Sayfa 172/404 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben çok eski değilim bu hissede ama 1 seneye yaklaştım yine de, şimdilik beklemeye devam
    Beni dinlemeyen ama genede soyleyim. Bir senelik isen en az 3 kat yapmışsın demektir. Karını al çık ardına bile bakma

2. Aga sabah sabah iyi sazan yakaladı galiba
    Günlerdir boş çekiyordu. Eee derede sazan bitmez. Olta ucunda bedelsiz olduğu müddetçe

3.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Beni dinlemeyen ama genede soyleyim. Bir senelik isen en az 3 kat yapmışsın demektir. Karını al çık ardına bile bakma
    Aşağı-yukarı... yakın sayılır kar... Başka bir sayfada da yazmıştım;

Afyon Çimento'nun 2014 yılındaki bedelli sermaye artışını 1-2 günle kaçırmıştım. Yaklaşık olarak 6 ayda 15 kat gitmişti. Bunun üzerine benzer hareket ettiğini düşündüğüm Aslan Çimento'yu aldım ve Oyak C olarak birleşene kadar 5 yıl bekledim. Yatırım hayatımın en büyük hatası oldu. %15 gibi bir karla ancak çıkabildim, hala orada kaybettiğim zamanı telafi etmeye çalışıyorum. İyi bir ders oldu bana.

4.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Aşağı-yukarı... yakın sayılır kar... Başka bir sayfada da yazmıştım;

Afyon Çimento'nun 2014 yılındaki bedelli sermaye artışını 1-2 günle kaçırmıştım. Yaklaşık olarak 6 ayda 15 kat gitmişti. Bunun üzerine benzer hareket ettiğini düşündüğüm Aslan Çimento'yu aldım ve Oyak C olarak birleşene kadar 5 yıl bekledim. Yatırım hayatımın en büyük hatası oldu. %15 gibi bir karla ancak çıkabildim, hala orada kaybettiğim zamanı telafi etmeye çalışıyorum. İyi bir ders oldu bana.
    Nasip kısmet, ins hep beraber beklediğimizi aliriz

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Tüm cimentolar uçuyor, bu kodugum cimento değil galiba toz sattığı için gidemiyor bi türlü
    Senin kalıbını zukeyim. Haysiyetsiz ********.

6. Oyak ta yıllık zirvesine ulaştı. Bizim sütçü beygiri hala çok uzak amk

7. X tast tarihi zirvesini geçti, konya dolar bazlı haftalık al verdi.. yani film yeni başlıyor.( inşAllah)

8. sıcmasa bari

Sayfa 172/404 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •