Sayfa 173/1005 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gardaşim dayak yerken nasıl durmak gerekir ne söylemek gerekiyor. Bunun bir adabı usulü var mı. Bu konuda acemiyim de.
    https://www.youtube.com/watch?v=lRUoQBiy1Fc
    burada açıklamış
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Seçime dıj güçler destek mi veriyor. Bu acemilere iyi bir zopa atın da akıllarına başına gelsin diyiler gibi. Eccuk insaflı vur vicdansız eşhedü derim var.

3. Böyle biterse, çok sert minarelerle piyasaya istanbul ne tarafta ağalar diye giren yapı krediye, piyasadan GÖSTERELİM ANAM tepkisi gibi duruyor.

Hayal kurmak bedava bi koysa +10 ben de zevke gelirim hep maldayım illa ki AMA

koymama ihtimali de var. her türlü ihtimal masada ama bi emare yok dönüş için

EMARE diye diye gitti oyunagelen vardı etme tutma kripto işlere girme dedik,

ne oldu dayı şimdi?

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Şimdi benim golf zamanımdi. Golf için bir top lazım bir de delik. Açın lan ağzınızı. Hayır kendine güvenen varsa orasını açsın.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    https://www.youtube.com/watch?v=fEN9M5CF4eo

akşama bugünkü film böyle biter

6. Dün gece Trakyalı Gürkan in askerdeki tavşan hikayesini dinledim gülmekten karnım ağrıdı. Böyle durumlarda ecücük işe yarıyor.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabit duracan,hırsını alana kadar gıbraşma, yorulunca bırakıyor ama yıkılırsan moku yedin, yatırır diker
    dayucum şortları aşığıdan pala dayuya teslim ettim......longları açtım bekliyorum..... big dayu bunları sopqalar daha.....niyeti güzel onun deli alımlarla kurtarır tahminim.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Böyün aaşama reis borsayı görünce nebatinin gözüne bakar ve der ki bak nebati bu seçim giderse senin şeyinden gan alırım bak.

Sayfa 173/1005 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •