Çok değil 1 ay önce ben desem içerideydim
Printable View
Akp mhp ye oy verenler utançtan yerin dibine giriyorlar hergun
Umut hakkı, hapis cezasına mahkum edilenlerin kanunla belirlenen sürelerde iyi halinden dolayı koşullu salıverilmesinin mümkün olup olmadığının değerlendirilmesine denir.
Bahçeli umut hakkını gündeme getiriyor.
Okan Müderrisoğlu Sabah gazetesi Ank temsilcisi bütün kanalara bağlanıp bu olayı yorumluyor .
Yav adam şimdi konuşmuş ne zamanda hazırlandında bu konu hakkında bilgi sahibi olup bu kadar geniş yorumlama yapıyorsun.
ülkenin tüm menfaatine olan şeylerde mecliste red veren sözüm ona milleytçi parti terörist başını gazi meclise davet ediyor...
bu hangi seviye ?
Fetoş öldü yenisi göreve geldi sanırım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ülkede yaşayanlar ,bu ülkede olan şeylere neden şaşırıyor ki,bizim burada 'devlet aklı' ile millet aklı hiç bir zaman ortak payda da buluşmaz..
ntv seyredin nasıl parlatıyor sabah gazetesi temsilcisi
Demek ki anayasa değişikliği hazır. Yakında referandum mu, meclise mi gelir hayırdır inşallah...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aralık vade
datalarda eksik yoksa
bu şekilde
https://i.hizliresim.com/551lyjg.jpg
Bu kahbeler bir çok annenin,babanın,çocukların,gençlerin,eşlerin kanına girdi şehit etti , dul, yetim bıraktı bunu terör bitsinle böyle baside indirip anlatamazsın bu ailelere ve halka sorulsun.Bir bayram sabahı bir şehitliğe gitsinlerde bir baksınlar annenin 15 sene geçmiş şehit oğlu ile mezarı başındaki konuşmasını dinlesin.
Ömrü hayatımda midemin bulandığı günlerden bir tanesi.
Fiziki olarak bitmiş örgüt.
Meclise gelmesine ve kirletmesinede gerek yok.
Whatsup video mesaj göndersin bitti diye yeterli.
gücü yok ,piyasaların..günlük al-satta tıkadı borsayı...
bu apoyla feto sırayla, abd apoyu verdi, feto abdye kaçtı. feto öldü, şimdi sahneye tekrar apo ismi geldi.
at izi-it izi garip söylemler. derhal akıl sağlığı raporu çıkarmasını talep etmeliler, bahçeliden.
niye şaşırdınız gencolar?
dua edin fetöyü çağırmadı :kahkah:
herkes kendini kurtarsın. bunlardan ülkeye fayda gelmez.
Şimdi bizim bilmediğimiz siyasetçilerin bildiği DEM üzerinden hem iktidar hem muhalefetin yeni hesapları var benim gördüğüm.Amaç bana göre Anayasa ile ilgili sandalye yakın markajı ,İktidar Apo dem üzerinden yürüyor , muhalefet Demirtaş Dem üzerinden.Dün Özgür Özel Selahattin Demirtaşı ziyaret etmesi , bugun Bahçelinin Apo üzerinden yorumlamaları, özel lin 6 günlük Güneydoğu ziyareti bunlar tesadüf olamaz.
at hırsızı :rtfm:
https://i.hizliresim.com/bvevlfh.jpg
ziraat ile halk yatırımısına bak :kahkah:
adam akkızı 70 telesinden 48 telesine getürecem diye, aylardır emek harcıyor... yağ yakıyor, motor su kaynatıyorlar
koşmuş gelmişler 49'dan hem 130 milyonluk mal gapacaklar... hem düşüşü durdurcaklar
iyi la... ne ala memleket
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
23d
Devlet Bahçeli:
"Teröristbaşı gelsin TBMM'de DEM Parti grubunda konuşsun, terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini haykırsın.
Bu kararlılığı gösterirse umut hakkı için yasal düzenlemenin önü açılsın."
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
20d
Bahçeli 2007 yılında “'Öcalan'ı asamadın†diyen Erdoğan'a seslenmişti:
"İp mi bulamıyorsun, al sana ip. Haydi as!"
nerden nereye şimdi gel mecliste konuş.
Bir zamanlar idamı kim kaldırmıstı?geçtiğimiz yıl bu bilge nin eski şoförü nün sözleri vardı. bahçeli ve apo akraba ...****** lan demiştim.gerisini siz düşünün ben aklı selim düşünemiyorum.
Demansın Belirtileri
Demans belirtileri, nedenine bağlı olarak değişiklik gösterse de yaygın belirtileri şunlardır:
Bilişsel değişiklikler
Hafıza kaybı
İletişimde ya da kelime bulmakta zorlanma
Görsel beceriler ve yön bulma becerilerinde eksiklik
Akıl yürütme ve sorun çözmede zorlanma
Karışık işleri yürütmede zorlanma
Motor fonksiyonlarda ve koordinasyonda zorlanma
Kafa karışıklığı ve odaklanamama
Psikolojik değişiklikler
Kişilik değişikliği
Depresyon (Bunalım)
Anksiyete (Kaygı Bozukluğu)
Uygunsuz Davranışlar
Paranoya
Halüsinasyon
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Dün dündür...bugün bugündür.....
Dünya var olduğundan beri....tüm devletler....
TERÖR ÖRGÜTLRİYLE BARIŞMIŞTIR....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
veya BAHÇELİ çok uyanık
İKTİDAR'ın ülkeyi etnik gruplara ve eyaletlere böleceğini biliyor (zaten öyle, benim kanaatimde o yönde )
20-30 sene sonra
ilaveten SURİYELİ, AFGANLI, AFRİKALI... problemimiz olacakken
birde KÜRT SORUNU ile uğraşmayalım diye
KÜRT SORUNU'nu şimdiden bir şekilde çözmenin yollarını arıyor
bence bu kuvvetli ihtimal
çünkü ben ÖTEKİ(!) nin ne olduğunu, ve neler yapabileceğini çok iyi biliyorum
eğerki KÜRT SORUNU (suçlular cezasını çekmiş olarak ) halledilebilirse; o saydığım yeniler sorun çıkaramaz
PKK düşünce yapısı bertaraf edilip, bu ülkede TÜRK-KÜRT kardeşliği tam olarak tesis edilebilirse
top patlasa bize bişey olmaz
video ne güzel bir icaat...
https://x.com/etkilihaber/status/1848666501458313326
Bu hafta hangimiz daha çok teröristiz yarışması var sanırım...
biri edirnede gezer biri terörist başıyla aynı yatağa girmeye çalışır...
yokmu eli artıran...
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
6d
#SonDakika Bahçeli'nin Öcalan açıklamasına CHP'ten ilk tepki: 'Devlet Bahçeli, Öcalan için af istemiştir'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...089524318.html
Aykırı
@aykiricomtr
·
55d
Milliyetçi Kongre Derneği:
“Bütün Türk Milliyetçilerine ilan ederiz ki vaktiyle Atatürk'ün, Mehmet Emin Yurdakul'un, Hamdullah Suphi'nin millete seslendiği kürsüye terörist başı çıkarılırsa her türlü eylem hakkımızı kullanacağız.â€
Bu işten cehapenin de haberi var herhalde.
ve galiba onayı da var.
Çok büyük tepki var her kesimden sosyal medyada