Gözümü daha tikkatli diktim o zaman.
Printable View
Uzun süredir aztıra bakmamıştım, o bile 50 talenin altına düşmüş,
olacak iş değil, vob/pırasa, karar vermek çok zor :he:
Vadelide korsan longcu var ise farklı, kendileri var ise farklı hisseler son dakikalarda hareket eder gibime geliyor.
Tam tuzak bir gun buradan soyle son saat yuzde 3 alican endeksi, dok shortculari denize. Ben olsam oyle yapardim ptesi gene arti acardim. Para boyle kazanilir terste birakmak lazim milleti.
Alper sanki palaya masaj yapıyor. Pala döverken yoruluyor Alper de dinlenme esnasında palaya masaj yapıyor. Tabi Alperin derin bir masaj tecrübesi var. Masaj nereye yapılır nereye dokanınca zevk verir Alper piri bu işin.
Ben shortçu kaldığını düşünmüyorum, millet düştükçe long açıyor, o da sopalıyor. Kötü bir haber gelir ordan millet shorta abanır ,işte o zaman zıplatır. Yoksa durum vahim. Pazartesi her şey belli olur. Tabii ki temennimiz buradan dönmesi.
Çok zopa yedik Ayasofya abi yıkılacaz sanırım. Eşedü enla
Bi yandan İş yatırım bi yandan Arbitrajçı Tacirler. Dediğim gibi başımıza bela alırız diye çekinceleri yoksa tabana yazmaları lazım ne var ne yok spotta.
Yapi kredi longlari bosaltiyo heralde uzlasmaya kalmadan
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devam devam yalvartmak lazım. :)
https://www.youtube.com/watch?v=lRUoQBiy1Fc
burada açıklamış :)
Seçime dıj güçler destek mi veriyor. Bu acemilere iyi bir zopa atın da akıllarına başına gelsin diyiler gibi. Eccuk insaflı vur vicdansız eşhedü derim var.
Böyle biterse, çok sert minarelerle piyasaya istanbul ne tarafta ağalar diye giren yapı krediye, piyasadan GÖSTERELİM ANAM tepkisi gibi duruyor.
Hayal kurmak bedava bi koysa +10 ben de zevke gelirim hep maldayım illa ki AMA
koymama ihtimali de var. her türlü ihtimal masada ama bi emare yok dönüş için
EMARE diye diye gitti oyunagelen vardı etme tutma kripto işlere girme dedik,
ne oldu dayı şimdi?
https://www.youtube.com/watch?v=fEN9M5CF4eo
akşama bugünkü film böyle biter
Dün gece Trakyalı Gürkan in askerdeki tavşan hikayesini dinledim gülmekten karnım ağrıdı. Böyle durumlarda ecücük işe yarıyor.
Böyün aaşama reis borsayı görünce nebatinin gözüne bakar ve der ki bak nebati bu seçim giderse senin şeyinden gan alırım bak.
Sopa nın büyüğü ahırda bence daha. Hem bu kez unutulmayan yaratıcı sopalama olmalı. :)
Global doğrudan yabancı yatırımlarda geçen sene yavaşlama olmuş.
>>>>>>>>
https://www.borsagundem.com/haber/ku...azaldi/1736655
OECD verilerine göre 2022 yılında global Doğrudan Yabancı Yatırımları (FDI) yavaşladı. Global FDI 2022 yılında yüzde 24 azalarak 1 trilyon 286 milyar dolar oldu.
Lüksemburg'dan MNE'nin çekilmesi dışarıda bırakıldığında global FDI 2022 yılında yüzde 5 düştü.
2022 yılında ABD ve Çin en çok doğrudan yatırım alan ülkeler olmaya devam ederken, OECD ekonomilerine doğrudan yabancı yatırımı girişi yüzde 26 azaldı. OECD dışı G20 ekonomilerine doğrudan yabancı yatırımı da yüzde 38 düştü.
Bence longcu son dakikada SAHOL alabilir, az para ile çok yükseltilebilecek bir hisse olabilir.
Acıların çocuğu AKBNK oldu...BU gün herif bol dayak attı..
Tepki. Ciliz kaldi. Bir tepki daha gelir mi ki? Kimse girmiyor kagitlarin altina. 2-3 kademe alip birakiyorlar. Alti bos kagitlarin.
Akbnk alalım mı abka abi
Endeks ve bazı Ana tahtalarda 5 dklıklarda flama yapmaya başladı. Bakalım gücü nereye yetecek.
Halka arz yerine borsacılarin ırzına geçiyorlar gibi sanki. İnvestte ki yorumları okuyunuz hepsi beddua eder sevime böyle gidersek nebatinin gözünün içine girerler
4700 altında 3000 değil de, 3500 e kadar hakikaten bişey yok, inanılmaz epik bi düşüş olur. Vermez ya. Vermez gibi geliyor tepki eli kulağındadır düşecekse de böyle taş gibi düşmezsin hımınaüü
Pozum yok bu arada, KOZAA pozdan saymıyorum yüklenmeye devam ediyorum :)
Dow un acilisini bekliyorlar. Dow asagi bist daha da dibe gider. Dun nasdaq kapanista almislardi
Bugun bunu geri verirler acilista sonrasi dan dun
Ekran başındakilerine yönelik bir hamle oldu gibi
eregl leri gönderdim yerine petkm e ilave yaptım 13,61 maliyet oldu petkm de ..:) taşıyacağım artık vadem uzun..