ok. dersimi aldım, İlgilenmediğim ve okumadığım düşüncelerinize katılmamakla birlikte, değerli vaktinizi aldığım için özür diler, teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.
Printable View
Gnydn... Trkcm bedelsiz %21.5 ve %11,39 temettü vereceğini açıklamış
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte ondan bana günaydın:)))
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın hayırlı kandilller bereketli günler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b6d75ecacd.jpg
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://i.hizliresim.com/yEzlAN.jpg
Sacro üstad,
acemice yaptığım çiziktirmelere ne dersiniz? 2013 deki gibi bir ralli hazırlığı olur mu?
Mübarek üç aylar ve Regaip Kandiliniz kutlu olsun....
Fener yine tirt oldu
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hekts taki ilk hedefim gerceklesti.
3.52 maliyetli hektaslari 3.93 den verip 2.54 den karel yaptim.
hektasta 4 seviyelerinde 1 ay yatay trend bekliyorum sonra bilanco ile birlikte 4.50 hedef gerceklesebilir.
Üstad tuclk kısa vade de neder teknik analiz varmı listede
Karel 2,53 ustu yukselis trendinin devami mi demek hocam
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam karel bu sefer 3.13 u gecip yeni bir tepe yapmayi dener mi ? Ihale haberiyle 2.97 yi gormustu bildiginiz gibi.
SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba herkese. işlerim yoğunlaşmaya başladığından gün içi cok bakamıyorum artık. THYAO terste kaldığımdan cok da hareket edemiyorum zaten.
KLMSN'ı dün erken sattım diye üzülüyordum. Bugünkü hareketi borsanın en nefret ettiğim hareketlerinden birisi, bana tası tarağı toplatma dürtüsü veriyor. teknik harika, müthiş zamanda kırdı diyoruz o kadar kitap, dergi, teorik bilgi, emek bir anda çöp oluyor. Stop Loss tamam mantıklı ama şu hareketler güveni zedeliyor, sonunda ne kadar teknik-temel calısırsan calıs sana bir kumarın içinde olduğunu hatırlatıyor. gün içi panik satısı, yarın kaldıgı yerden devam etse bile, trend desteğinin üstünde kapatmış olsa bile nafile. Hoş hareketler değil.
Minik bir sitemde bulundum, kusuruma bakmayın. herkese hayırlı kazançlar.
ps: sacro dostum senin bıraktığım zamankine göre daha aktif olduğunu görmek umut verici yarınlar açısından. endekse olan güvenim güçlendi. 89000 üzeri kapadığımız 5. hafta olucak inşallah yarın.
Doğru zamanda doğru yerde olacağımız haftalar diliyorum dostlar :)
Aynen dediklerine katiliyorum dostum.
Piyasanin suanda bazi kagitlarinin geldigi nokta olarak alis satis dengesine gore tamamen kumaraneye cevrilmis durumda.
Terste biraktilarmi yapmadiklari nane yok malesef.
Klmsn yorumun icin gercekten katiliyorum.
Zaten bu hareketler genelde dipte ve tepelerde olur. Riversal ve ölü kedi sicrayisida denilebilir. Mide bulandiricidir. Genelde boyle ters yuz formasyonlar insanlari cok terse getiriyor.
Bu arada tesekkur ediyorum.
Endeks konusunda pek bisey diyemiyorum.
Yukselmesin dusmesinde suanki bulundugumuz yatay testere ortami bence cok guzel. :) bu ortam cok guzel teknik ortam olusturuyor kagitlar icin. Kagittan kagida gecislerin cok oldugu bir donem oldugu icin dogru alsati yapabilen inanilmaz kazanclar sunabiliyor ayni zamandada inanilmaz terste kalmalar :))
Iyi aksamlar.
Valla böyle olunca nefret ediyorum bu borsadan.sen bugün 4.06 gör sonra gel 3.87 kapat. Nasıl bir kağıt bu hektas hayret.birini mi yakaladılar anlamak mümkün değil.
belkide bıktırmaya, nefret ettirmeye çalışıyorlar.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca tahta yaklaşık 150 bin de artı
Hektas...
Aylık grafikte sanki biraz daha testere yapacak... Muhtemelen silkelemek için yapmış olabilir... Büyük çıkış öncesi aylikta yukarı yapıp aşağı gelmiş, bu arada Bollinger daralıp açılmaya başlayınca hareket başlamış... Bir de, Bollinger orta bandına dokunup yukarı yapmış...
Sacro'nun grafiğindeki önce yükseliş sonra biraz geri çekilip bir ay civari testere olayını gerçekleştirecek galiba...
http://i.hizliresim.com/LyOOVV.png
Bu arada Burce'de 50 ve 200 BULuşmak üzere... Bazen yaklaşıp yukarı yapmış ama hacim çok düşmüş... Hacimle birlikte hızlı bir hareket gelebilir... 4,30 civarına kadar da önemli bir dirençle karşılaşmayabilir....
sayin egelim tugcelikte 200 luk ve 50 lik bulusmasi oldu sanirim
s.a cümletten kandiliniz geceniz mubarek olsun:wave:
Çok teşekkürler bilgiler için. Benim isyan noktam gördüğü noktadan yüzde 5 geri gelmesi.yoksa tabiki kısa zamanda yüzde 10 yapmış diyecek birşey yok. Saygılar.
egelim ; üstad ; yakaladığın rallylerden fazlasıyla faydalandım, teşekkür ederim emeğin bilgin becerin zekan ve paylaşımların için. Acaba MAKTK olası bir fırsat mıdır ? ne dersin?
Sn Sacro Hocam, sizden öğrendiğim beceriler doğrultusunda MAKTK ve KUYAS için alım fırsatı görüyorum ancak uzman görüşleri de aynı fikirdelermidir acaba ?
Hisse senetlerinin temel değerlerini ve bilancolarını web sitelerinden otomatik olarak toplayıp Exelde ozet olarak onunuze getiren bir excel tablosu hazırladım. Belki işine yarayan olur. Farklı değerleride toplamak isteyen olursa dosyayı geliştirebiliriz.
Not : Uygulamanın çalışması için Macroları enable etmelisiniz.
https://www.dropbox.com/s/hv7d6ffa9m...emel.xlsm?dl=0
tatgd ye tam bekledigim yerden tepki gelmis.
hacimde guzel.
2 ileri 1 geri trend yapar diye dusunuyorum.
bide bu asuzu gozume carpiyor.
oda son bir haftadir ufak ufak kafayi kaldiriyor.
canak kalkisi gozlemliyorum.
20 liraya kadar gidebilir.
karar noktasi 20 de tamammi devammi.
kuyasla ilgili ilk hareketi yakaladim.
2. hareketide yapti.
aslinda buralardan yine hareket edebilir ama belli olmaz ters kagit. genelde 2. ve 3. hareketler husran oluyor. onun icin birsey demek istemiyorum.
maktk hakkinda bir analizim yok malesef.
sn.sacrosanct ve yucin hocam
eski göz ağrınız burcu bayağı sıkıştı gibi
takibinizdemi ?
sizin pencereden son durum hakkında nasıl görünüyor,paylaşımlarınızı için sağolun
syg,
Saygıdeğer sacrosant sayende yine tekrar çok güzel para kazandım... Bilmiyorum hakkını nasıl öderim... Sadece uzaktan okuyup takip ediyorum... Endeks tahminin, tupraş tahminin, yazıc tahminin mükemmel bir şekilde işledi... Paylaşımların için çok teşekkür ederim daha öncede akener ve daha bir çok kağıtta çok güzel oranda sayende kar ettim... Özel mesajla teşekkür etmek isterdim ama herkesin görmesini duymasını istedim... Varolasın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s.a iyi tatiller :wave:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4267c46bf6.jpg
Burcelik eğitim çalışması olmuş mu acaba ???? herkese bol kazançlar. ...
Bu jants da iyi.
25.50 nin uzerinde trend yapar diye dusunuyorum.