Sayfa 170/1200 İlkİlk ... 701201601681691701711721802202706701170 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. http://www.yurtgazetesi.com.tr/m/egi...en-h25312.html
    Çok hoşuma gitti paylaştım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    dostum kimsenin kağıdına bakmıyorum.

kendi paylaşımlarımı yapıyorum izin verirsen...
    Sn serdar 1 sayfa öncesinde sacro üstadım verdiği yanıttır. Lütfen sayfaları dikkatlice okuyalım.

3.  Alıntı Originally Posted by CARPEDİEM Yazıyı Oku
    Sn serdar 1 sayfa öncesinde sacro üstadım verdiği yanıttır. Lütfen sayfaları dikkatlice okuyalım.
    Eyvallah, kusura bakmayın çok çok çok özür dilerim bundan sonra, dikkatlice okurum, gözümden kaçmış olmalı, iki sayfa önce değilde 25 sayfa önce yazmış olsaydı ne olcaktı, bu siteye yeni gelip yorumları okuyan bir çok yeni üyeler olabilir ve sayın hocamız bu tür ricalarla sürekli muhatap olabilir bence alt imza bölümünde yorum isteği yapılmaması konusunda bir uyarı olursa daha uygun olabilir diye naçizane düşüncelerimi de ifade etmiş olayım. Uyarınız için teşekkür eder iyi geceler dilerim.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

4. 3. defa kırmayı deneyecek kırarsa 10.70-10-80 bandına hareketin devamını beklerim.

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sayın Sacrosanct, Yakın Zamanda Netaş yorumu yaptınız mı, kusura bakmayın sayfalar çabuk geçtiği için kaçırmışsam, tekrardan istemiş gibi olmayayım diye sordum, yapmadıysanız rica etsem bakabilir misiniz,
    netaş grafiği zor ya.

yorumlamasan daha iyi.

iki tarafada marj var.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Eyvallah, kusura bakmayın çok çok çok özür dilerim bundan sonra, dikkatlice okurum, gözümden kaçmış olmalı, iki sayfa önce değilde 25 sayfa önce yazmış olsaydı ne olcaktı, bu siteye yeni gelip yorumları okuyan bir çok yeni üyeler olabilir ve sayın hocamız bu tür ricalarla sürekli muhatap olabilir bence alt imza bölümünde yorum isteği yapılmaması konusunda bir uyarı olursa daha uygun olabilir diye naçizane düşüncelerimi de ifade etmiş olayım. Uyarınız için teşekkür eder iyi geceler dilerim.
    İmzaya öyle şeyler yazmaya gerek yok.

yeni giren biri okumuyosa zaten çok ilgilenmiyor demektir.

Bende zaten o kişi ile çok ilgilenmiyorum :D

yani mesajlara cevap yazmıyorum dikkat ederseniz.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

3. defa kırmayı deneyecek kırarsa 10.70-10-80 bandına hareketin devamını beklerim.
    Yaw 2.5 larda al al al diye yalvardığım bi abim vardı.

Kendileri şimdilerde alıyor satıyor.

Bende ondan sonra soğudum kağıttan :D

Ama dediğin gibi bugün güzel kırmış hareketin devamı gelmeli teknik açıdan.

Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Can sıkıntısından değil. :D

bir kaç ışık gördüm sonra bir bakayım dedim. sonra baktıkça bakasım geldi :D :D :D
    Nisan mayıs boya ayları sacro hocam bahar boyası yaza hazırlık

Sayfa 170/1200 İlkİlk ... 701201601681691701711721802202706701170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •