https://twitter.com/neyikaybettik/st...nfZwUHIyw&s=19
Yorumsuz
Printable View
[sıze=3]9937.................long.......tekrardan ....................aptal palanın parası çok.......[/sıze]
son bir aydır internette sorun yaşamaya başladım..ne zaman internet hızım iyice düştüğünde kullandığım operatörün rakipleri arıyor. bu iki oldu.
iyice şüplenmeye başladım sabote ediyorlar sanki .. belli mahalleleri ele geçirmek için.
bu gidişle her firma şebeke dağıtım yerlerine falan adam dikecek heralde kutuya falan ellemesinler diye :he:
millet para kazanacam diye neler yapıyor ya
Ak Portföy, Sabancı Topluluğu'nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım imkanı sağlayan Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu'nu tasarruf sahiplerine sundu
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin özel sektörde lider portföy yönetim şirketi Ak Portföy, yenilikçi yatırım yönetimi anlayışıyla tasarruf sahiplerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Sabancı Topluluğu'nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu, Borsa İstanbul ev sahipliğinde düzenlenen Gong Töreni ile yatırımcılarla buluştu.
Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu, bankacılık ve finansal hizmetlerden enerjiye, sanayiden dijitale, Sabancı Topluluğu şirketlerine tek bir işlemle ve alt limit olmadan yatırım fırsatı sunuyor.
Alperen haberi olmasin:he:
https://twitter.com/HassasHaberler/s...qUv5_ujVQ&s=19
Dünyanın çivisi çıkmış yaw:drunk:
videoyu tekrar izle..
sence mutlu gibi bir hali varmı .. :kahkah::kahkah:
Anayasa Mahkemesi, özel şirketlere devredilen limanların işletmesinin ihalesiz olarak 49 yıla kadar uzatılmasını öngören kanun maddesini iptal etti.
Cem GÜRDENİZ
ASYA yüzyılı tam yol ilerliyor. Küresel Güney her gün güçleniyor, ekonomik aks çoktan batıdan doğuya döndü. Okyanuslarda her gün taşınan 33 milyon ton yükün %65 i Asya limanlarında elleçleniyor.
Neocon etkisindeki ABD ve AB her gün madden ve ahlaken çöküyor, ancak Ankara büyük bir stratejik körlük içinde ABD/AB nin gönüllü hayranlığına, özenti kompleksi içinde devam ediyor. AB üyesi olmadan Gümrük Birliği üyesi olma garabetini başarı olarak sunmaya devam ediyor.
En güçlü olduğumuz savunma sanayi teşkilatı içinde dahi NATO dairesi kurabiliyor. Türk Devletleri Teşkilatının kurulduğu ve etkinleştiği bir konjonktürde BRICS üyeliği Türkiye nin önünü açacaktır. 25 devletin üyelik için sıra beklediği bir ortamda Ankaranın hareketsizliği ancak Tanzimat döneminin Avrupa hayranlığı kompleksi ile izah edilebilir. Hatırlatalım. Dünya çok hızlı dönüyor.
şimdi sıra geldi dün akşam 992750 den bıraktığımız longu yerine koymaya
tokatlı dayu
sen benden züper oynuyon... boy ver... ne durumdayız ? alıyormuyuz satıyormuyuz ? poz söyle
teminatlarada 1500 tl indirim gelmiş... 13200 tl olmuş
..................................................
Bölgede ana bir kutu var bende tam hakim değilim konuya. Misal senin hatta ki kart iyi ısınmıyor kalın abinin birinin hattında sorun var çat kartları değiştirdi mi tamam. İsyan edersin. Nereden kullanıyorsan bir ara. Tam anlatamadım bilen biri varsa detaylı anlatır.
Bir de matriksi teknik kısmını ara eskiden bazı verileri manuel elle matriks ini den silmen gerekiyordu onu değiştirdiler. Birisi uzaktan bağlanıp bazı ayarlamalar yapıyor düzeliyor o yavaşlama.Her baktığın veriyi bir yere yedeklediği için bir noktadan sonra yetmiyor çok yavaşlatıyor.Bir de sürümün güncel mi ona bak.
Kripto varlıklara ilişkin yasal düzenlemenin, bayram sonrası Meclis'e sunulması bekleniyor.
• Alım satım platformlarına SPK tarafından lisans verilmesi,
• Kripto varlıklara şifreleme getirilmesi,
• Belirli bir sınırı geçen kazançlardan işlem vergisi alınması*gündemde. (AA)
Parayı koyucak yer bulamıyok tohatlı abi vobu kim icat ettiyse iyi akıl etmiş, her gün para dağıtıyorlar burda :drunk:
usdtrf hakkında bilgisi olan var mı? tşk.
2024 Mart Economist kapağı....Abd borsaları için bir yorum olarak algıladım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08c2a787fa.jpg