþiyor.
Önümüzdeki dönemde su ve gýdaya eriþim hayati önemde olacak.
Kuraklýk ve bu ülkelerdeki aþýrý nüfus artýþý ile daha çok mülteci gelecek.
Muhtemelen TC artýk tek ulus olamayacak diye yorumlar yapýlýyor.
Taaa en kuzeydeki iskandinav ülkeleri bile görçmenleri ülkelerine grei göndermeye çalýþýrken biz ümmet yalaný ile siyasi çýkar için ÞÝMDÝLÝK nerdeyse her ulustan on milyonu kabul etmiþiz. Ýþ, her türlü saðlýk, eðitim, gýda yardýmý vermekle de sýnýr deðil.
Bunlarýn aile baþý 5-6 adet çocuklarý mükemmel türkçe biliyor. Bunlarý göndermezsiniz.
Özetle bu nüfus GÜYA SURÝYEDE ROL KAPMAK ÝÇÝN, verilen yanlýþ kararlarla TC da dahil edildi...
Þamda namaz kýlýnacaktý, Halep bile yalan oldu.
Eldekiler de gidiyor. Bak Hatay a...
Artýk bu saatten sonra yapacak bir þey yok.
Giden zaten olmaz da, Esat kendisi ile savaþan, isyan eden EN RADÝKAL gruplarý neden ülkesine kabul etsin.
CNN Türk gazetecisi bile Kuzey Suriyede baþýný kapatarak yayýn yapmak zorunda kalmadý mý?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ýþin gerçeði ne?
Mülteciler akýn akýn her yönden karadan, denizden TC ne geliyorlar.
Hatta genç afganlar çoban olup et fiyatarýný düþürecekti diye göz de yumuldu diye yazýldý çizildi.
Biz ne yapýyoruz.
Almanyanýn verdiði bi-iki milyar ile bize girenleri AB ye yollamamayý baþarýyoruz.
AB, mülteciler, iktidar Herkes bu düzenden mutlu.
Bize ne oluyor?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn açýkladýðý 100 milyar liralýk ihracatçý, 50 milyarlýk turizmci kredisinin fonlamasý Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB) tarafýndan saðlanacak. Bloomberg HT’nin edindiði bilgiye göre, krediler ithal ikamesine dönük yatýrým yapacak ve döviz gelir taahhüdü bulunan yatýrýmlara aktarýlacak. Yerli makine yatýrýmlarý önceliklendirilecek.
https://m.bloomberght.com/150-milyar...cmbden-2304335
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bedava saðlýk haklarý iptal olsa, bayram tatiline gidenler alýnmazsa, dükkan açanlara extra vergi konursa, üniversite öðrencilerinin burslarý iptal olursa vs vs....
belki geri dönebilirler....
Sol düþünceye sahibim ancak göçmenler için evlerini yurtlarýný terketmiþler baþka bir ülkeye sýðýnmýþlar zor durumdalar gibi bir edebiyat hiç yapmayacaðým.Metroya biniyorum onlarcasý,parkta oturuyorum etrafýmýz Suriyeli Afgan dolu,sokakta yürüyorum adým atamýyoruz,markete cafeye gidiyorum her yerdeler.Acayip gýcýk oluyorum.Artýk ilk zamanlarda ki çekingenlikleri de kalmadý toplu geziyorlar sürü gibi ellerinde telefonlar nargileler.Okuyoruz görüyorüz kadýnlara karþý yaptýklarý sapýklýklar video çekmeler bizim ülkemiz de yaþayýp ekmeðini yiyip bizlere yapmýþ olduklarý hakaretler kabalýklar.
Ne olacak bu iþ böyle üç yýl ,beþ yýl,on yýl sonra.Milyonlarca göçmen.Bu ülke bu yükü nasýl kaldýracak.Güzelim ülkemizi ne hale getirdiler.Çocuklarýmýzýn geleceðini düþünüp gece bile rahat uyuyamýyorum bu haldeyim.
Zor durumda olanlar, genç kýzlarýn oralarýný buralarýný vidyoya çeker mi....
Yer Ýmleri