Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop LX

gücü yok ,piyasaların..günlük al-satta tıkadı borsayı...

bu apoyla feto sırayla, abd apoyu verdi, feto abdye kaçtı. feto öldü, şimdi sahneye tekrar apo ismi geldi.
    at izi-it izi garip söylemler. derhal akıl sağlığı raporu çıkarmasını talep etmeliler, bahçeliden.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

niye şaşırdınız gencolar?

dua edin fetöyü çağırmadı

herkes kendini kurtarsın. bunlardan ülkeye fayda gelmez.
    audentes Fortuna iuvat

4. Şimdi bizim bilmediğimiz siyasetçilerin bildiği DEM üzerinden hem iktidar hem muhalefetin yeni hesapları var benim gördüğüm.Amaç bana göre Anayasa ile ilgili sandalye yakın markajı ,İktidar Apo dem üzerinden yürüyor , muhalefet Demirtaş Dem üzerinden.Dün Özgür Özel Selahattin Demirtaşı ziyaret etmesi , bugun Bahçelinin Apo üzerinden yorumlamaları, özel lin 6 günlük Güneydoğu ziyareti bunlar tesadüf olamaz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

at hırsızı

ziraat ile halk yatırımısına bak

adam akkızı 70 telesinden 48 telesine getürecem diye, aylardır emek harcıyor... yağ yakıyor, motor su kaynatıyorlar

koşmuş gelmişler 49'dan hem 130 milyonluk mal gapacaklar... hem düşüşü durdurcaklar

iyi la... ne ala memleket

6. Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    23d
    Devlet Bahçeli:

"Teröristbaşı gelsin TBMM'de DEM Parti grubunda konuşsun, terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini haykırsın.

Bu kararlılığı gösterirse umut hakkı için yasal düzenlemenin önü açılsın."
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    bu apoyla feto sırayla, abd apoyu verdi, feto abdye kaçtı. feto öldü, şimdi sahneye tekrar apo ismi geldi.
    at izi-it izi garip söylemler. derhal akıl sağlığı raporu çıkarmasını talep etmeliler, bahçeliden.
    bence bunlara oy verenler o raporu almalı sonra parti başkanına sıra gelmeli, milyonlardan bahsediyoruz..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi bizim bilmediğimiz siyasetçilerin bildiği DEM üzerinden hem iktidar hem muhalefetin yeni hesapları var benim gördüğüm.Amaç bana göre Anayasa ile ilgili sandalye yakın markajı ,İktidar Apo dem üzerinden yürüyor , muhalefet Demirtaş Dem üzerinden.Dün Özgür Özel Selahattin Demirtaşı ziyaret etmesi , bugun Bahçelinin Apo üzerinden yorumlamaları, özel lin 6 günlük Güneydoğu ziyareti bunlar tesadüf olamaz.
    reasonable.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •