Sayfa 173/619 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 4951 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. idealin sistemlerine nasıl ulaşabiliriz...ideal kullanıyorum ama sistem tanımlarında yok
    "corleoneler asla unutmaz"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by vitocorleone Yazıyı Oku
    idealin sistemlerine nasıl ulaşabiliriz...ideal kullanıyorum ama sistem tanımlarında yok
    http://www.directfn.com.tr/sistemler/

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    matetrader5 te olan bir göstergeyi ideal veya matrixe çevirebilecek var mı acaba? tşk.
    Yardımcı olabilirim

4. Serdar'ın olduğu yerde manipülasyon kaçınılmaz olur zaten. Twitter'da repaint yapan, high'dan satıp low'dan alan hileli sistemler paylaşmayı ve insanları kandırmayı mağrifet olarak gören birisi. Sistemi ile ilgili soru sorun anında engeli yersiniz. Lütfen hoca demesin kimse bunun gibi şahıslara..

5.  Alıntı Originally Posted by Wolfie Yazıyı Oku
    Serdar'ın olduğu yerde manipülasyon kaçınılmaz olur zaten. Twitter'da repaint yapan, high'dan satıp low'dan alan hileli sistemler paylaşmayı ve insanları kandırmayı mağrifet olarak gören birisi. Sistemi ile ilgili soru sorun anında engeli yersiniz. Lütfen hoca demesin kimse bunun gibi şahıslara..
    Sürekli egitim uzerine bilgi paylaşan ve hic hisse paylaşmayan birisi neyin manipülasyonunu yapacak acaba? Bir de insanlara ücretsiz verdigi sistemlerle nasil kandirmayi basariyor,bir izah eder misin?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by oyatci Yazıyı Oku
    Sürekli egitim uzerine bilgi paylaşan ve hic hisse paylaşmayan birisi neyin manipülasyonunu yapacak acaba? Bir de insanlara ücretsiz verdigi sistemlerle nasil kandirmayi basariyor,bir izah eder misin?

Mesele hisse veya örnek olarak paylaştığı sistemler değil. Kendi sistemleri olarak paylaştığı hileli sistemleri. Sistem tasarımından biraz anlıyorsanız paylaştığı sistemlere bakın anlarsınız zaten uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Beni sırf paylaştığı bir sistem çok fazla işlem yapıyor, kayma ve komisyon maliyetini düşünce karlılık kalmadığını söylediğim için engellemiş birisi. Körü körüne savunmadan biraz inceleyin derim tavsiye..

7.  Alıntı Originally Posted by Wolfie Yazıyı Oku
    Mesele hisse veya örnek olarak paylaştığı sistemler değil. Kendi sistemleri olarak paylaştığı hileli sistemleri. Sistem tasarımından biraz anlıyorsanız paylaştığı sistemlere bakın anlarsınız zaten uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Beni sırf paylaştığı bir sistem çok fazla işlem yapıyor, kayma ve komisyon maliyetini düşünce karlılık kalmadığını söylediğim için engellemiş birisi. Körü körüne savunmadan biraz inceleyin derim tavsiye..
    Caniniz yandi diye iftira atmak neden? Kisisel sayfasi degil mi engeller engellemez kendi bilecegi is..burda manipülasyon nerede bir onu izah eder misiniz? Bir de sisteminde hile var demissiniz,sisteme bakiyorum ben bir hile goremedim.Neden yapsin ki, sistemi mi satıyor? Sagda solda insan karalayacaginiza aspirin alin aciniz dinsin..

8.  Alıntı Originally Posted by oyatci Yazıyı Oku

Ne güzel söylemişsiniz. az olmuş ama

Sayfa 173/619 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •