Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    son bir aydır internette sorun yaşamaya başladım..ne zaman internet hızım iyice düştüğünde kullandığım operatörün rakipleri arıyor. bu iki oldu.

iyice şüplenmeye başladım sabote ediyorlar sanki .. belli mahalleleri ele geçirmek için.

bu gidişle her firma şebeke dağıtım yerlerine falan adam dikecek heralde kutuya falan ellemesinler diye

millet para kazanacam diye neler yapıyor ya
    Bölgede ana bir kutu var bende tam hakim değilim konuya. Misal senin hatta ki kart iyi ısınmıyor kalın abinin birinin hattında sorun var çat kartları değiştirdi mi tamam. İsyan edersin. Nereden kullanıyorsan bir ara. Tam anlatamadım bilen biri varsa detaylı anlatır.

Bir de matriksi teknik kısmını ara eskiden bazı verileri manuel elle matriks ini den silmen gerekiyordu onu değiştirdiler. Birisi uzaktan bağlanıp bazı ayarlamalar yapıyor düzeliyor o yavaşlama.Her baktığın veriyi bir yere yedeklediği için bir noktadan sonra yetmiyor çok yavaşlatıyor.Bir de sürümün güncel mi ona bak.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    ekran açıkça tabanda kaç lot var, yaz
    az bende tabana yazayım
    Tek fiyat işlem gören hisselerin hiçbirinde o detaylar görünmüyor. Ancak kurumu arayacaksın brokera baktıracaksın.Broker görebiliyor mu ona da emin değilim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bölgede ana bir kutu var bende tam hakim değilim konuya. Misal senin hatta ki kart iyi ısınmıyor kalın abinin birinin hattında sorun var çat kartları değiştirdi mi tamam. İsyan edersin. Nereden kullanıyorsan bir ara. Tam anlatamadım bilen biri varsa detaylı anlatır.
    Port bacakları değişiyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    he he gidek... durduğumuz kabahat ama mert abi görmesin, 1 dene bile bırakmaz bize

teyorik... 1008000, de
    6 ayda tarkana dönüp gelmeyin memlekete
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şimdi sıra geldi dün akşam 992750 den bıraktığımız longu yerine koymaya

tokatlı dayu

sen benden züper oynuyon... boy ver... ne durumdayız ? alıyormuyuz satıyormuyuz ? poz söyle
    dayucuum her şey kısmet....Kafada viop ta işlem yaparken rahat olmalı stres kaygı zararı artırıyor......Şuan 9920 den flattttttttt ..... aşğı verecek gibi duruyor acele etmek yok......çıkarsa basarım......15:00 aaa kadar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Kripto varlıklara ilişkin yasal düzenlemenin, bayram sonrası Meclis'e sunulması bekleniyor.

• Alım satım platformlarına SPK tarafından lisans verilmesi,
    • Kripto varlıklara şifreleme getirilmesi,
    • Belirli bir sınırı geçen kazançlardan işlem vergisi alınması*gündemde. (AA)

7. Parayı koyucak yer bulamıyok tohatlı abi vobu kim icat ettiyse iyi akıl etmiş, her gün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

8. usdtrf hakkında bilgisi olan var mı? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •