daha iyi bir organizasyon yoksa olanla idare edilir, haklısınız elbette.
Printable View
Merhaba. İdeal üzerinde bir sistem yazdığımızda her fiyat hareketinde tüm sistemi baştan sona tekrar çalıştırıyor. switch case kalıbı gibi istediğimiz şartlarda bazı kodların çalışmasını veya çalışmamasını sağlayabileceğimiz bir yöntem var mı ? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
sayın bear bull hocam, mrb
stochastıc slow (5,3) ve macd-as (26,12) ve as(9) formüllerini bulamıyorum.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
saygılarımla
hocam birde adx tablosunun üzerine dı+ ve dı- (14)lük göstergeleri koyacak bir yazılım mümkün mü acaba..
var STOCK = Sistem.StochasticOsc(5,3);
// hesaplanan verileri çizgilere aktar ve açıklama ekle
Sistem.Cizgiler[0].Deger = STOCKHASTIC;
*-*-*-**-*-*-*-*-*-*--*
var Param1 = 26; // Sistem.Parametreler[0];//26
var Param2 = 12; // Sistem.Parametreler[1];//12
var Param3 = 9; // Sistem.Parametreler[2];//9
// hesapla
var MACD = Sistem.MACD (Param1, Param2);
// ortalama
var AVR = Sistem.MA(MACD, "Exp", Param3 );
var MCDAS = Sistem.MA(MACD, "Exp",9);
// hesaplanan verileri çizgilere aktar ve açıklama ekle
Sistem.Cizgiler[0].Deger = MACD;
Sistem.Cizgiler[0].Aciklama = "MACD";
Sistem.Cizgiler[1].Deger = AVR;
Sistem.Cizgiler[1].Aciklama = "AVR";
Sistem.Cizgiler[2].Deger = MCDAS;
sağolun hocam saygılarımla
http://BB26.16MB.com/20181002000929.png
Yukarıdaki kodlar iDeal içinde kullanılan hazır kodlardır.
ben ne C++ ne de C# dilini bilmiyorum
iDeal içinde kullnaılan örneklerden deneme yanılma ile öğrendiğimiz kadarıyla
yine iDeal içinde çalışacak kadar C# olarak karalıyoruz/yazıyoruz bişeyler
bunlar için dönüştürücü var mı bilmiyorum.
C# ve C++ bilen arkadaşlar daha doğru cevap verebilir.
Panelden aktif etmemissinizdir.cizgileri aktif edin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Bol kazançlar,
İdealde mesela bir hisse üç kademe kaktığında alarm nasıl oluşturabiliriz.
Syg.
matetrader5 te olan bir göstergeyi ideal veya matrixe çevirebilecek var mı acaba? tşk.
idealin sistemlerine nasıl ulaşabiliriz...ideal kullanıyorum ama sistem tanımlarında yok
Serdar'ın olduğu yerde manipülasyon kaçınılmaz olur zaten. Twitter'da repaint yapan, high'dan satıp low'dan alan hileli sistemler paylaşmayı ve insanları kandırmayı mağrifet olarak gören birisi. Sistemi ile ilgili soru sorun anında engeli yersiniz. Lütfen hoca demesin kimse bunun gibi şahıslara..
Sürekli egitim uzerine bilgi paylaşan ve hic hisse paylaşmayan birisi neyin manipülasyonunu yapacak acaba? Bir de insanlara ücretsiz verdigi sistemlerle nasil kandirmayi basariyor,bir izah eder misin?
Mesele hisse veya örnek olarak paylaştığı sistemler değil. Kendi sistemleri olarak paylaştığı hileli sistemleri. Sistem tasarımından biraz anlıyorsanız paylaştığı sistemlere bakın anlarsınız zaten uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Beni sırf paylaştığı bir sistem çok fazla işlem yapıyor, kayma ve komisyon maliyetini düşünce karlılık kalmadığını söylediğim için engellemiş birisi. Körü körüne savunmadan biraz inceleyin derim tavsiye..
Caniniz yandi diye iftira atmak neden? Kisisel sayfasi degil mi engeller engellemez kendi bilecegi is..burda manipülasyon nerede bir onu izah eder misiniz? Bir de sisteminde hile var demissiniz,sisteme bakiyorum ben bir hile goremedim.Neden yapsin ki, sistemi mi satıyor? Sagda solda insan karalayacaginiza aspirin alin aciniz dinsin..
Şurada 3 5 tane karşılıksız egitim veren üstad kalmis.Bu tarz insanlar onlari da bezdirerek benim egitim hakkimi gasp ediyorlar.Bu dili ogrenmek icin cabaliyorum.Bu insanlari bezdirerek benim egitimimi engellemeye kimin ne hakki var? Kimse kusura bakmasin ben sessiz kalamam,egitimimin engellenmesine musaade edemem.
Ben size hakaret etmedim ama siz bana hakaret ediyorsunuz beni tanımadan. Yine yeterince tanımadığınız birisini emin olmadan körü körüne savunuyorsunuz. Son derece emin şekilde o kişiye iftira attığımı söyleyerek bana iftira attığınız farkında mısınız? Beni engelledi diye niye canım yansın o kim ki benim canımı yakacak komik olmayın :)
Buyrun Algorobotrader'ın son zamanlarda paylaştığı hileli bir sistemi. Bakın bakalım Long ve Short çizgileri nerede? Longlar sinyal barının en düşüğünden, shortlar sinyal barının en yükseğinden girilmiş. Çok dürüst bir arkadaş değil mi? Bunu yaparak sizin gibi insanları kandırarak etkilemeye çalışan birisi kendisi. Bir arkadaşımı sadece sinyaller neden high ve low dan gerçekleşiyor diye sorduğu için engelledi. Tabi şimdi size göre bu arkadaşım da son derece kötü birisi ki engeli yedi değil mi !! insanlara hakaret etmek ne kolay klavye başında değil mi :(
Bu arada bu son dönemde paylaştığı hileli bir sistem. Daha önce bunun gibi farklı yapıda hileli çok sistem paylaştı kendisi.
Buyrun twitter linki aşağıda
https://twitter.com/AlgoRoboTrader/s...88571710644224
----------
oradaki kodlar parayla satılmıyor bunu biliyorsunuz/bile bile çamur atmaya devam ediyorsunuz
Barların en yükseğinde ve düşüğünde de satılabilir alınabilir, öyle bir kod yazılması sizi neden bu kadar etkiledi?
Hayatınız boyunca bar kapanışını bekleyen script dili (küçük büyük vs) kullandığınız için C# dili kullanan idealcileri gördünüz afalladınız.
sizin yazdığınız bir kod var mı?
kendi sayfanızda tek bir kod ve ekran resmi neden yok? yoksa hem yazamıyor hem de çamur atan tarafta mısınız?
keza evet.
ideal kullanan insanları yerip alaşağı etmek için hem twitter hem de burada yeni user açmanızın sebebi bu mu?
sırf sataşmak için açtığınız forum hesaplarınızın 3-4 tane mesajdan ibaret olduğu ve salt @algorobotrader'a saldırıdan ibaret olduğu apaçık belli.
hem bu forumda hem de twitter'da kendi sistemlerinizin ekran çıktılarını yayınlayın da insanlar o eşsiz bilgilerinizden faydalansınlar.
- şimdiye kadar kaç kişiye zerre kadar faydanız dokundu?
- ömrünüzde tek bir insana bile yardım ettiniz mi?
- hayatınız boyunca herhangi bir kişiye bedavadan birşey öğrettiniz mi?
- Türkiye'nin en iyi Sistem/Algoritma/Robot yazılımı olan iDeal'in Yerli Yatırımcının gözünde değerini yükseliyor olması ve dikkate alınıyor olması sizi niye bu kadar çok üzdü de H ve L'den al-sat'a dikkat çektiniz ?
- Twitter hesabı içinde yüzlerce ekran çıktısı var, neden diğer sistem resimlerine odaklanmadınız?
hülasa, "borsa oyuncularına ideal yazılımının tanıtılmaması gerekiyor her türlü baltalamayı yapalım" adlı kampanyanızın deşifre olduğu gözlerden kaçmıyor.
[IMG]https://i.hizliresim.com/oVv3XR.png[/IMG]
Aracı kurum isimlerini kısaltımış MLB şeklinde değilde normal merrill lynch şeklinde yazılana nasıl cevirebilirim...
Merhabalar,
ben sorumu tekrarlamak istiyorum.
İdealde son işlem gören barda (Periyod 3 dk) garanti hissesinin işlem gördüğü fiyat barın açılış fiyatından 10 kademe yukarıda olacak.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca algorobotrader taraftarıyım.
Kod bu olması lazım.
Alıntı:
var Veriler = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sistem.Sembol, "3");
var sonbar = Veriler.Count-1;
var O = Veriler[sonbar].Open;
var R = Sistem.Liste(0);
for (int i=1; i<Sistem.BarSayisi; i++)
{
R[i] = O + 0.10f;
}
Sistem.Cizgiler[0].Deger=R;
Sorum yanlış, herkezden özür dilerim
İdealde son işlem gören barda (Periyod 3 dk) garanti hissesinin işlem gördüğü fiyat barın açılış fiyatından 10 kademe yukarıda olunca uyarı versin di.
İdeale yeni geçtik, kocaman bir aile olarak.
Teşekkür ederim hızınız için
Şu iş görebilir. Test edemedim.
Sürekli kontrol etmesi için robot olarak çalıştırmak gerekir.
Kod:
var Sembol = "IMKBH'GARAN";
var V = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sembol, "3");
decimal Acilis = (decimal)V[V.Count - 1].Open;
decimal SonFiyat = (decimal)Sistem.SonFiyat(Sembol);
if (SonFiyat >= Acilis + 0.01m * 10)
{
Sistem.Mesaj(Sembol + " 10 Kademe Yukarı");
}
else if (SonFiyat <= Acilis - 0.01m * 10)
{
Sistem.Mesaj(Sembol + " 10 Kademe Aşağı");
}
Çok teşekkür ederim. Bunu robot olarak nasıl çalıştıracağız. Robot tanımlaması nasıl yapılacak.
Sezai bey de forumdaymış. Şimdi geçmiş mesajları okuyunca gördüm.
formül sizin istediğinizi cevaplıyor.
formülü olduğu gibi kopyalayıp, sistem tanımlarından bış/yeni bir sistem olarak kaydedin.
Portföy penceresinin ROBOT sekmesine geçin ve SİSTEM SEÇ deyip bunu kaydederken verdiğiniz isimli kodu seçin.
SANAL modda robotu aktif edin.