Kepetto pes dermiyim bu katıksızlara doğum sancısı yaklaştı bu. Üçlüden biri bu ay içinde büyük bedelsiz gelebilir 1 lot dahii satmadım devamkeew
Printable View
Kepetto pes dermiyim bu katıksızlara doğum sancısı yaklaştı bu. Üçlüden biri bu ay içinde büyük bedelsiz gelebilir 1 lot dahii satmadım devamkeew
Malına sahip çık hocam, arada birde olsa devamkeee de:)
X tast( taş toprak endeksi) şubat zirvesine çok yakın iken konya’nın zirvesine olan bu uzak arayı nasıl dolduracağını merak ediyorum…
Devamke kepetto az daha artırdık hatta
Bugin bayrak bizim sütçü beygrinde. Uzun süredir yattığı için iyi bir kosubekliyurz kendisinden:)
Ben çok eski değilim bu hissede ama 1 seneye yaklaştım yine de, şimdilik beklemeye devam
Tüm cimentolar uçuyor, bu kodugum cimento değil galiba toz sattığı için gidemiyor bi türlü
Aga sabah sabah iyi sazan yakaladı galiba:)
Günlerdir boş çekiyordu. Eee derede sazan bitmez. Olta ucunda bedelsiz olduğu müddetçe
Aşağı-yukarı... yakın sayılır kar... Başka bir sayfada da yazmıştım;
Afyon Çimento'nun 2014 yılındaki bedelli sermaye artışını 1-2 günle kaçırmıştım. Yaklaşık olarak 6 ayda 15 kat gitmişti. Bunun üzerine benzer hareket ettiğini düşündüğüm Aslan Çimento'yu aldım ve Oyak C olarak birleşene kadar 5 yıl bekledim. Yatırım hayatımın en büyük hatası oldu. %15 gibi bir karla ancak çıkabildim, hala orada kaybettiğim zamanı telafi etmeye çalışıyorum. İyi bir ders oldu bana.
Oyak ta yıllık zirvesine ulaştı. Bizim sütçü beygiri hala çok uzak amk
X tast tarihi zirvesini geçti, konya dolar bazlı haftalık al verdi.. yani film yeni başlıyor.( inşAllah)
sıcmasa bari
Hala bıçak sırtı götürüyor. Hİpnelik hakkım baki kalsın der gibi
İstediği kadar hoplasın zıplasın eninde sonunda o BEDEL-sizi verecek ve bu esaret bitecek!
Honky kardeşim hoşgelmişsin. Dün kulaklarını çınlattık. Geçmişte sen 5000 hedef verirken hadi bakalım diyorduk. Bugün artık o rakamları telaffuz bile etmiyoruz çünkü beklenti büyük resim. Hissedw 15 yılı geçtik. Umarım artık kimseyi üzmez. Beklentiler gerçekleşir.
Herkese hayırlı bereketli kazançlar ..
Oyakc bugün de hareketli, çimentolara önderlik ediyor.
Darısı başımıza.
Dikkat ediyirm, burası ne zama n bi çoksa ele verme operasyonu çekiliyor:)
Yıllar önce şuursuzca dağıtmanın çaresizliğini yaşıyor
Bugüne kadar taşıdıktan sonra kimse bu fiyatlardan vermez annesinin çıkış organından kan geliyor şu an kıvranma sebebi bu
Adamın yaptığı şey çok basit, yukarıdan veriyor sonra düşürüp aşağıdan topluyor
Olağan d8si bir durum olmadıktan sonradaekankzma tıkır tıkır çalışıyor. . Karton bedelsizi, deprem ve fren kayıtlı sermaye tavanında kısa.bosa düşmeleri oldu. Onlarda bile sonra %50 düşürerek verdiklerini çoğunu almıştır. Bizi tek kurtaracak alanın satmamasi ve bedelsizi bunun keyfine bırakmayacak bir zorunluluk. Yılardır olmayan bisey
Başka bir dayı çıkamadığı için, köprüyü geçene kadar bizim ayı ya dayı diyeceğiz:)
Eskiden fren in atakalrina tepki verirdi ayı, şimdi kıçını bile kaldırmıyor:)
Diren bakalim amk, bak üzerinden nasıl geçiyorlar görürsün
Bfren %8
Alcar %9
Bryat %10
Tüm bedelsiz potansiyeli olan hisselerde hareket var..Daha neyi beklersin eyyy Konya?
günlükler oldukça ilgi çekici ama haftalıklardaki CRLN dikkat çekici bir direnç olarak duruyor... geçilmesi lazım..
https://i.hizliresim.com/acydu0c.png
Kodugumun gene inatla direniyor. Ulan yokmu şunun ensesine bi şaplak vuracak kodaman amk
Hem frenin hemde egeen in 2000 tl altında ********. Diğer bir deyişle 100 fren satsan 150 konya alabiliyorsun. Yazık yazık amk
Yükselişte gitmeyen kağıt kafiif aşağı duduslerde arkasına rüzgarı alarak iniyor
Eggen , frenin geçen haftaki ataklarina cevap verdi. Bizimki hiç üzerine almıyor maşallah. Ulan neredeyse 2 ye katlayacaklar seni. Biraz silkin amk